Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám k tomu hodně co říct, sepsal jsem to zde. http://spokojeny.blogspot.com/2011/04/sony-versus-hackeri.html XXX
  • Prosím vás, než se pustíte do diskuze, ve které se hodláte ohánět slovem hackr v souvislosti s ilegálním jednáním, zjistěte si nejprve skutečný význam tohoto slova ;-) Koukám, že mediální brainwashing je velmi úspěšný.
  • Dost ošemetné tvrzení. Čí je chyba, že spadne špatně postavený dům? Větru, který prostě čas od času zafouká, nebo toho, kdo stavbu zfušoval?
    Obecně, když nějakou společnost napadnou hackeři, se komunita staví za postiženého, v tomhle případě Sony. Co ale přimělo lidi se obrátit proti Sony je jejich hloupé PR, zatajování informací a neschopnost. Viz situace s českými hostingy. Když se nějaký dostal pod útok hackerů, přiznal barvu a co nejrychleji sjednal nápravu, bylo to sice nemilé, ale zákazníci to přijali jako zlo, které se prostě na internetu děje, a ocenili upřímnost společnosti. Proč tomu tak nebylo u například banánu? Protože zatajovali, dělali ze zákazníků hlupáky, několikrát prokazatelně lhali a to vše v arogantním podání her von Kaluže. Chování společnosti je, oč tu běží, ne samotná příčina, tedy hacknutí.
  • taky tam mám jenom základní údaj a nakonec z toho vzejdeme jako vítězvé, když se nám bude chtít sony omluvit.. třeba velice příjemně překvapí. Jinak PS3 mám od prosince a takové věci mě nemůžou rozhodit, až takovou závislost na tom nemám ((:
  • je to debil no čo ti poviem
  • :-) Hej, to hnusné logo aj mne hneď koplo do očí...
  • Jediny moje stesti je to ze do PSN jsem zadal snad jen Jmeno a heslo nic vic takze jsem v klidu a cekam co se bude dit *5* Je to otravná situace ale co, stejne mam na hrani cas jen o vikendech a kdyz je ted venku hezky tak si radsi vyjdu ven. Kazdopadne se cejtim jako vul kdyz jsem si pred mesicem kupoval PS3 a tesil se jak si budu neomezene uzivat *1* Mozna ze Xbox by byla prece jen lepsi volba *1* *1* *3*
  • Drom
    Jeste se nevi, kdo to zpusobil. Sony se jen snazi hodit vinu na nekoho jineho. Pokud se k tomu Anonymous nebo nekdo podobny neprihlasi, pak nikdo nedava podminky a tudiz je to ciste utok za ucelem kradeze informaci.
  • Malleth
    Upalit hackery...
  • Ale prd, to víš , že by si to i tak koupili, minimálně proto ,že tohle fakt nikdo nečte, myslíš, že někdo někdy četl licenci u ICQ? a podívej kolik to používá lidí a to tam maji fakt hezký perly : )
  • tak to uz by si PS vubec nikdo nekoupil :)
  • Může se klidně stát, že to Sony do EULA zahrne, protože ze svých zákazníků si dělá vyloženě srandu. A to tím způsobem, že podceňuje důležitost osobních údajů svých zák.
  • to netušim, tyhle srágory nečtu a PS3 nemám, ale upřímně bych se tomu nedivil, od týhle firmy je možný všechno, ale ostatně proč ne, když si jejich zákazníci na hlavě i dříví nechaj štípat. : )
  • a urcite mas v EULA milimetrovym pismem, ze Sony ma pravo tve osobni udaje a udaje o kreditni karte poskytnout kdykoliv komukoliv dle vlastniho uvazeni ;)
  • U RB s eKontem to jde zablokovat během několika vteřin. V podstatě jsem si připravil formulář na provedení platby, odblokoval kartu, jedním klikem zaplatil, během 10-15sek kartu opět zablokoval. Někdy jsem se ještě podíval, zda je na účtě již zaznamenáno, že platba proběhla. Jde to už fofrem.
  • problém je, že poté co jim bylo ukázáno co je špatně, tak se nic nezměnilo, lidi na to kašlali, Sony na to kašlalo až jak se říká spadlo hovno na větrák. Já být Sony, okamžitě bych záplatoval, zjišťoval, opravoval atd. a dost možná spolupracoval s těmi kdo mojí ochranu nachytali na švestkách a ne čučet, rozhazovat žalobama a podobně.

    To samé uživatelé, neměli na to jen koukat a prskat na geohota, ale začít to řešit, minimálně odstranit svá osobní data apod. opatření.
  • v autě si můžeš taky upravovat věci na bázi softwarové úpravy a do basy zatim nikdo kvůli tomu nešel. Kromě toho to co píšeš se tak možná vztahuje na USA, u nás rozhodně zákon zakazují takové úpravy neni.

    Svoboda šířit a sdílet informace je jeden ze základních pilířů demokracie a jejich cenzura je naprosto nepřípustná, ústava jasně vymezuje, kdy je možná cenzura.
  • Zayl
    Tak jinak, tady to máš oficiálně.

    http://faq.en.playstation.com/cgi-bin/scee_gb.cfg/php/enduser/std_adp.php?locale=en_GB&p_faqid=5593

    How many were affected?

    Our investigation indicates that all PlayStation Network/ Qriocity accounts may have been affected.

    A podle toho jak opatrně mluví o bezpečnosti je podle mě "may" spíše PR damage control :)
  • no to je sice fajn, že ty máš důkaz stojící na tvé osobní zkušenosti, ale já bych přeci jen rád viděl důkaz, který potvrzuje tvé tvrzení. Já mám zase důkazy, že to tak neni, stačí si zjistit kolik renderfarem z PS3 se používá/lo

    Podle toho co píšeš to spíš vypadá na tvojí neschopnost, protože samo velké Sony píše, že možnost OtherOS je jedna z nejsilnějších funkcí PS3 : )
  • Ja sice nastesti nemam na ni moc penez, ale uz mi jednou volala sama CSOB, kde mam ucet, ze se nekde byl napadnutej server nebo eshop a kartu mi blokli a pote vydali novou. Kazdopadne kontrolovat, kontrolovat, ale nevidel bych to tak zle...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit