Přejít na výpis diskuzí
Osvobození Arulca v nové Jagged Alliance začíná v Praze
8.12.2011 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
jo presne kvuli tomu jsem to prestal sledovat
-
Uz sa prosim pekne niekam strcte s celym realtimom s pauzou. Chcem tymto oficialne podekovat hochum z Altaru za znicenie UFA a zaroven poslat Danke schon do Nemecka za skazenie JA. Az bude tato hra neuspesna, tak potom bude dufam porada geniov, kde budu vsetci nechapavo krutit hlavami ,hladat dovod a pre istotu este vydaju dalsie dva diely s rovnakou chybou *10*.
-
Ivan Dolvich? super typek... btw i minulej dil zacinal v praze, konkretne v petrinske kavarne....
-
dyt to je jasny vzkaz za co nas nemci maj haha a stema zakonama a politikama co mame sme na tom hure nez ta bananova republika. Takze to sedi. Jinak na hru se tesim JA2 sem paril moc rad skoda ze sem uz i ty jmena svych oblibenych zabijaku zapomel. Jen jeden mi prichazi na mysl a to nejaky rusak ale byl hustej=)
-
Nerek bych, jen že se dá hrát. Ona je ve svým to nejlepší co se dá do dneška sehnat. ( a mod JA2 1.13) to posouvá ještě dál. Novej díl to bude mít težký.
-
ať už to bude mít jakýkoliv chyby, rád si tu hru zahraju k úctě ke starým dílům :)
-
Pokud se to bude hrát jako dvojka nebo jednička tak podobnost ničemu přeci nevadí, ne? Já se na to těším, o předchozí hry jsem přišel při stěhování a tak koupím alepsoň tohle, než seženu i původní díly.. *1*
-
Já teda moc nevěřím, že mi to přinese radost. Neviděl a nečetl jsem zatím nic, co by vzbudilo mou důvěru.
-
...mam :)
-
I jednicka! Tu mozna jeste readsi :)
-
Jasně že dvojka taky začínala v Praze. A´t je to jak chce jak to vypadá je mi jedno. Rozhodně to není hnusné. A pořád je tu naděje že to bude Jagged Aliiance. No a když ne tak hol ne no. Dvojka se dá hrát i teď.
-
No príliš tomu neverím, ale moc by som si prial, aby to dopadlo dobre. JA2 považujem za jednu z najlepších hier, aké som kedy hral.
-
Dvojka preci taky zacinala v Praze? Nejak dobre to na me ale nepusobi. Jednak Nemecko je z toho citit na sto honu. A za druhe to vypada jak hra, ktera ma mit uz sve misto na Good Old Games :)