-
Na závěr chci dodat, že si D3 určitě pořídím, a věřím, že bavit se budu, ale prostě nepopírám fakt, že jsem z toho vzhledu zklamaný. Na grafice jako takové mi nezáleží, hry už totiž X let vypadají skvěle i ty sebehorší dnešní hry mají oproti dobám kdy jsem s hraním začínal dokonalou grafiku, ale ten vzhled a styl te grafiky se mi prostě na Diablo vůbec nehodí a nelíbí se mi.
-
Ano, to je pravda, ne vždy se dá dobře poznat, ale snažil jsem se.
-
Všem, kterým se nelíbí ten warcraft styl a design D3, musím Vám doporučit, abyste si počkali na připravované RPG Path of Exile, které je zatím vším, čím mělo D3 být a není a nebude. Nikdy bych nevěřil, že browserová online hra může být takto dokonalá, ale stalo se. Takhle hodně jsem se už dlouho na žádnou hru netěšil. Skvělý grafický design a umělecký styl, originální systém skillů, návyková hratelnost, opravdu skvělé. V nejlbližších dnech bude dost zaregistrovaných lidí umožněno hrát betu, zatím byla k dispozici alfa a ohlasy jsou zatím více než kladné a milovníci Diabla 1 a 2 jsou nadšeni. Jistě hra určitě částečně kopíruje Diablo, ale přidává i své originální prvky.
http://youtu.be/puhioIlUz0Q -
Nááááááádhera. Už se moc těším. Haterzzz si to určitě taky rádi zahrají, i když tady oplývají nadměrným intelektem a kdyby to dělali oni, tak by to bylo jistě lepší :) Zajímavé, že do koupě je nikdo nenutí, ani sledovat novinky o této hře je nenutí, ale vždy tu jsou v nejhojnějším počtu :) Poor losers :)
-
Ale staly mrte many. tady mana nebude, jede to na jinym systemu. Tohle neni Diablo 2.
-
Měly, ale po dobu trvání efektu.
-
P.S koukněte na tenhle screen a řekněte my co je lepší to jak vypadá diablo teď nebo po úpravě, jak si diablo 3 představujou fanoušci http://images.diablocz.com/news/petition5.jpg . tady je zbytek screenů http://www.diablocz.com/index.php?news_id=10 kdyby to vypadalo tak jako n každém z těch dolních obrázků tak by to hned bylo o něčem jiným
-
No na zadek si z toho teda nesednu. Snad ta hratelnost bude lepší než vypadá.
-
stylizace byla žužo, ale zbytek taky nic moc.. tušim, že to bylo z roku 2005 a na tu dobu to vypadalo už huře
-
V Diablo 2 také neměly skilly (i ty nejsilnější) cooldowny!!
-
Ne, minuska mas, protoze tvuj koment byl proste pritroubly.
-
Myslim, ze hned prvni komentar pod videem ho pekne vystihuje: "wait.. wait the atmosphere is ruined and its too cartoony yet u recommend to buy torchlight 2 which is vey, very dark and gritty right?"
-
na to, že jsou PC only, tak jejich engine je v optimalizace/vzhled/výkon nic moc.. ale u nich je hlavní ta atmosféra a hratelnost, takže je grafika vedlejší..
-
Pomalejší jedinec, že...
-
Sarkazmus v psane forme neni temer nikdy dobre citelny.
-
Nelíbí se mi, jak demon hunter, což má bejt ranged char, nevystřelí za celou dobu ani jeden normální šíp. Stále tam do nepřátel fláká nějakou červenou kravinu, celý to působí jak oslava Sylvestra, a ještě na krátkou vzdálenost. Z fám o tom, že silnější skilly nebudou mít cooldown pod dvě minuty, běhá mráz po zádech.
-
A viděli jste někdo ty screeny (snad z alfaverze) jak ta hra vypadala na začátku vývoje kdiž neměla tuhle grafiku, to bylo žůžo, bohužel je nemůžu nikde najít.
-
Grafika ujde, i když se mi zatím zdá místy trochu kostrbatá, či jak to nazvat. Ale SC2 na tom byl podobně a v nastavení jsem nakonec stejně ani nedal plný detaily všeho. Takže myslím, že video ani tady není se zapnutím všech detailů a snad o to víc potom hra překvapí vyšší úrovní. Jinak co se týče změn, snad se zkousnou, určitě zkusím. Myslím, že Blizzard nakonec opět nezklame a bude to good.
-
Nešlo? Jak to myslíš, grafika, design, styl grafiky, to přeci vytváří okolní svět, atmosféru, že o grafiku nejde je jen otřepaná fráze, který snad nevěří ani ten co jí řekl, pokud by ti nevadilo ať by hra vypadala jakkoliv, tak promiň, ale to ti nevěřim ani omylem.
Grafikou jsme myslel jak styl a design, tak technickou kvalitu, ale na té technické stránce mi záleží nejméně, o tu mi ani tolik nejde, jak řekl člověk níže, jde o ty první dva aspekty grafiky. Blizzard už se stal obětí toho stylu, nic jinýho neumí a ani nemusí, protože jak je vidět, lidé to baští viz úspěšnost wow a spol. -
Asi tak nějak..