Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda ,že za pár měsíců bude ve hře běhat same solo děcko a teamova hra bude tatam . Např.. jezdit sam v jeepu , sam ve vrtulniku ,protože se přece musim zakempit na barak s amaterským sniperem a na ostatni kakat :D nebo neopravit tank ,když stojim vedle nebo po nastoupení do vipera ho při první možnosti rozjebat o barák a zabít střelce :D :D Příkald z BF4 a 3 pro rejpaly .
  • NO divný to není . Můj předchozí koment byl spíš myšlenej všeobecně na ostatní hatery . Jelikož tu většina lidí nadává na to ,jak Bf neni reálný .Ano není a nikdy nebyl ( max tak dvojka po fanouskovskem modu ) ,tak to od toho ani nečekejte :) Pokud někdo chce historicky prřesnou střílečku ,tak pokud vím ,jiná než Verdum není .
  • Magister_Peditum
    M1919 Browning není prvoválečný kolomet. A ano, teoreticky se s tím střílet od boku dalo, ale trefil si s tím leda prd a moc si toho nenaběhal, tedy spíš nic než málo.
  • Magister_Peditum
    No jo no. To je ta nevýhoda internetových diskusí, kdy ti nikdo neuvěří, že si historii novověku studoval. Ale věř si čemu chceš. Třeba i tomu, že jsem o ni do letošku neslyšel. *15* Jinak mě baví, jak mě každý fanda BF posílá hrát Verdun. Asi to nebude o tom, že z BF chci mít druhý Verdun, což?
  • Magister_Peditum
    Alternativní realita nerovná se skutečnost, proto je tam to slovo alternativní. Najdi si ho ve slovníku. Tečka. Hotovo. Šmitec. A to DICE vyvrátili. Takže si nech ty familiérnosti a urážky od cesty. Kdybys si ten pojem nezaměňoval s hratelností, tak by to bylo lepší.

EDIT: Nějak se držíte při zemi. Veskoslavovi běžně naklikávali 60 mínusů. *1*
  • Kde už jsem ty classy viděl? V předchozích battlefieldech? A, ano používat moderní classy v ´´první světové´´.
  • další pablb *1*
  • X měsíců se ví ,že to žádná alternativní realita není . Kdyby sis o tom alespon pred takovym sračkokecem ,něco přečet . Ach jo . Hlavně že tu všichni hejtujete a víte uplnou 3,14ču .
  • Alternativní steampunk máš tak mmožná v hlavě :D Mě se líbí, jak je tu najednou každej, komu ještě teče mlíko po bradě, expert přes první světovou :D o který slyšeli poprví při oznámení hry :D
    Hra je udělaná tak aby bavila . Obsahuje dobové věci ,jen je používá jinak . Aby hra byla zábavná . samozřejmě těžký kulomet , který se převážel za koněm ,asi těžko ponese v ruce :D Ale co na tom . Realitu nikdo nečeká . Jinak ocelové pláty byly vcelku normální . Ocelová maska už nebyla tak častá . Navíc ji používal ostřelovač... Pokud chcete realitu , jděte si hrát nudnej verum . Tohle je o zábavě :)
  • Kulomet od boku blbost není, John Basilone to takhle kropil s prvoválečným kulometem ve 2.světové. Nicméně ostatní výstroj toho kulometčíka je blbost :D
  • Aha.. koukám, že tady to bude asi těžký, když je někdo natvrdlej. On pojem "alternativní realita" je trochu širší, víme? Já ho použil ze svého hlediska a ty ses toho chytl a držíš jako klíště. Mě jsou nějaké E3 fámy, o kterých nic nevím, úplně u zádale. Přečti si rozhovor s lead designerem Dice někdy z května. Jasně tam řekl, že všechna vozidla i zbraně co jsou ve hře jsou reálná. Ale co se týče hratelnosti, tak ta je pro ně priorita číslo jedna. Takže tanky jezdí rychle, kulometem střílíš od pasu atd..
  • Magister_Peditum
    What? "Bože no, tak to není první světová podle skutečnosti, ale v alternativní realitě. Už se to ví x měsíců, ale pod každým článkem o BF1 se najdou experti, kteří to pořád budou srovnávat se skutečností." Vždyť to je hra podle reálné WW1 války!!! DICE vyvrátili fámy, které se po prezentaci na E3 roznesly, že mělo jít o alternativní realitu. *1*
  • Jack1947
    Jo, tu betu zkusím bude sranda - proto ty betaverze jsou - aby člověk zkusil nějakou kravinu a měl dobrý pohled na hru kterou nikdy hrát nebude ( možná až sleví ale nah ) *4*
  • Cože??? Bereš to trochu doslova, prostě to není hra podle reality a basta. Nebo myslíš, že všichni ti vzdělaní lidé, co v EA pracují nemají ponětí o tom, že v té hře jsou faktické nesmysly? *1*
  • Magister_Peditum
    Máš v tom hokej. Ona to podle DICE skutečně skutečná WW1 být má. To o té alternativní WW1 byl pouze hoax. Ale hodně věcí by se tím vysvětlovalo. *3*
  • Bože no, tak to není první světová podle skutečnosti, ale v alternativní realitě. Už se to ví x měsíců, ale pod každým článkem o BF1 se najdou experti, kteří to pořád budou srovnávat se skutečností. WW1 není narozdíl od WW2 vhodné téma pro AAA Battlefield hru, tak se s tím smiřte.
  • Magister_Peditum
    Jo, pancíř používali, ale poměrně rychle přišli na to, že je absolutně k ničemu a jen vojákovi stěžuje už tak dost náročný přesun po bojišti. Tak jako tak to rozhodně nevypadalo takhle.
  • Magister_Peditum
    Mně už je to snad i jedno. Prostě budu BF1 považovat za hru odehrávající se v alternativní steampunk první světové a budu spokojený. *3*
  • Battlefield: Brotherhood of Steel
  • to uz vsefchno bylo ve far cry primal, takze noseni drivi do pralesa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit