Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Třikrát hurá, recyklujeme pro vás dlc ze 4. A ani nemyslete na podporu moddů. To by nám jinak těžko prošlo vydávání jedné bodovy, kostýmu a mapy za pár e.
  • a nie je to jedno či propagujú poker alebo kickstarter *1*
  • já bych se bez každoročních výletů redakce na E3 klidně obešel, pokud ale chtějí mít co nejvyšší příjmy, tak si je musí holt vybojovat, adblock mám konstantně zapnutý a nemíním na tom nic měnit
  • Nekdo z marketingu hraje poker na starech a tady rekrutuje ryby at ma koho obirat.
    Takze sichni konzoliste sup hrat poker to na krabicich nemate, ale pozor u toho nestaci jen drzet sipku dopredu a mackat X
  • Tou reklamou tedy podporují zdejší čtenáře v hazardu.
  • tahle firma ma ješte horší politiku dlc než EA, a to nemluvím o samotnem tropicu co je defacto recyklat už od jedničky
  • Nová reklama? To máš dobrý, mě tam skákalo furt casíno ))) vidět 5x stejnou reklamu v rozmezí půl minuty je fakt pecka...)))
  • XorxoxTalarius
    Hlavne je nejvetsi hnus ze si clovek chce prohlednout obrazky ze hry a co obrazek to nova reklama ... des
  • Mě by docela zajímalo jaký názor na ty reklamy má samotná redakce games. To jim přijde v pořádku že tady je takové svinstvo?

Ti co mají dobrou paměť vědí že to tady není tak zaviněné poprvé. Už to zkoušeli dřív a až po času se trošku uklidnily. A teď je ten bordel zpátky. Adblock už nevypnu, protože jim nevěřím že když to svinstvo dají pryč, tak je to po čase znova nechytne.

Na hrubý pytel hrubá záplata!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit