Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • septicflesh
    'ucho' nebyl ten nejlepší orgán, který sis při registraci vybral ze všech možností *3*
  • Grafika jak pro deti 3-5 let nevim proc Blizzard tak zpedofilatel. Njn marne budu to muset prekousnou hlavne aby to nebyl fail.Jak jsem tam videl tu skakajici rogunu tak mi uz zabylo trochu spatne.
  • ucho
    ok, tenhle titul je online, aby se dal hrát a druhý je online kvůli buzeraci. díky za vysvětlení *5*
  • "Path of Exile has been designed from the ground up as a secure online game"

Ach jo, nemíchej hrušky s jablky jen aby si byl za každou cenu vtipný, je to od začátku online titul, kde nutnost připojení neni kvůli buzeraci, ale kvůli tomu aby to bylo možné vůbec hrát, u ONLINE titulu to snad nikoho překvapit nemůže.
  • septicflesh
    ...právě proto jsem psal, že neřeším on-line / off-line, ale má vůbec cenu se o tom dál... nemá *1*
  • Podle myho nazoru to vypada dokonale. Nechtel bych to jinak, proste ty efekty jsou prekrasny. Je to presne podle myho vskusu. Na druhou strnau chapu, ze se to nekomu libit nemusi, jelikoz design celkove je veci individualni.
    Co me prvni trklo do oci je ale nadherna a bezchybna animace pohybu. Nikdo nikde netancuje po zemi jako tomu byva zvykem, proste je videt, ze tady se brousilo dlouho a jeste chvilku brousit bude.
    Uz ted z toho kouka neuveritelna navykovost :O
  • souhlas i nesouhlas, mně dokáže vtrhnout do hry klidně jen hudební doprovod, či stylizace, i když je grafika nic moc nebo mi ze začátku moc nesedne..
  • O tom, jestli si to i "haterzzz" zahrají by pochyboval jen blázen. Já osobně si D3 koupím i přesto,že se za jednoho z "haterzzz" považuji. Nelíbí se mi nutnost připojení k internetu. Nelíbí se mi nemožnost přerozdělovat staty a skilly. Nelíbí se mi grafický design a ani nejsem nijak odvázaný z jednotlivých classů a jejich skillů(Například monkův zvon, který je opravdou mimo mísu). Nicméně doufám, v dobrou hratelnost a v to, že u Dia 3 strávím s přáteli pár hodin zábavy stejně, jako tomu bylo u Diabla 2.
  • ty tlumené barvy a kontrast tomu sluší víc no, ale otázka vkusu.. třeba někdo vydá ENB, které mění nasvícení/barevnost scény, jako tomu bylo u desítek her.. pokud to teda bude možné..
  • MidnighT91
    Ale právě grafika je to co dělá atmosféru,...
  • A další skvělá věc je, že je to opravdu free to play. Spousta her se tím chlubí, ale přitom aby člověk mohl v pohodě hrát, musí pomocí mikrotransakcí platit za různé lokace, předměty, skilly atd. Tady je vše co se týče hratelnosti zdarma, a k zakoupení budou možné jen nějaké vzhledové maličkosti a věci, které nijak neovlivní tu hru samotnou a nikoho nezvýhodní.
  • Ono je to sice online, ale v podstatě to má být skvělé i pro hráče jako já, kteří mají raději Singleplayer. Není to prostě takovéto typické bezduché asijské MMO, které ted tak strašně frčí.
  • Pritom vas je daleko horsi :D
  • MidnighT91
    Tak u tohohle ani není nutný řešit on-line / off-line kdiž je to zadarmo v browseru, je to úžsný vůbec jsem o tý hře neměl tušení, díky za upozornení už jsem reglej a doufám že se dostanu do bety...
  • MidnighT91
    Tak u tohohle ani není nutný řešit on-line / off-line kdiž je to zadarmo v browseru, je to úžsný vůbec jsem o tý hře neměl tušení, díky za upozornení už jsem reglej a doufám že se dostanu do bety...
  • ucho
    počkat, nemusí u té hry být neustále připojen na internet? tady to najednou nevadí? :D jak si to lidé budou hrát na chatě... *5*
  • septicflesh
    Vypadá to dobře... neřeším on-line / off-line teď... http://www.pathofexile.com/video/templar-trailer/play
  • Ethy
    -.- Blizzard kolikrat rikal ze proste utocej na slabsi postavy s imba postavama, tebe by bavilo se koukat jak tam 10 vterin rube barbar do miniona ? Mě teda ne, a prostě ty gameplaye dělaji na efekt omg...
  • Ethy
    http://www.youtube.com/watch?v=Q2evIg-aYw8 je legendarnejsi si myslim :). A prej tam ma bejt nejakej remix tyhle pisnicky :), ne remix jako remix :D, ale proste jina verze
  • MidnighT91
    OOooo... tak to zdar to je diablo 2,5 *8* kdy to vyjde...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit