Přejít na výpis diskuzí
Osud Dreamfall Chapters je teď ve vašich rukou
8.2.2013 | Adam Homola
53 příspěvků
-
Má velkou hubu jak černoška.
-
-
a to je skvělé!
-
-
Jestli to bude prakticky použité pak ano *3*
-
-
-
sakra na pokračování už čekám tolik let krucipísek prosím lidi dejte jim ty prachy.U mě můžou počítat max 250 doláčama. *1*
-
Já Ragnarovi nic nedám, dokud na vlastní náklady neodstraní z Dreamfallu kraviny typu akční a stealth sekvence a dokud nepředělá linii s holčičkou z japonskejch hororů *1*
-
-
Nemaj obavy, hneď ako si Ragnar prečíta tvoj koment, tak Red Thread Games presedlajú na starý Dreamfall... *1*
-
-
Právě, to by bylo mnohem lepší. Ale na to jim prachy taky nedám, měli to udělat pořádně už napoprvý *1*
-
-
-
Tady nemám co řešit. Longest Journey je pro mě vedle Broken Swordu nej adventura, Dreamfall jí ostudu neudělal a na pokračovaní se těším jako na máloco. Takže 20 dolarů právě odletělo směr Norsko...
-
-
též zasláno, za dreamfall, to je no-brainer *4*
-
Souhlas,az na to ze misto Broken Sword je u me na pomyslnem druhem miste Syberia. *2*
-
-
Syberia rozhodně stála taky za to. Třetí díl budu vyhlížet :)
-
-
-
Pokud to bude vypadat jako Dreamfall Chapters, tak je 850 000$ celkem málo. Takový nepoměr když Schafer chce na Psychonauts 2, 18 mega. Teď jen sehnat 125$ na fyzickou krabici.
-
chudák holčina, co podlehla módnímu trendu a má zas nějakej bordel v ksichtě :)
nicméně asi zasponzoruju... -
-
Nevsiml jsem si ze by to byl nejak vyrazny modni trend. Kdyby jsi mluvil o tetovani,tak souhlasim.
Treba to ma sve opodstatneni. Tak nebo tak,ja s tim problem nemam.
A hra samozrejme podporena *2* -
Jo ten bordel me taky sere, snad ji do finale jeste upravi :)
Kazdopadne backnuto :) -
-
Doufám, že Zoe se změní, pokud na ně budou tlačit hráči, tak by jim (nám) mohli vyjít vstříc.
-
-