-
Chudáci Blizzardi. Asi kvůli tobě zkrachujou *1*
-
A proč bych nemohl hodnotit něco co se už hodnotit dá? Nehodnotím hratelnost, ale hodnotím art styl a design, i kdyby na hře sebevíc pracovali do vydání, ten se prostě nezmění a nevidím důvod, proč bych ho nemohl zhodnotit už teď když mám oči. Zahraju si to, ale už to pro mě není diablo, ale warcraft RPG.
-
jenom dobře, nikomu to vadit nebude
-
proč zase oživují tak starou a dobrou hru? to nedopadne dobře...
-
Blizzard chyby nedela? WoW byla nejvetsi chyba... magori to lidi :D :D :D
-
koupis si hru ktera je hezka graficky ale mozna hratelna k nicemu? .... hold mame dost penez na vyhazovani za kraviny :-). opet se mozna potvrdi trend z dnesni doby.. namakan grafika a hra jako takova nanic.... no diablo 3 si nezahraju...
-
kazde povolani je k dispozici v muzskem, zenskem a muzozenskem provedeni.
-
Bohuzel paladin nebyl nejhratelnejsi, protoze by byl nejak super, ale proto, ze by tak hammerdin byl tak imba...
-
Já osobně hru bud uhrát pouze v případě, že jedna z hratelnýc postav bude paladin/knight. A jelikož se o něm nikde jako o hratelné postavě nemluví, nebudu tedy nejspíš Diablo 3 hrát vůbec. Ostatně nedat do pokračování jednu z nejhranějších postav z dvojky je dost zajímavý počin. hra plná inovací, která se zatím tváří tak, že jediná inovace je absence lahviček v opasku so zrovna tuto inovaci (absence paladina) nezaslouží.....
-
Ten byl jen v tvé hlavě ..
-
Souhlas, je dobře, že to nebudeš hrát.
-
Když ti vaděj barvy, tak si ve widlích nastav jen dvě barvy ty "yntelygente".
-
Drtit jedno tlačítko kvůli lahvičkám .. so pro.
-
Kde žiješ? :D Před měsícem jsem si chvíli zahrát na bnetu a lidí jak nasráno.
-
Zkus s tim jít na battle.net, tupče.
-
Haters gonna hate
-
To by ohlásit mohli...
-
video se screenshoty z bety, ti co psali, že D3 hrát nebudou se koukat nemusí, už máte rozhodnuto http://www.youtube.com/watch?v=GecpBt58tL0&feature=player_embedded#at=68
-
pořadí postav ve videu je následující: Barbar, Witch Doctor, Wizard, Demon Hunter a Monk dále pak spolupráce více postav.
-
Hrál jsem Diablo I + II + LoD a s největší pravděpodobností budu hrát i Diablo III, ale to se ještě uvidí, neboť posuzovat hru (jak to tu spousta "dětí" dělá) podle nějakýho videa mizerný kvality a ještě ne z finální verze stejně nemá cenu.