Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teraz asi JA2 fanušikov sklamem. Ešte donedávna som túto hru sledoval.
    Nebudu sektory, ale len akési miesta zaujmu. Prístup k tomu čo nakúpite u bobyho skadekoľvek, takže sa po to nebudete vraciať do Drasenu. Nebude sa dať voľne zničiť čokoľvek, nebude sa dať stryhať plot kdekoľvek, ale len na špecifických miestach. Bude to realtime s pauzou, takže žiadne zameriavanie ako v JA2. Jeden čas sa zvažovalo, že hra bude bez FOG OF WAR.
    Tu je link na Forum: http://boards.jaggedalliance.com/, je anglicke aj nemecke.
  • Máš pravdu, je to tak, jak jsi napsal.
  • Zayl
    To je jako hrát BG a nehrát BG 2. Budeš mít vánoce, máš možnost to napravit.
  • Zayl
    Jo a proto 1.13ka a ostatní mody ten systém vylepšují a překopávají. *7*

Lepší engine by tomu neuškodil, ačkoliv máš pravdu v tom že perspektivu bych ponechal, ale s volnou rotací.
  • rodneymckay
    Díky moc za odkaz, moc jsi mě potěšil. JA 2 mám ještě tu původní z LEVELU, ale někdy ji hraju i dodnes:) Ta hra prostě nestárne.
  • keigi
    Dočetl jsem poslední větu a praskla mi žárovka v lampičce. Podivné ... (tajuplný smajlík)
  • sleepless
    Sorry chlapci, dvojku jsem nehral, pouze jednicku. Takze se omlouvam a diky za info. Vy byste zas mohli pochopit, ze znat vsechno o vsech hrach nelze ;)
  • uzivatel1982
    Ivan Dolvich: You do not speak Russian? Ah, I miss days when Russia was at war with everybody.
  • Tak tohle je spravnej pristup to se mi libi *5*
    Je treba si uvedomit jednu vec. System Jagged Alliance 2 se vylepsit proste neda a co se tyce "sveta" a engine, tak se na tom nic zlepsovat taky neda.
    Pro JA je proste jedina spravna varianta a to klasicka sachovnice. Jak se to nekdo pokusi predelat do 3d plynulych plizeni 150 moznymi uhly apod, tak rozbije to na cem ta hra stoji.
    A to jsou vypocty, propocty, hazeni kostkou a statistiky.
    Tohle uz dneska bohuzel nikdo nedela, dneska se dela akorat grafika, klikacka, gamepad...

Ja to beru tak, ze se na to treba podivam, ale ze to previsi 2ku to si od toho fakt neslibuju, protoze JA2 mili zlati, ta zmenila muj zivot od zakladu *2*
  • Keby len zobrali pôvodný JA2 a prekreslili ho do full-HD (kľudne 2D) a ponúkli by to za nejakú rozumnú cenu, tak po tom skočím ako pes po šunke...
  • uzivatel1982
    Razor...you are my hero:)....
  • Ja hraju 2ku dodneska a to diky http://ja2v113.pbworks.com/w/page/4218339/FrontPage.

Tenhle mod je porad pod vyvojem a dneska uz z puvodni JA udelal troufam si rict zalezitost nesrovnatelnou s puvodni verzi (ne ze ta by byla spatna).

Doporucuju! Delaji to velky fanousci a nekompromisni strategove a vysledek je .... no to se ani neda popsat *3*
  • Tak hosi jestli to podelate vite co Vas ceka.... muj kamos Razor v 1:00 v noci ve dverich loznice s macetou v ruce *16*
  • jj s oběma souhlas. Dvojku mám ale o fous raději. Ale jednička je rozhodně taky super. O tom žádná.

Chtěl jsem jen říct že o grafice tohle není. A bude jedině dobře jestli se to povede.
  • Tak ono se driv hodne hralo z warez ripu, kde intro treba nebylo :))
  • Cahir
    Působí to dost amatérsky.
  • Co asi tak muze mit JA spolecnyho s prahou... Pane Poláček představte si, že přesně to co JA2 také úvod hry.... JA2 je pro mě také jedna z peo mě mnejlepších her v historii. Nebudu si dělat iluze že toto se jí vyrovná ale rád zavzpomínám. A nakonec si stejně rád zahraju dvojku zase :-)
  • Souhlasím s Tebou. Když jsem si novinku přečetl, měl jsem pocit, že ji napsal nějaký autor, který nikdy ani původní JA nehrál. Je snad naprosto očividné, že trailer parafrázuje naprosto trailer z druhého dílu ( příjezd techniky táhlou zatáčkou, přelet stíhačky, setkání v Praze, střelba kulometu do lidí, výstřel tanku do věže kostela), což s sebou nese krásu nostalgična. Kéž by se ta hra povedla. Prosím.
  • Pan redaktor, seriozne takto "odjebat" novinku tou zaverecnou vetou o Prahe.. V Jagged Alliance 2 sa cast intra odohravala v Petrinskej kavarne, vzdy som sa domnieval ze to ma suvis s tym ze jeden zo zakladatelov Sir-techu, Robert Sirotek, ma ceske korene. Samozrejme, je to mozno chybna uvaha ale ta vasa zaverecna veta ma seriozne vyviedla z miery, to sa mi v takom rozsahu na games.cz este nestalo.
  • vidím to tak, že nainstaluju jagged alliance 2 přidám nejnovejší release 1.13 a budu si užívat ultra realný taktický zažitek - pokud se alespon trosku približí reálnosti resp. propracovanosti 1.13 tak bych o nákupu JA back in action možná trošku popřemýšlel

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit