Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak to si hral asi jinou betu ja s bf3 nemel zadny problem takoveho razu aby me to odradilo od koupe plne verze po skonceni beta testovani bohuzel s bf4 mam naprosto spatny pocit a nehodlam slapnout do stejne vody :-) je to vec nazoru
  • jj byl jsem na tom stejně myslím,že 560 ti do starýcho železa ještě nepatří tak snad na to médium to dám,ale když jsem viděl betu jak mi jede tak o tom pochybuji,že to průměrně rozjedu.
  • Sakra, tento komentar mal povodne patrit userovi s prezyvkou "holyshit", nejak som sa preklikol *3*
  • Ano, tieto dovody su dostatocne relevantne. Pred 2. rokmi som sa nakoniec podobne nachytal na BF3, kupoval som ho v zasade hned po vydani. Mam i vsetky DLC... Lenze, to cele najma preto, ze som sa skratka naucil zit s bugmi, ktore tam EA/DICE dodnes zanechali.
    Ked si predstavim, ze by som mal urobit rovnaku blbost teraz 29.10., tak to si radsej strcim ruky do drticky odpadu, nez aby som zase kupil absolutny POLOTOVAR (ktory som v bete doteraz nerozbehal!)...
    Zial, keby podobnym sposobom bojkotovali BF4 aj ostatni hraci, mozno by to s ludmi z EA napokon aspon trochu pohlo. I ked... na EA plati fakt asi len A-bomba... *7*
  • Dnes vysiel druhy patch na BF4...je to lepsie. Teraz som skusal. Uz hram na medium okolo 50-60 fps v priemere. Hram 1920x1080.
  • Jack1947
    Jn, zlatej Flashpoint 1 s 1zasahem do hlavy ... ty casy si muzeme ledva vracet tak ze si to znova zajedeme a zavzpominame jake to tehdy bylo, jeste pred touto dobou plnou "zjednoduseni". *4*
  • Radioaktivni_surikata
    [rejp]A teď povím pohádku já. O v českých končinách opěvovaný ARMĚ 2. Proč je to špatná hra?
    1. problemy byly možná tak stejně velký, jako u ARMY 1, což ale stejně znamená horší než u jakýkoliv jiný hry.
    2. Zas tolik novýho oproti jedničce toho taky nepřibylo, ani ten vizuál není o moc lepší. Největší změnou byla nová mapa. A taky framerate zredukovanej o 50 %.
    3. Opravy trvaly celou věčnost a ani poslední verze není po letech bezproblémová.
    4. Okraje map v Armě 2 taky stojí za pendrek. Kdo se tam vypravil, tak ví. Sice je mnohonásobně větší, ale za to logicky generičtější a míň propracovaná.
    5. Destrukční model stál taky za pytel a ani to nemuseli maskovat za Levolution.
    6. Bohemka si kope hrob a ja si hru koupil na základě jak budou opravovat a starat se a ono to bylo skoro obráceně.

Oceňuji snahu patchovat a vycházet vstříc komunitě, nicméně ji pořádně nespravili nikdy.[/rejp]
    Nerad k BF tahám Armu, protože jsou to z principu rozdílný hry, ale ten dvojí metr mě prostě nepřestává udivovat...
  • Jack1947
    To mas tezky vsude je tolik veci, nemluve o naykovych latkach atp... To uz ma nas narod jaksi "v krvi" , zapominat . Proto by si mel opakovat , opakovat to rikam porad opakovani je matka moudrosti a ne nadarmo. *4*
  • Pokud si na to nepamatujes tak doporucuju podivat se tady:
    http://www.youtube.com/watch?v=4LsTKFk7yXk

A to tam nebyla ani zadna bojova technika. Kdyz otevreli bety kaspianu tak to bylo zezacatku spis k placi.

A to ani nemluvim o tom ze ta hra uplne neuveritelne padala, kousala se ale nejcasteji se ani nespustila (slavny black screen).

Proc ma tenhle narod tak strasne kratkou pamet?
  • Jack1947
    Vzdyt je tam par blbinek , ktere posunuji MP k vetsim efektivnejsim a zabavnejsim explozi nabitym scenam.
  • Plnohodnotne pokracovani z toho udela az miliony fanousku co si to koupi za 1200,- :(
  • Jack1947
    Ne pro kazdeho , jak se zda. *15*
  • Vybuchle heliny ve vzduchu, dvere a dalsi jsou ciste kosmeticke zalezitost.

BF3 na tom bylo alespon behem bety mnohem mnohem hur. Dokud nevypli deformaci terenu tak se clovek dokonce propadaval texturou zeme. Obrovske spouste lidi se BF3 ani vubec nespustila a kdyz spustila skoncilo to na cerny obrazovce. Pady a zasekavani byly na dennim poradku a to ani nemluvim o dalsi puldruhy tune drobnosti jako nefunkcni gadgety apod.

Nerikam ze BF4 beta neni bez problemu ale proti trojce je to uplna pohodicka.
  • -pady
    -zasekavani
    -nefunkcni spavnovani vojaku na squad
    -vybuchle heliny ve vzduchu a jine chujoviny
  • BF4 beta ma vetsi problemy nez BF3 beta? B*tch please...
  • Shaker
    Vidis snad, ze by se jim podobna eskapada pred dvema rokama nejak vymstila?
  • Shaker
    Hele, to sem si rikal pred dvema rokama u BF3 taky a pak sem zjistil, ze beta byla v lepsim stavu nez vydana hra.
  • Shaker
    Vsak ten posun (sice jen do ho*en) je krasne viditelnej...
  • DUVOD PROC JE BF4 SPATNA HRA a nema cenu si ji kupovat v tomto stavu:
    1. BF4 beta ma vetsi problemy nez BF3.
    1. BF3 s novyma mapama neni plnohodnotna BF4 hra a duvod jim platit 1200,- ta hra ma cenu jednoho DLC tj 350,-
    2. Opravy z bety budou resit tak pomalu ze se s tema chybama budete muset opet naucit zit po celou dobu trvani BF4.
    3. Mapy jsou nedodelane, okraje map jsou totalne hnusny, textury rozmazane
    4. Destrukcni system je epic fail zamaskovany za levolution, ktery je uplne na nic a nikomu s tim nepomuzou ani nikoho nezabavi
    5. EA si kope hrob a ja si hru koupim na zaklade jak budou opravovat s starat se o to a ne obracene.

ocenuji snahu vypadat patche uz na bete, bohuzel neverim ze to v den vydani bude OK.
  • Shaker
    Kupujte, ovecky, MUHAHAHAHAHA *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit