Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Papírovej Pytel DLC :D
  • amíci jsou zvyklí žít na dluh, takže maj většinou jen kreditky... stačí ti jakákoli platební karta podporovaná portálem (určitě visa, MC)
  • Ferdis2
    Podobne, táto séria za to proste stojí!!
    Inak verím, že bude časom petícia na Zoeinu plastiku. Nerád by som v tejto vysnenej gameske používal cheat na noviny... *1*
  • Cau, to opravdu potřebuju kreditku? nebo stačí česká debetka? Dík, rád bych přispěl!
  • Podle včerejšího AMA by žádný velký cliffhanger tentokrát být neměl (příběh Zoe v Chapters skončí, další díl bude ASI jenom o April). A taky jsem dal 150 USD.
  • Podpořeno!!! Na pokračování jsem se dlouho těšil a tohle si nenechám ujít, akorát doufám, že Zoe bude vypadat časem lépe *2*
  • Ja ne. Byla skvela,ale cas je neuprosny
  • Chci zpět pravou Zoë http://goo.gl/BZf0k *14*
  • Spis by me zajimalo, jak nakonec bude vypadat. :-D
  • Tak backnuto $150. Myslim, ze by to meli dat dohromady bez problemu, ted uz jenom pockat do 2014 a doufat, ze Ragnar zase nevymysli takovy debilni cliffhanger. :-)
  • Jiny nazor nerovna se byt hloupy. Co mame pak rikat my? Mame jiny nazor a ty se nam doslova hned vysmivas ze nam rodice posilaji penize na utratu. To je jak jako od pubertaka..
    Jeste to s tebou zkusim. Pises ze je s nami vyjebavano. Jak presne?

Tve vyjadrovani i tve argumenty porad svedci jen o tom,ze nevis o cem mluvis. Vypada to ze chces mit jiny nazor za kazdou cenu,i kdyz zadny rozumny protiargument nemas.
  • Jsem hrdý na to že mám jiné myšlení jak většina lidí tady, to opravdu jsem. Jiný názor = být hloupý ... tak to si pak ty totální génius teda
  • Ty jsi vazne asi jenom troll. Neverim ze muze byt nekdo tak hloupy a jeste byt na to hrdy
  • To je zase hloupost. Ty vubec nechapes smysl podobnych projektu a placas tu nesmysly.
    Samozrejme se na Kickstarteru najdou i vyzirkove,kterym jde jen o penize,ale to uz je na hracich aby si dobre vybrali.
    A mimochodem-naprosta vetsina malych nebo strednich podnikatelu zacina s velkym dluhem u bank. Takze kdyby se ridili podle tveho nazoru(nemas na to,vy.. se na to),mohl by jsi rovnou pulku firem v republice zavrit.
    2heee-proc vubec resis neco,co stejne ocividne nikdy nedokazes pochopit?
  • danny_the_hound
    Ty si vážne myslíš, že vývojaŕi si svoje projekty financujú sami? Takto to funguje len u indie hier a tie sa musia uspokojiť s obmedzeným rozpočtom. U väčších titulov si najprv musia nájsť nejakého vydavateľa, ktorý hru zasponzoruje. Takže tak či tak musia o peniaze žobrať.
  • Možná si jen drsnej týpek a nechápeš jak je s tebou vyjebáváno ... v diskusi si :) :) :) :) užij mě to srdce nerve protože já se směju vám a vaším rodičům kteří vám posílají na účet peníze který vyhazujete z okna
  • jaj on je tu i někdo normální ? :D Prostě nemám finance na podnikání, tak nepodnikám a nežebrám pro mě je prostě KS moderní verze žebrání. Ne sry lidi neberu vám váš názor, ale prostě ho nechápu :) Kickstarter je teď v "módě" tak si to podporujte, ale já se vám vždycky smát prostě budu.
  • Cosi
    He na FAQ se píše, že Zoe přejde ještě výrazným faceliftem a pokud se nebude hodně lidí chtít piercing, tak ho odstraní, ale jinak prý je to z pozdější části hry a tvůrvi nejsou její rodiče a ona si může dělat co chce *4* Stačí sjet na konec hlavní stránky kde je FAQ průběžně doplňován.
  • Hry nejsou charita, podnikání je prostě něco jiného, když na to nemáš, tak se na to vy.... já kupuju zásadně hotový produkt u kterého si přečtu recenzi, prohlédnu videa z hraní popř. zahraju demo, vývoj hry je prostě riziko a kdo na to nemá neměl by se do toho pouštět, o to lepší je pak odměna když se toho prodá hodně. Co zatím vyšlo? Nic moc teda, na úrovni budgetovek v tescu a Wasteland tak dopadne taky, sice schytám spoustu mínusů ale za pár měsíců mi dáte za pravdu
  • GlaDOS
    Kde je problém? Když má firma v portfoliu skvělé kousky a ukáže na Kickstarteru dobře vypadající projekt, je velmi pravděpodobné, že výsledný produkt bude taky kvalitní. Samozřejmě být nemusí, ale ten risk je pořád lepší, než když investor diktuje požadavky tak, že se ze hry polovina věcí vyškrtá a prodá jako DLCčka. Tvůj postoj je jak vidím "before it was cool".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit