Přejít na výpis diskuzí
Otestujte finálního bossáka Minecraftu ještě před vydáním
11.11.2011 | Petr Poláček
40 příspěvků
-
Tady nejde o to, že by to nebyla pravda, ale že dnešní kiddos-tupci to pokládaj za něco špatnýho
-
Hele. i ten kdo to hraje musi uznat ze to je vazne hra jak z praveku :D Sak i stary Mario ma lepsi stejnou grafiku a to je o dost starsi nez minecraft ktery je tedka novy :D
-
Odkazy se radi kazdymu po svym.
-
to je dobře, nerad bych nedopatřením hrál stejnou hru jako de*il tvýho formátu.
-
DOKONCE i originál? Týjo!
-
Když do Googlu napíšeš "Second life" tak je to hned druhý odkaz.
Já takovýmhle hrám ale nikdy na chuť nepřišel. Kolem se motá moc lidí a všechno docela trvá.
A když už jsme u toho Wurm online znáte? Prý na tom dělal nějakou dobu i Notch.
Zase ale mám stejný problém - Než se moje postava pořádně naučí zacházet s lopatou tak všechno děsně trvá a skoro nic nejde postavit :) -
je tam i navod napsany
-
fasisticke decko di radsi spat nez prijde maminka a prasti te do oka a ty budes plakat
-
To mas pravdu. Ani retardovane dite by to nehralo. Retardovane dite si radsi zahraje battlefield 3. Pro nas ostatni zustane aspon to nejlepsi.
-
Jo tenhle texture pack mám, jenže absolutně nevím jak ho do hry vložit... :(
-
podle grafiky takovou kravinu by nehrálo ani retardované dítě to si radší zahraju nej hru na světě battlefield 3
-
Ani se ti nedivím. Vy kromaňonci přece nemáte šanci sestavit krumpáč nebo jiný nástroj, natož pak pec *7*
-
Nelíbí se vám ta grafika ? Tak si stáhnětě texture pack, např. tenhle http://www.planetminecraft.com/texture_pack/lb-photo-realism-pack-256x256/ a hned se to vyrovná dnešní Ačkové grafice.
Které hra vám dnes nabídne udělat si vlastní textury ? -
Co to je ? Neznam tu hru a ani google ji neradi mezi 1. pet odkazu
-
to je jak komentář z praveku *1*
-
to je jak hra z praveku *1*
-
A zkousel jsi ji nekdy? Nebo hru odcuzujes jen podle grafiky?
-
vsechno co chybi v dnesnich hrach
-
Nechápu, jak to můžeš srovnávat se SL. Hrál si vůbec Minecraft *7*
-
Nemáš pravdu, v Second Life se toho dá dělat daleko víc