Přejít na výpis diskuzí
Origin expanduje: nabídku rozšíří hry od 11 firem
24.1.2012 | Petr Poláček
81 příspěvků
-
Nad Origin svítí velký červený vykřičník. Ani BF3 mi za to nestojí, děkuji, ale ne.
-
Kdyz to byl jeste EADM, tak to byl vcelku v poho programek, kde se daly pridat volitelne krabicovky, bylo tam jenom stahnout hrat a uplne to stacilo jako takova zaloha retailu nebo aby clovek nemusel pouzivat DVD v mechanice.
Tedka se z toho snazi udelat supr klienta jak Steam, ale nez se jim podari dostat na jejich uroven, tak to bude trvat honde dlouho - a to nestaci byt na stejne urovni jak Steam, ale pokud chteji uspet, tak musi byt lepsi.
Jinak dobry shrnuti proc spousta lidi nechce Oridžina je tady http://www.escapistmagazine.com/articles/view/columns/experienced-points/9359-Dear-Origin-You-Stink
"Remember that Steam entered an empty room in 2004. Yes, their early days were a mess of bugs and frustration. They could afford it, because they weren't facing a mature and deeply entrenched rival in the marketplace. Your customers - the people who buy EA games on the PC - already have Steam accounts. Some of them have libraries of dozens or even hundreds of games. They have friends lists and achievements and Steam is already a part of their computer. They don't see a need for you. You have to approach them in such a way that they will be willing to set all of that aside and begin building a new library on your service.
You seem to be operating under the idea that, "If we build it, they will come". The problem is, someone did build it. Seven years ago. Building it is no longer enough. Now you must build it and bribe people to show up." - presne o tom to je
*7* -
-
Zajímavá, i když imho ne úplně správná argumentace, už jenom z toho důvodu, že nikdo nikoho nenutí ke zrušení steam účtů a hromadnému přecházení na Origin, takže poslední věta prvního odstavce anglickýho textu je taková... zavádějící.
-
-
Tak k Originu.. v kompu mi straší Steam.. a i ten mě několik let přemlouval :) Další podobnou zbytečnost se mi instalovat nechce. Navíc nechápu EA.. ceny na Originu i v digitální distribuci jsou řádově o několik stovek vyšší.. než když si koupím krabici (tady i jinde). Takže hry od EA, odpočívejte v pokoji, u některých z vás mě to bude opravdu mrzet.. ale vždycky bylo a bude co hrát :) (p.s. nepirátím, kupuji)
-
Ted si nejsem uplne jisty,ale netvrdili drive,ze nemaji v umyslu stat se konkurenci steamu a ostatnim digi distributorum ,ale ze chteji pouze poskytnout zakaznikum platformu pro jejich hry?
-
-
Co bys cekal, ze reknou "Origin je konkurence steamu" a tim si pokazit vztahy s Valve a nastvat lidi co steam radi? Ne pujdou na to pekne pomalu.
Ackoliv obecne kazda konkurence dobra, tohle hracum nijak nepomuze, maximalne vyvojarum, ze se jim zlepsi podminky kdyz mezi sebou budou valcit a pretahovat exkluzivni tituly. -
-
Mno ja si myslim,ze vztahy s valve si pokazili jeste driv(stazeni nekterych her ze steamu atd.),nez oznamili ,ze budou distribuovat i 3rd party hry.
-
-
Jiste, ale to se dalo cekat, ze jsou to jen lzi EA. Radeji sezeru svou botu, nez bych si koupil neco pres ten jejich sh*t (boze co uz tu vsechno neni cenzurovany...)
-
-
Tak urcite.. Proc ne..
RIFT hodlam zkusit, tak to pak na ntb spotnu a uvidi se.. -
Pánové, tohle ale byl problém BF3 a né Originu. To že nevíte že pro pohodové užívání jakékoliv hry s PunkBusterem kterou chcete hrát po netu je dobré čas od času spustit utilitu pro manuální update PB je také fail PB a Váš a né Originu/BF3.
No a pokud někdo nemůže svojí oblíbenou hru hrát už měsíc a ještě se nedobral s nějaké nápravě...no co na to říct... -
-
Máš vůbec B3 nebo jsi prostě přišel nám "hlupákům" ukázat, jak se to dělá?
-
Mně to taky nejede a PB mám zaktualizovaný, když dám test napíše, že je OK. A že to není problém Originu? Samozřejmě že je, to práve origin potřebuje mít PB takovej BattleNet taky hlídá čítování ve Starcraftech a nepotřebuje k tomu žádné další programy běžící na pozadí! Navíc ten dementní Origin nejen že se zpouští s hrou on ještě musí mít nainstalovaný i plugin do prohlížeče internetu takže vlastně běží ikdyž vůbec žádnou hru nezpustím! Je to ten nejhorší spyware co znám *11*
-
-
Pošli stížnost do DICE, že neumí naprogramovat vlastní anticheatovací nástroje, ale Origin je jenom online obchod s offline komponentou.
-
-
A co ti na to rict, kdyz pise, ze ji dnes koupil?
-
Dopr...tohle mělo být k threadu uživatele TONY.
-
-
Tady se to zase hemží Valve Fanboyema ...
-
-
No, asi budu jeden z nich... Valve mi nikdy nic špatného nezpůsobilo, naopak vždy přineslo pouze užitek a spokojenost ;o)
-
-
+1 a dodám jak sem byl proti steamu (než sem koupil Space Marine), tak sem teď uplně pro. BF3 beta a zkušenost s Originem následně, fuj thajksl...
-
-
-
Není náhodou Magicka nějak spjatá se Steamem?
-
-
Je.Proč se ptáš?vidíš to jako nějakej bug ? :D koupíš ji všude..
-
-
Proto že by asi Origin nepřímo podporoval Steam ne? Mě se to taky nějak nezdá...
-
-
No a? Veď tam predsa aj priamo predávajú svoje hry. Nemajú na Steam len také hry, ktoré sa im (teoreticky) vyplatí použiť k spropagovaniu Originu, napr BF3.
-
-
-