Přejít na výpis diskuzí
Otestujte finálního bossáka Minecraftu ještě před vydáním
11.11.2011 | Petr Poláček
40 příspěvků
-
Creeper v pozadí jak checkuje v 1:40 *1*
-
Zvláštní, že třeba v Second Life jde tohle všechno dělat taky už roky, a s lepšími nástroji a v lepší grafice, a taková hysterie kolem toho není.
-
Prave ze vsechno, nebot tam jde vsechno delat
-
Vůbec nechápu co na týhle hře všichni vidí
-
Díky moc :)
-
Já nwm... prostě to už není ono... barevná vlna mi nevadí, ale už to prost není ten originál *5* tuto hru sem si fakt oblíbil (mám dokonce i originál), ale na 1.9 updatovat asi ani neplánuju, protože mi přijde trošku divné vařit v MC lektvary...
-
Na serveru MC se to da vypnout, kdyz to admini umi a chteji.
Na druhou stranu se s jidlem se nestava ze kazdy jen shrabuje majetek, kdyz si podtavi dum. Nuti to cloveka stale delat. -
http://www.youtube.com/watch?v=mBTr275JJwM
-
nechci tu psat spoiler, nebo neco nevhodnyho. Pokud to chces videt tak si to zahraj
-
O čem mluvíš, smím-li se zeptat?
-
Může mi prosím někdo napsat ten song? Jestli má nějaký název.
-
ze hry se aspoň stává výzva a ne jen stavění a nuda kolem. jsem rád za tyto věci, i když např. nutnost jíst bych v MP vypnul.
-
Nemyslím si , že jde ke dnu ba naopak se ty rpg prvky do hry docela hodí,nvm co přesně by se ti líbilo spíš,ale mě to přijde v pohodě. S jednou věcí bych ale souhlasil to je to jídlo,to mi taky přijde trochu blbý.btw co je špatnýho na barevný vlně xD?
-
No s Minecraftem jsem začínal na Alpha 1.2_02 *4* Bohužel od začátku Bety jde podle mě minecraft ke dnu *9* Už s barevnou vlnou to nebylo ono... k tomu nutnost jíst v 1.8... a v 1.9 budou lektvary... začíná to připomínat další wowko...
-
ten konec radsi nebudu komentovat a pokusim se zapomenout co to melo znamenat :(
-
hehe, Simon s TNT :))
-
Tak to si to budeš asi muset zkusit zahrát, nebo shlédnout nějaká videa, abys to pochopil. Zkus yogcast: http://www.youtube.com/watch?v=4UdEFmxRmNE&feature=sh_e_se&list=SL
-
To co většina už úplně zapomněla - hraní :)
-
Me to prije jako bych byl o 20 let mladsi :)
Zatim nemuzu prijit na to co na tomhle lidi bavi .. asi uz jsem moc stary nebo co *1* -
Dobře udělaný :)