Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kori
    Více než o hru samotnou mi jde o ten soundtrack. To chci! (ikdyž je to jen variace na to samé)
  • Pilgrim66
    Více než o jezdění na dracích mi jde o údajný Morrowind (což by potvrzovalo, že na traileru jsou vidět typické Morrowind houby) a měl jsem matnej pocit, že první Dragonborn byl Tiber Septim Vypadá to, že zabít jen jednoho císaře nebude stačit
    • Bude tam určitě Solstheim. První byla Alesia, pak Tiber a Reman.
      • MickTheMage
        Kniha v ktorej sa to spomina je zjavne dielo propagandy/legendy, ktora sa nezaklada na pravde. Uz len zmienka o tom, ze byt Dragonborn sa "dedi" nie je pravdiva v Skyrime. Tak ako v realite nie je kazda kniha pravdiva, plati to aj o Elder Scrolls. Je tam fickia, propagacna, tendencna literatura a rovnako i "vedecka". Ale to kazdy spravny fanda TES sveta vie, takze neviem co riesite ;)
      • Pilgrim66
        Ninja post *1*

No sem z toho jelen, protože v tom traileru je evidentně "He was the first" ...

Snad to neni další lore-rape od Bethesdy
        • Nevím, kdo byl Dračí kněz na Solstheimu a zároveň Dragonborn ?!?
    • Cahir
      Nebyl první, možná tak nejslavnější.
      • Pilgrim66
        Hmm tak sem si dal práci najít to na TES a výsledek:

The first recorded Dovahkiin was St. Alessia.[3] She is believed to have had the soul of a dragon, due to Akatosh making a covenant with Alessia to seal the Gates of Oblivion. Since then, there have been many tales of heroes of the dragons' blood who would "kill dragons and steal their power".

http://www.uesp.net/wiki/Lore:Alessia
  • Kdopak tu ještě pamatuje hru Drakan? :-)
    • Koho by trápila nejaká kozatá Lara (pardon Rynn), keď je tu Divininy 2 *3*
    • Ehm...
  • nekrmte troly
  • Hitler ps3-Jdi s těmi nacistickými keci doháje kdyby hitler vyhrál 2světovou tak by si tady nejspíš nebyl protože nacisti chtěli slovany vyvraždit.
    • You have been trolled. Have a nice day
      • Trollit takhle vážné věci je debilismus ne troling.
        • Pilgrim66
          Prilis mnoho lidi si plete demenci s trollingem. Troll je chytry a vynalezavy. Ne trapnej nouma co urazi.
  • V Telvanských houbách budeme používat trampolínu místo levitace?? *8*
  • 1600 bodů :D Neskutečný tahání peněz z lidí... to bych musel chtít asi jako jsem chtěl v sedmadevadesátým Duka Nuka 3D, abych za to tolik peněz dal ... fuj.
  • MickTheMage
    Ach, na to, ze je to len "DLC" par zimomraviek sa najde :) Uvidime ako zase povorali Solstheim, ehm, vlastne ako sa za tie stovky rokov zmenil. Lok, Thu'um.
  • To by mě zajímalo, jak se s tím Gamebryo a jeho úchvatnej systém načítání uGridů vypořádá. Teda vlastně Creation engine, nebo jak se to teď jmenuje *1* Vzhledem k tomu, že defaultní počet načítanejch uGridů je tuším 5, a jak jsou malý, tak si nedokážu představit, jak to bude při nějakým rychlejším přeletu vypadat. Třeba by je to mohlo víst k tomu, aby se jich mohlo načíst víc najednou. Nebo ono to šlo přes ini soubor zařídit i doteď, ale kolem Solitudu pak hra padala jak jabka na podzim a bylo sakra těžký s tím něco udělat, aby člověk vůbec nepřišel o savy. Technická prasečina ten jejich engine, fakt jsem na to zvědavej. Ale tak jeslti se s tím poperou, jedině dobře.
    • smejki
      nějaký lítání bylo i v nějakým modu pro Oblivion, tak se koukni, jak to ta řešili.

osobní tip: s počtem načtených gridů nic neudělají a prostě to bude vypadat hnusně (ale bude to tam!!)
      • Skyrim nacita gridy dobre a bez zaseku a LOD vypada taky dobre , takze litani by nemel bejt problem. Bude to vypadat uplne stejne jako kdyz tam clovek civi z nejaky hory do dalky a neznam hru kde to vypada lip , pac vlastne zadna jina takova neni:)
        • No je pravda, že se shora to vypadalo dobře, protože bylo všechno mrňavý a daleko. Ale když jsi takhle chodil po louce a blížil se k nějaký budově nebo nedej bože městu, tak docela děs. Právě jsem byl na větvi z toho, když jsem si počet uGridů nastavil na 11 a jak to všechno najednou vypadalo hezky, žádný lowres textury téměř nadosah hráči. Jenže pak jsem šel k Solitudu a pokaždý zásek natvrdo. Docela podstatnej problém a bohužel změna uGridů rozbíjí savy. Ani už nevím, jak se mi to povedlo spravit, ale stálo mě to dost času a nervů. Fakt mě zajímá, jakým způsobem to udělaj, ale nějaký omezení tam určitě bude...

Hrát to asi nebudu, samotnej Skyrim je dost overkill. Strašně přeplácaná mapa, to zdravej člověk nemůže nikdy dohrát *1*
        • EDIT: moje chyba, double post.
    • Hmm tak když vylezeš na tu největší horu tak ten výhled zas tak hroznej není...
    • Cahir
      Třeba budou trasy (to by mě fakt naštvalo)??
  • Bethesda tohle umí... udělat pěkné lokace a nadchnout audio-vizuálně. Vědí čím se zalíbí a je jedno jak moc primitivní gameplay to pak bude mít. A víte co? Mně je to jedno. Já si rád hraji, ať už v Dwarf fortress či ve Skyrimu.

Důležitý je jak ten slepenec, který tak mnohdy zbytečně rádi pitváme, podrobujeme kritice a hádkám, funguje jako celek. Je to trochu bizarnost, když ve Skyrimu nic z jednotlivých částí nefunguje tak jak by si vyspělejší hráčská obec přála. Ale to je fuk - důležitý je celek...
    • Cahir
      " Je to trochu bizarnost, když ve Skyrimu nic z jednotlivých částí nefunguje tak jak by si vyspělejší hráčská obec přála. Ale to je fuk - důležitý je celek..." - Jenže celek je z těch částí složen. Proto je Skyrim hrou, která svou monumentálností vyráží dech, ale při bližším zkoumání (po 40 hodinách...) vede ke zklamání.

BTW, zahraju si to samozřejmě taky. *1*
      • No já doufám, že to vyjde nějak v ČR s Dawnguardem pěkně na vánoce...
    • "ve Skyrimu nic z jednotlivých částí nefunguje tak jak by si vyspělejší hráčská obec přála"
      Muzes to trochu rozebrat?

(ne ze bych jinak nesouhlasil...)
      • Tak třeba Soubojový systém - koncept je jednoduchý a provedení není složité. To ale pak ani samotný boj. Stejně tak alchymie, Magie - všechno je to takový, aby neurazilo. A ve skrze to funguje u mně dobře a vlastně i těch xxxxx hračů, jenž to pořád hrají... Ale všimni si, že Bethesda nikdy neexperimentuje...
        • rhaegar
          Dark Souls to je hra u které mám napnutý nervy k prasknutí co na mě vyskočí z temnoty, Witcher 2 taktéž neméně skvělý... Skyrim je proti těmhle RPG klenotům výsměch.
        • Malleth
          Zrovna Skyrim je případ, kdy mi ovládání a soubojovej systém zkazil celou hru (i když příběh a vývoj postavy taky za moc nestáli). Záleží samozřejmě na hráči, co je schopnej překousnout a dost to závisí i na zkušenostech, ale když sem po dohrání Dark Souls sednul ke Skyrimu, přišlo mi to jak kdybych si koupil nějakou pre-alfu.
          • Tak je videt, nakolik je i takova vec subjetivni.
            Mne se soubojovej system moc libi, oproti jinejm fantasy RPG, ktery jsem hral (takze vlastne mozna jen Dragon Age a Zaklinac :) mi sedi variabilitou, ale i autenticitou.
            Je to vlastne takovy FPSko, a hraci zatizeny na taktizovani samozrejme utrou.
            Ale ja, tichoslapek, si vzdycky co slo lukem ustrilel z dalky sneakovite, prozrazenej zacal metat kouzla, a az v pripade nutnosti tasil melee.
            A i ten mec se stitem bavi, mozna proto, ze je jen obcasnym korenim, vetsinou v nouzi, kdy kazdou tu prdu na stit fakt cejtim, a je to zivelny az beda.
            O ruznych kombinacich prava/leva ruka ani nemluvit. To myslim nikde nevideli ani mnohem protrelejsi fantasy bijci. S dobre nastavenejma zkratkama se dynamika boje krasne prelejva, a ja v tomhle proste vidim naopak jeden z velkych kladu, snad mam taky pravo na zivot :)
            Popravde ale nevim, jak by mohl byt realtime, "realistickej" soubojovej system lepsi. Ale mozna jsem si za ty desitky hodin uz proste tak zvykl, ze ani nevzpomenu, jak jsem to videl na zacatku.. Ale vsechno receny u me porad plati : P
          • Nj *1* Podobný jsem to měl po Zaklínačovy 2...
            • Malleth
              Svým kovářským skillem Skyrim asi nespasím *9*
            • Cahir
              Tak se vys*rte na boj a běžte se věnovat třeba kovářství! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit