-
Dungeon Defenders se mi libi vic. Obe maji neco do sebe, ale Co-op u me vitezi, ta absence multiplayeru v OMD se proste neda prehlidnout. Doufam ze tu bude co nejdriv i recenze na Dungeon Defenders, kdo jeste Dungeon Defenders nema, tak honem na steam! Stoji to 12€ a ta hra dosahuje kvality nove hry co stoji pres litr.
-
-
já to přehlížím s naprostým klidem. Vlastně mě teď po těch třech nebo kolika hodinách ani jednou nenapadlo, že bych si to dal ještě s někým.
-
-
takze ono to nema coop? nepripravuje se aspon nahodou? treba formou patche? na tu hru se hodi a je hlavne tesil jak si to zakalim s nej kamosema ze steamu *7*
-
z c mam zase to minus vy bando retardu?
-
-
Sám si retard, proto.
-
To víš to je už ze zvyku. Jak vidíme tu debilní fotku tak nejde jinak *5*
-
protoze sam si retardovany
-
-
dobra hra. zahral jsem demo na steamu a je to sranda. napisu na mmoboost nebo co jestli mi prodaj cd key ze steamu *3*
-
Naprosto skvělá hra!! oddychovka. Skutečně jsem se u toho skvěle bavil, všechny ty pasti, pestrá grafika, prostě odvaz od stereotypu :) takové tituly vítám *2* a jeste bych doplnil ze u teto hry je anglictina skutecne na zakladni urovni, pochopit to musi snad kazdy, kdo ma aspon trochu zaklady EN. Takze zrovna k tomuto titulu bych cestinu vubec nepostradal.. spis na nejake ty slozitejsi rpg/adventury apod...
-
Jo, absence nějakého obsáhlejšího příběhu byla moje jediná výtka k této skvělé hře. Instantní zábava která dává konceptu dostatečnou hloubku na to, aby vydržela, ale nepřehání to. Teď jen aby ty DLC dopadly kloudně.
-
je tam coop tahlehra mi prijde ze se na to hodí?
-
Zatim jsem hral jen 30 minut na onlive, ale fakt me ta hra dostala. Prevzaty koncept, ale navykovost a hratelnost jako prase. Tohle at si zahraji vsichni ti, co tvrdi, ze dnes uz hry nejsou o zabave! Bomba
-
Mám rozehráno. Zkusil jsem i Dungeon Defenders ale nemůžu si pomoct, Orkové u mě vítězí. Doporučuju *3*
-
Zrovna včera jsem jí hrál. Je to fakt pěkně zpracovaná a jednoduchá hra a právě ta jednoduchost jí dodává kouzlo. Rozhodně zabaví na delší chvilku. Doporučuju ji všem co ji ještě nehráli. Jinak, pěkná recenze *3*