Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyučoval? Vyučoval? Cože jsi?
  • TheGGG
    Nice 60/60 z moderních stříleček. Paráda. Dobrá práce. Gud džob
  • Vidlec
    Teda na adventurách jsem pohořel ve velkém stylu. Ve druhém kvízu krásné 4 body.
    Na druhou stranu strategie za šedesát takže moje ego tolik neutrpělo :)
  • skoro všude 46 bodů,zkrátka her za ta léta bylo moc a hlava už děraví.
  • akorát by bylo dobrý, kdyby se na konci ukázalo, co z otázky jste měli špatně, takhle jsem si to musel projet ještě jednou, abych tu jednu mršku našel
  • strategie byly hodně lehký, akorát jsem si spletl AOE1 s AOE2 *1*
  • Skoro všude 60 bodu..nuda, ale pro mladsi jiste zajimave:)
  • Mart9
    Tak jak to mám nazvat, když jsem jel těch asi 17 otázek se 100% jistotou krásně jednu za druhou? Prostě jsem vyučoval, tak nezáviď. Zároveň jsem přiznal, že pak jsem dvě nevěděl, na co to vyšlo, musel jsem si dát druhý pokus, to už jsem to prolétl snad pod minutu, škoda, že se nehraje na čas.
  • adventury jsem dal 45/60 score, asi jen 3 nebo 4 jsem nevěděl.
    Chybí mi tam RPG žánr.
    Jinak se divím, že se někomu chce investovat energii do tak zbytečné stránky :-)
  • Ne. Ty s mozkem samozrejme pohopili jak si to myslel, ovsem zaroven je irituje tvoje pouziti slov a lituji ze nejsou vedle tebe aby ti urazili palici za tyhle prasovyrazy. "Cely jsem to vyucoval", tvle. Upilovanou brokacku a rozstriknout na stene.
  • Mart9
    Ti s mozkem pochopili, jak jsem to myslel.
  • "Celý kvíz jsem vyučoval" - Sakra, tak to jsem propasl. Mohl jsem mit kurz tykajici se "kvizu". Bylo to zakonceno alespon nejakym certifikatem?
  • Mart9
    Máte chybu v kvízu Mafie. V odpovědi na podtitul je The Cit of Lost.. místo City...
    Celý kvíz jsem vyučoval, dokud nepřišly otázky, na co všechno to vyšlo, pěkná podpásovka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit