Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak si ho udelej.
  • Nehrál si starý Fallouty? *1*
  • díky, bylo to vyčerpávající *5*
  • jinak jejich predposledni dilo byl commander: the great war (to je velice podbny europe at war, ale vymazlenejsi, je to taky grand strategy, ale z prvni svetovy a je idealni na mp, protoze to je jednoduchy na pochopeni a jednotek neni moc druhu - v tom pacifiku je jednotek druhu milion)
  • tohle je od stejnych lidi, je to komplexnejsi a celkove vychytanejsi

hlavni rozdil je, ze to neni grand strategy (nebojujes na celym svete/kontinente najednou vsude), ale jde se z bitvy do bitvy a to tvori ucelenou kampan naskrz druhou svetovou valkou, vyhrat lze na nekolik zpusobu, kdy vetsinou jen ultimatni vyhra dava sanci ose (tady tedy japoncum) vyhrat celou valku

bitvy tvori strom, kde podle zpusobu vyhry se muze campan ruzne vetvit nebo skoncit prohrou, kdyz se nevyhraje

jednotky zbiraj a nesou si zkusenosti do dalsich bitev, pokud se neprijde o celou jednotku

zkuseny jednotky jsou o dost efektivnejsi v boji, vojaci nejsou vazany na konkretni techniku, ale jen druh zbrane (napriklad tankisti nemuzou dostat letadlo)
  • a ještě jedna otázka: můžu hrát kampaň i za osu? Pač v Commander když je to ve vašich silách, můžete vyhrát a obsadit spojence
  • já jednou hrál něco podobného, Commander Europa At War. mapa hexy evropa + severní afrika a východní pobřeží usa. Můžete to někdo porovnat?
  • Inquisitor
    Hry jako tahle mají jednu velkou chybu. Jejich hraní vyžaduje moc času a ten člověk bohužel nemá. Stačí když hraju EU IV a mám časově vystaráno :)
  • doufám že aspoň v tom, že se můžou jednotky nějak vylodit když nepřítel blokuje pobřežní políčka, ve starym Panzeru stačilo hromadou nouplízáků stát na hexech na pláži a nepřítel se nikdy nohou suchý země nedotknul, to pak ty vyloďovací mise za moc nestály *4*
  • Je tam nějaké zásadní zlepšení oproti původnímu panzerovi? Mám tyhle hry rád, ale vypadá to fakt úplně stejně...
  • Jack1947
    To už radši Combat mission , tam byli aspon animované souboje.
  • Lukyz
    Jakože jsem nikdy žádnou hexovku nehrál, tak tahle na mě působí celkem sympaticky, jen škoda že nemají demo *9*
  • Zajimavé

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit