Přejít na výpis diskuzí
Ostrovní idylu Tropico 5 naruší regulérní válka v DLC Generalissimo
17.10.2014 | Adam Homola
9 příspěvků
-
Mě by docela zajímalo jaký názor na ty reklamy má samotná redakce games. To jim přijde v pořádku že tady je takové svinstvo?
Ti co mají dobrou paměť vědí že to tady není tak zaviněné poprvé. Už to zkoušeli dřív a až po času se trošku uklidnily. A teď je ten bordel zpátky. Adblock už nevypnu, protože jim nevěřím že když to svinstvo dají pryč, tak je to po čase znova nechytne.
Na hrubý pytel hrubá záplata! -
-
já bych se bez každoročních výletů redakce na E3 klidně obešel, pokud ale chtějí mít co nejvyšší příjmy, tak si je musí holt vybojovat, adblock mám konstantně zapnutý a nemíním na tom nic měnit
-
Hlavne je nejvetsi hnus ze si clovek chce prohlednout obrazky ze hry a co obrazek to nova reklama ... des
-
-
Nová reklama? To máš dobrý, mě tam skákalo furt casíno ))) vidět 5x stejnou reklamu v rozmezí půl minuty je fakt pecka...)))
-
-
-
Třikrát hurá, recyklujeme pro vás dlc ze 4. A ani nemyslete na podporu moddů. To by nám jinak těžko prošlo vydávání jedné bodovy, kostýmu a mapy za pár e.
-
tahle firma ma ješte horší politiku dlc než EA, a to nemluvím o samotnem tropicu co je defacto recyklat už od jedničky
-
Tou reklamou tedy podporují zdejší čtenáře v hazardu.
-
-
a nie je to jedno či propagujú poker alebo kickstarter *1*
-
-
Nekdo z marketingu hraje poker na starech a tady rekrutuje ryby at ma koho obirat.
Takze sichni konzoliste sup hrat poker to na krabicich nemate, ale pozor u toho nestaci jen drzet sipku dopredu a mackat X