Přejít na výpis diskuzí
Opulentní intro video z Lightning Returns: FFXIII kazí Lumina
24.9.2013 | Petr Poláček
37 příspěvků
-
Achjo, FF serie mě vždycky lákala, ale jako PC hráč holt musím oželet...
-
-
a tu konzoli si na ty hry, ktere za to stoji nekoupis proto, ze na ni nemas, a nebo z principu nasraneho duchodce? se tu furt lidi dohadujou, pritom nejlepsi cesta je mit oboji.
-
-
Lol, já měl dokonce Xbox 360, ale prodal jsem ho, protože jsem na něm nehrál. A ne, nekoupím si jí, protože mi nestojí si jí kupovat kvůli 4-5 hrám, který mě zajímaj, který se neobjevěj na PC. Akorat by se mi na ní prášilo jako předtím.
-
-
Sedmička je aktuálně na Steamu. Osmička vyšla na PC taky, nevím, jak snadné je ji teď rozběhnout, ale nějak to půjde. No a dál jedině emulátory, ale podle mě je stejně 7 a 8 nejlepší. Když si zahraješ ty dvě, tak v podstatě máš z FF všechno podstatné.
-
-
tak nejsou spatne ani dily 4 a 6 pokud nekomu nevadi starsi grafika :) final fantasy 10 urcite taky patri mezi ty nejlepsi kousky kazdej dil ma neco
-
-
Proc..mas tam FF7 a 8 a zbyle dily az po ff12 jsou v pohode hratelne na emulatoru.
-
-
Ještě jedna otázka, potřebuju k XII znát příběh nějakých předchozích FF? Vím, že jsou většinou nenávazný, ale pro jistotu se ptám.
-
-
Ja osobne rozhodopadne doporucuju IX - dle meho nejlepsi dil serie. A potom byla zajimava X, ale uz nikoliv X-2.
-
Návaznost pouze pokud hra sdílí s nějakým dílem číslovku jinak jsou maximálně narážky na fanboys. Jinak ano VII má grafiku už těžce zkousnutelnou, ale i tak jí doporučuju všema deseti. Možná bys spíš zkousnul kouzelnou grafiku 4,5 a 6 dílu na SNES. Ty taky doporučuju :) být tebou tak jdu do dílů IV-X .. po X to je špatný a před 4 to je dost hardcore.
-
Jak jsi správně poznamenal, díly na sebe nenavazují (až na výjimky). Nejinak je tomu i u XII. Příběh předchozích dílů znát nepotřebuješ.
-
-
Okej, dík. Nevěděl jsem, že až po ty novější to jde naemulovat. Příznám se, že na VII už jsem trochu rozmazlenej graficky.
-
-
tak to hodíš do okna :) já to hraju na PSP a to je ideální velikost, myslím by to mělo jít i na smartphonech, ale nevím jak s ovládáním
-
-
-
-
FF, jsem nak opomnel takze tenhle dil urcite nevynecham *15* .
-
A nesmie sa tam ojaviť číňan.
-
-
toho bych se nebál, vzhledem k tomu že se všechny FF odehrávají ve fiktivních světech
-
-
ach tieto FF hry vyzeraju vzdy tak krasne, majsti svojho remesla henty aziati, po technickej stranke dokonale hry, mat konzolu rad by som tie nove FF skusil lebo naposledy som hral mozno tak nieco na PS1 :D