Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No já nevím, hrozně mě to připomíná Torchlight, hlavně po grafické stránce a to tu spousta lidí kdysi na TL nadávalo jakou to má pastelovou "cirkusovou grafiku". Ale mě to byvilo takže se pomalu začínám těšit ikdyž nevím jestli se mám víc těšit na TL2 nebo Diablo :D *9*
    Ale důležitá bude hratelnost což si Blizzard snad pohlídá
  • To tluste prase v case 3:10 je celkem sympaticke *14*
  • To máš blbý :D
  • Ta grafika se mi nelíbí! A barvy úplně trhají oči *16*
  • Tak nevim... koukal jsem na pulku, jako grafika ok, s tim celkem problem nemam, nevim komu co vadi, spis me zaujalo, ze postavy nedostaly od tech potvor ani jednu ranu... jako by ty mrchy byly jen cile na strelnici...
  • Pěkně hnusný, jako všechna Diabla... *13* *10* *11*
  • hezky si to vystihl.. jsem zvědav na hudbu ve trojce, Wilderness je legendární :)
  • Na záběrech jsou pouze počáteční lokace z nejnižší obtížnosti, tam nikdy nebyla extra řežba. Věř tomu, že v pokročilých aktech a na vyšších obtížnostech bude z Diabla 3 boj o holý život alias mega řežba :D
  • Zrovna nedávno jsem po dlouhé době nainstaloval DII... A můžu říct, že tyhle záběry prozatím nic moc. Jasně zážitek z hraní asi bude úplně jiný, než se na to takhle staticky koukat, ale když kouknu na to, jaká řežba je například čtvrtý akt DII tak tyhle záběry mě spíše nudí. Ale nepochybuju, že při hře to asi bude pecka...
  • Icoboss
    Presneeee
  • dilinja
    nejdřív si pustit na pozadi http://www.youtube.com/watch?v=BODYxesJLVo pak to nema chybu *1*
  • Vas bych nominoval na nejrychlejsi zdroje roku :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit