Přejít na výpis diskuzí
Osmidílný zaklínačský seriál od Netflixu vyjde nejdřív v roce 2020
21.4.2018 | Šárka Tmějová
46 příspěvků
-
Vždyť mads by byl super..
-
toho opravdu ne, potrebujes nekoho s drsnym oblicejem a navic je hodne "mlady"
-
Proč?
-
Sapkowski říkal, že dřív by se mu v hlavní roli líbil Kevin Costner, ale že dnes (tuším to byl rozhovor tak 2-3 roky nazpět) Mads Mikkelsen.
-
Ja bych si vedel predstavit v roli Geralta taky Nikolaje Coster-Waldau z her o truny, jak xichtem, tak postavou. Jinak pochybuju ze se ubrani tvurci volnym epizodam, protoze pokud by chteli jit jen podle povidek, tak by sme meli po dvou seriich po serialu. Taky by mohli zapojit pribeh z her, ktere vlastne na povidky jen navazuji
-
Divný... v angličtině se to rýmuje... v čem je v polštině ten vtip?
-
nesnasim polaky!!!
-
Mgła gęsta jak mleko.
- Obudził się w tobie poeta?
- Mhm, chcesz usłyszeć fraszkę?
- Pewnie.
- Lambert, Lambert. Ty chuju.
To nemá chybu *1* -
Jinak než polsky si to ani neumím představit. Kdysi jsem hrál anglicky i dvojku ale jak jsem to přepnul na polský originál tak sjem hned věděl, že angličtina se na vůbec nechytá a navíc angl. dabing Geralta je až otřesně trapný.
-
polština je po holandšitě snad nejhnuznější jazyk na poslech, v tom nedříme vůbec nic.
-
za me spise Zach McGowan z Black Sails
ono popravde, pokud bude geralt zarosteny jako v 3. zaklinaci, muze jej hrat kdokoliv, ale pokud by mel vypadat jako v knizkach nebo v 1. dile, tak uz by se muselo vybirat peclive -
Jsem pro. "Tak děsné, až dobré" bude jediný faktor, který by mě k seriálu přitáhnul. A je pravda, že v polském dabingu dříme v tomhle směru slušný potenciál.
-
jj hlavně ať pak udělají main story na Skellige, at ta šišlavá polština vypadá ještě komičtěji v kontrastu severské kultury.
-
Ten se ted objevi ve Star treku, takze nevim, jak realny to je, ale taky mi ze vsech hercu na Geralta sedi nejvic.
-
Geralte, co ty tutaj robisz?
Szukam elfa -
Hlavně aby to udělali s polským dabingem, ať na nás dýchne ta slovanskost. Chodź, przycupniemy tam w cieniu między brzózkami.
-
Zrovna včera jsem posílal nástřel svého vlastního scénáře k Zaklínači do Netflixu, ale ještě mi nepodepsali, divný
-
Jo, mě se to taky docela líbilo. Ten nízký rozpočet na tom byl trochu vidět, ale jinak to byl fajn seriál.
-
Ten polský seriál se mi docela líbil. Nenatočili zaklínače jako akční film, jako to je dneska módní(viz. Sherlock Holmes, Sedm statečných...), ale jako to, co to ve skutečnosti je - pohádka.
-
Anson Mount z Hell on Wheels by mi do role Geralta sedel asi najviac.