Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nejsi ty sranda ze Šumavy, který má rád hrochy?
  • Měl jsem za to, že je ten sarkasmus dobře čitelnej... : ) Samozřejmě to byla na rážka na to, že to kladivo je velký jak tele a proporčně to nepůsobí dobře.
  • On nemyslel kvalitu grafiky, ale styl. Bohužel Blizzard grafici nic jiného než WoWlike věci vytvořit už neumí.
  • ve 2jce byly taky takove srandicky a nikomu to nevadilo
  • Vůbec mě to neoslovilo. Nemá to žádný šmrnc. Předchozí Diabla měla alespoň tísnivou atmosféru.
  • jak to vypada tak ty minuska davaj decka co sedi porad u pc a neznaj okolni svet xD
  • spíš http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg
  • Grafika a design zabíjí tuhle hru?Ach jak někdo může mít tak hloupý názor. V diablu o žádnou grafiku nikdy nešlo. A design vypadá normálně solidně.
  • kostejnesmrtelny
    Kdyby bylo velký, další banda blbců by ječela, že je to přepísknutý, málo realistický, komiksový, atd...

EDIT: jo, ještě wow-like, díky za připomenutí avp8 *1*
  • Poskakující svítící žabičky, skřítci nebo zombíci co si vylezou na záda a pádem dopředu způsobí monstrům z pekel poškození, tomu já řikám pekelná řežba s hutnou atmosférou. Barbar s tim kladivem byl docela k pousmání, myslim, že to kladivo bylo pořád moooc malý.

Grafika a design je to co tuhle hru z mýho pohledu zabíjí, nějaký aukce, odstranění skill pointů atd, to už je plivnutí do moře.
  • septicflesh
    Ten obrázek s těma jednorožcema, tvl *1* *1*
  • Ty budeš konzolista..
  • septicflesh
    Některé části vypadají jako 2D vesmírná střílečka od reflexivegames. Nebo stařičkej Tyrian :-) Hrdina jen uhýbá a kolem lítají desítky světýlek ve kterých se jde jez těžko zorientovat. Diablo 2 bylo na stejném herním principu, ale ta přepálená barevnost tomu fakt nedodává tu pekelnou atmosféru. Nebrečím, jen přiznávám, že z mého pohledu je to škoda. A bez módů s tím můžeme nesouhlasit, můžeme o tom vést spory, ale... *15*
  • Mahcake
    R.I.P Blizzard North

http://www.youtube.com/watch?v=u-pIPgnJvqU&feature=player_embedded
  • Tak běž k očnímu. Máš nemocné oči.
  • No dobře na grafiku už jsem si zvykl... Vzhledem k tomu že jsem "steamař" *1* tak bych si zvykl i a to že musíš bejt připojenej, ale co jim teda neodpustím, že Blizzardům vše děsně dlouho trvá...
  • Jo mám to blbý . Nejvíc blbý, je že po 20minutách čučení se na tyhle pastelové barvy mě začne třeštit hlava a pálit oči. Už jsem holt starší člověk *5*
  • kostejnesmrtelny
    Tak si pořiď černobílej monitor *1*
  • No a co? Kazdy nema cas sedet u pc cely den jako ty!!
  • dilinja
    Totojekvalitninazor! *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit