Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Třikrát hurá, recyklujeme pro vás dlc ze 4. A ani nemyslete na podporu moddů. To by nám jinak těžko prošlo vydávání jedné bodovy, kostýmu a mapy za pár e.
  • Nekdo z marketingu hraje poker na starech a tady rekrutuje ryby at ma koho obirat.
    Takze sichni konzoliste sup hrat poker to na krabicich nemate, ale pozor u toho nestaci jen drzet sipku dopredu a mackat X
  • Tou reklamou tedy podporují zdejší čtenáře v hazardu.
    • a nie je to jedno či propagujú poker alebo kickstarter *1*
  • tahle firma ma ješte horší politiku dlc než EA, a to nemluvím o samotnem tropicu co je defacto recyklat už od jedničky
  • Mě by docela zajímalo jaký názor na ty reklamy má samotná redakce games. To jim přijde v pořádku že tady je takové svinstvo?

Ti co mají dobrou paměť vědí že to tady není tak zaviněné poprvé. Už to zkoušeli dřív a až po času se trošku uklidnily. A teď je ten bordel zpátky. Adblock už nevypnu, protože jim nevěřím že když to svinstvo dají pryč, tak je to po čase znova nechytne.

Na hrubý pytel hrubá záplata!
    • já bych se bez každoročních výletů redakce na E3 klidně obešel, pokud ale chtějí mít co nejvyšší příjmy, tak si je musí holt vybojovat, adblock mám konstantně zapnutý a nemíním na tom nic měnit
    • XorxoxTalarius
      Hlavne je nejvetsi hnus ze si clovek chce prohlednout obrazky ze hry a co obrazek to nova reklama ... des
      • Nová reklama? To máš dobrý, mě tam skákalo furt casíno ))) vidět 5x stejnou reklamu v rozmezí půl minuty je fakt pecka...)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit