Přejít na výpis diskuzí
Oslavte s námi 300. díl podcastu Fight Club
30.10.2016 | Redakce Games.cz
97 příspěvků
-
Nevíte jestli se tam dá někde zaparkovat?
-
-
No jelikoz je to u Malostranskyho namesti tak se z toho asi vobtahnes *15* Mozna radsi nechat nekde bokem a pak dojet metrem.
-
Jo ale připrav si spousty drobáků
-
-
No to zní super, jestli se do tý doby vykřešu tak se určitě stavim *4* DOTAZ: nebude možný u vás zakoupit rovnou nějaký merch přebytky jako games/level trika ?
BTW nemam ksichtoknihu tak o sobe davam vedet touhle cestou. -
-
Budeš si to triko muset svléknout z Pavla
-
-
Dyž já bych radši z Drdy...
-
-
-
Dorazí i Jack ?!? *8*
-
-
Očekával bych tam spíš lukasse. Snad už se pochlapí a rozbije tomu Olejníkovi držku, když se s tím tak chvástal. *1*
Aspoň by zadělal na pravý Fight Club! -
-
souboj s Olejníkem a Drdou by byl takový Ornstein a Smough, možná včetně toho bourání sloupů *1*
-
-
-
Užijte si to tam *4* Letos mi to nevyjde.
-
-
budeš nam chybet
-
-
A budete tam mít k vyzkoušeni třeba PS VR? Já jen, kdybych blinkal, abych to měl na co svést *3*
-
Nechcete pozvat někoho z hrej.cz? Při příležitosti 300. hPodu vás taky pozvali - jo chápu, že se na Fight Clubu kluci z hrej nepodíleli, ale třeba Jardu Möwalda bych tam rád viděl. Byl vůbec někdy u vás v podcastu?
-
-
On je ještě na hrej? Já myslel že odešel.
-
-
Vážně? Tak o tom nic nevím, ale je fakt, že poslední dobou moc hrej nesleduju...
-
-
Pravidelně je v hpodu a občas napíše recenzi. Jinak dělá pro Xzone
-
-
Takže Tiscali
-
-
Maj tlacitko xzone na hlavnim panelu, tak asi jo
-
Tiscali spolupracuje s xzone?
-
na to si přišel jak?
-
-
-
-
-
-
A dostupné bude jen dobré pivo, nebo je v objektu bar či se mají nepivaři zajistit, aby nebyl u suchánků? :)
-
-
Nuže dobrá, přesvědčili jste mně. Tak já přijedu a zase se ožeru jako prase.*3*
-
-
Však... Kultuře je potřeba něco i obětovat. *5*
-
-
A co tam budu pít já jako nezletilý? *1*
-
-
Budeš nasávat vědomosti starších.
-
-
Abych z toho neumřel žízní *1* . Já si radši přinesu flašku coly.
-
-
-
Nejaký ne-pivo zajistime taky.. :)
-
-
Budu spoléhat na moravské kořeny některých účastníků! *3*
-
-
Místo piva rovnou slivovičku jo? *1*
-
-
morava= víno!!!
čechy=buranské pivo -
-
morava+čechy=čechy=alkohol
-
Vždyť se to jen tak říká... Nebuď labuť...
-
Asi bych neměl reagovat na trolla, ale co je na pivu buranského?
-
A slivovici máš kde?
-
My v praze máme a pijeme obojí, to je co? *1*
-
-
-
-
Bude i Staráč, jo?
-
-
Ten citronovej
-
-
-
-
kdyz jsem tahas jiste namesti a politiku, tak to byla celkem nepovedeny zacatek kampane Horacka a nasledne jeho sance jsou ted docela male na uspesne vytezstvi, navic to nebyla oslava, ale protest proti Zemanovi, cimz by se uz konecne mohli smirit a sehnat vhodneho protikandidata, ktery ma sanci vyhrat, ale zatim nikde nikdo, takze si zrejme budete nadavat dalsich par roku
-
-
Ano, protest proti Zemanovi, ale především to bylo okradení občanů ČR. Nikoho z té sebranky, co tam byla, nikdy nezvolím.
-
-
To je fuk, hlavně když nebudeš volit Zemana
-
-
Zemana budu volit i podruhé.
-
-
no vidíš, tak co tady pindáš o nějakých dalších kadidátech, když jsi stejně dopředu rozhodnutý volit lháře a ožralu?
-
-
No to nevim proč. Jen se v současné době jeví jako jediný schopný kandidát. Ale třeba ani kandidovat nebude.
-
v tom připadě si protiřečíš
-
tak to nejsem. Samozřejmě až dojde na volby, zvolím toho nejlepšího kandidáta. Nemůžu vyloučit, že se někdo takový neobjeví. Každopádně je jisté, že nikdo z párty na Staromáku to nebude.
-
-
Je vidět že si rozumnej člověk *3*
-
-
-
-