Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • odpovědi se dozvis z članků na games
  • Memento
    Doporučoval bych spíš otázky z hlubšího lore, místo dat vydání, platforem atp... Pak je to spíš jednoduchá tipovačka.
  • U Larryho 6 je nahoře pruh, kde je napsáno Larry 6, to by chtělo oříznout
  • Tak nakonec se ukazalo ze Pan klobouk je asi o 20 bodu chytrejsi. Ale kdo se ma vyznat ve všech tech idiotech z Assasins Creeda, zejo:) Skoda ze neni videt kdo to kolikrat opakoval, to uz pak nejsou herni znalosti ale jak si kdo pamatuje odpovedi, krapet nedomyslene ..
  • Vojta_Ilavsky
    Samozřejmě, taky jsem to takhle udělal, ale jinak bych to nepoznal ani zaboha. A to XIII jsem hrál kdysi chvilku ale ten název mě netrk.
  • WhySoSad
    Úplně jednoduše vyřazovací metodou ;)
  • Vrať školný!
  • Sr_Lobo
    Díky moc, fajn nápad, akorát teda teď to bude ještě horší se v práci dokopat k něčemu produktivnímu *15*
  • Zrzzek
    Povětšinou 40 až 50 bodů, nejsem znalec... No legendy ZX Spectra bylo peklo, tam jsem byl rád, že jsem skončil v plusu *1* . Přece jen s 19 lety na krku je to pro mě až moc velká historie...
  • Zrzzek
    Rok 2001 je herní pravěk? Ale kdeže, tam se středověk lámal s novověkem!
  • Vojta_Ilavsky
    Pouze na Wii, v našich končinách až zas tak ne. :D
  • Ze strategií jsem hrál všechny, lol, 60/60 :D
  • Ahoj Tome. On chtěl říct vylučoval, což by odpovídalo když tak čtu ty jeho sra*ky.
  • Come on, tahle anime-like rubačka je zrovna celkem slavná.
  • Vojta_Ilavsky
    BTW, ani jsem nevěděl že hrál v Pianistovi.
  • Žebrowski nebo jak se to píše, to vim z hlavy, cannot be unseen *1*
  • Vojta_Ilavsky
    Ty jsi poznal tohle http://i.imgur.com/4ai1YEQ.png?
  • Vojta_Ilavsky
    Obtížnost otázek je značně kolísává(jako příklad uvedu Zaklínače), např.: Jak se jmenuje elixír který umožňuje vidět ve tmě nebo kde se odehrává začátek 1. dílu na straně těch lehkých.
    Na straně těžkých třeba kdo hrál Geralta v polském seriálu Zaklínač který by bylo lepší radši ani nezmiňovat v souvislosti s Wiedzminem. :D
  • kdyby nebyla sobota večer, skoro bych řekl, že je učitel *1*
  • prijde mi to jako soutež pro herni dedky, tak treba hned prvni hra ze strategií byla civilizace III, co je herní pravek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit