Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nekdo na coop, nedavno jsem poridil, takze nekdo, kdo to nema ohrany, a hlavne koho bavi teamplay nejvic, to je zaklad, spoluprace na pohodu :)
  • Jack1947
    No, ono by se to tak mohlo zdat ... tak ja nevim jak mam psat, kdyz jsem carky nepsal bylo mi to vytknuto a kdyz jo tak taky achjo jsem v koncich tedy. Ja se vazne ptam to neni o tom co napsat a tys mi neporadil tudiz tvuj prispevek je stejne/zbYtecnejsi nez muj . Prosim neurazej me , s ucenim ucil jsem se dost a zatim v tom nevidim pranic valneho.
  • Jen chtěj prachy. No i když lepší to prodat jako dlc než tomu dat značku 3 a vydat to do světa za plnou cenu.
  • Líznout o Lejno!
  • ucho
    s těmi DLC je to guláš, mám season pass a pořádně nevím, co všechno za DLC mi do GOTY chybí :D
  • Neříkám, že za to můžou hry. Jen rozšiřuji poselství o Microsoftu.
  • Červená karkulka šla na záchod, kde zakopla a umřela. Vlk si toho všiml, ale on mrtvoly nežere. Takže si vyhlédl jinou dívku (karkulčinu bábu), tu shodil ze schodů a vojebal, poté zemřel na virus HIV. Konec pohádky děti. Dobrou noc. :))
  • Ty sis dal hodně do hlavy, co? Hele, dám ti radu, když občas není co napsat, je lepší, když nenapíšeš nic, než se za každou cenu se ke všemu vyjádřit jak polomozek. A přestaň psát ty čárky, trhá to oči každýmu, kdo nemá v hlavě totální vzduchoprázdno.
    Prostě místo sezení tady, aktualizování ob minutu, abys nepropásl novej článek, ke kterýmu bys mohl něco duležitýho říct, se raději uč.
    Neber to jako urážení, jen se nad sebou laskavě zamysli.
  • Jack1947
    Podle mne, bude jeste tech edic nejmene 20-30 aby se tam vubec vsecky ty DLC vesli, zda se to neskutecne ale i vyvojari musi jist a pit ...
  • Keyz
    Ty budou asi v mega extra edici :)
  • schumicrast
    Dobrý, GOTY edice a aby jsi měl komplet hru stejně ještě musíš cálovat (valut hunter pack 2). To bude jako ještě Super GOTY edice, nebo jak to Gearbox představuje že znás vymačká žetony?
  • Jack1947
    Prozivam , bezmala nudu ze bych Borderlands 2 dal jeste sanci ? *7*
  • .NET Freamwork se vždy nainstaluje, tedy pokud si něco sám nep*sral ;) Občas se to šprajcne při aktualizaci systému (špatné pořadí aktualizací, bohužel už nvm která to dělala), ale i tak za to ty hry nemůžou ;)
  • h0p3
    Finally! \o/
  • froztik
    "LOL" *15*
  • Spades
    A co ty DLC které ještě nevyšly? Ty tam nebudou? to je docela dobrej fail teda :D
  • ucho
    a teď tu o červené karkulce.
  • Borderlands 2 jsem instaloval 2 hodiny, abych pak nakonec zjistil že v 99%, se mi bude instalovat donekonečna Microsoft. net freamwork. Hru jsem hodil o stěnu, po té jsem z krabičky měl kousíčky plastu, o které jsem se navíc ještě pořezal! Mé chování bylo neadekvátní, ale když člověk instaluje 5 her, které jsi koupil a jen jedna z koupených funguje, tak je to celkem ke škubání vlasů. Na internetu jsem si našel návod jak chybu s Microsoft. net freamwork vyřešit, poté jsem musel obnovovat celý systém, nýbrž jsem ještě před opravou "nedoinstalací" freamworku nainstaloval nové ovladače, které také potřebovali freamwork. Instalace ovladače se přerušila, ale po opravě freamworku se mi nový ovladač aktivoval. A protože byla kvůli nemožnosti instalace freamworku instalace ovladače přerušena, nebylo možné ovladačem nic dělat (instalace byla nedokončená). Prostě jsem ho tam někde měl, ale nešlo ani na něj kliknout (byl tzv. mrtvý). Koupil jsem si GTA IV, AC Revelations, FC3, Borderlands 2 a Bioshock Infiniti, abych si udělal radost, ale vyškubal jsem si vlasy. Teď mi všechny hry fungují bez problému a dokonce se mi podařilo nainstalovat i GTA IV (ani nevím jak). Freamwork už běhá a já si mohu zahrát Borderlans 2 i Terrarii, u kterých je freamwork podmínkou (celou dobu se bavím o verzi 4 samozřejmě!)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit