Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pořád mi ty mapy přijdou strašně maličkatý. Zvlášt v porovnání s takovim PR. Nikdo nechce Armu, ale když už je to 4. díl Battlefileldu, čekal bych posun. Navíc na větším prostoru by se tak potkalo v jeden okamžik méně hráčů. A pak teprve začíná souboj zkušeností.
  • Aneb, stejné záběry jako z BF 3. Jiné mapy a pár upravenejch zbraní z toho neudělá plnohodnotné pokračování :-)
  • Na druhou stranu, tohle je pecka :D http://www.youtube.com/watch?v=WQzIg_GJoPE
  • Radioaktivni_surikata
    Day 1 patch to jistí. A když ne, tak si kopou vlastní hrob a myslím, že to moc dobře vědí.
  • mam 590 gtx a jedu na ultra vypli hbao a antialising stabilne 40fps rozlisko 2560x1600 no problemo...takze vo co komu de...a to mam starou prasivku kartu i kdyz king konga na tu dobu
  • http://www.youtube.com/watch?v=4LsTKFk7yXk Myslím že toto vystihuje celou "betu" (pre-alphu) bažefíldu docela přesně *1*
  • v době kdy beta vyšla (1.10.) byla stará asi 2-4 týdny
  • Ty mi mluvíš z duše.
  • BF3 som hral na ultra, toto ledva na low. Laguje, mrzne, odpaja sa - connection to server has timed out 3 niekedy aj 2-3 krat za hodinu. Des. Pevne verim, ze to co dostanem do ruk koncom oktobra za 40,- EUR bude o niecom inom. Inak su to posledne peniaze ktore odo mna videli.
  • ja by som povedal že beta je stará z leta z E3 a ma chyb veľa a hra full už je davno v lisovne a čaká na dátum vydania.
  • Já chci Parcel storm. *9* Už mám přešangováno.
  • Po patchi se mi hra stabilizovala i fps o neco povyskocilo, jedu vse na medium a spokojenost na druhou stranu se hra casteji sekne při loadingu a nasleduje BF4 exe prestal pracovat. Hraju prevazne Domination a tam se zda BF4 uz ted pouzitelny. Po zkusenosti s BF3 ale na koupi nespecham. *5*
  • Ehm... az na taku malickost, ze trebars BF3 je vonku 2 roky a DICE doteraz svojimi patchmi nedoriesilo vsetky bugy. Lenze... ak by v tomto pripade EA vydali v podstate nefunkcnu hru (minimalne pre jednu velku cast hracov), dostali by za nu zaplatene a nasledne by clovek zistil, ze ten isty bug z bety je tam stale pritomny, tak by som sa necudoval, ak by niekto definitivne podminoval centralu EA... *16*
  • Ano, niektorym ludom z tej hromady, ktorym to doteraz neslo, to zrazu predsa len zacalo slapat. No i napriek tomu je forum stale plne negativnych skusenosti s loading obrazovkou (resp. fakte, ze po loadingu to skratka zamrzne). Btw, ved uz sa vedu spekulacie aj o tom, ci cela slavna beta nema problemy s 2 jadrovymi procesormi... Napriek tomu, ze v oficialnych minimalnych HW specifikaciach sa jasne uvadza bud X2 2.8 GHz od AMD alebo Core2Duo 2.4 GHz... Fakt parada.
  • Jack1947
    Ale vzdyt jeste par dni na to vysperkovani maji, kdyz to nezmaknou do te doby stale to muzou doresit pripadnymi patchy. Ja si ale myslim ze si to dovolit nesmi. Ne u platicich zakazniku. *3*
  • Já bych řekl, že už to docela jde na to že je to beta.. 30-40 FPS není to žádná sláva, ale co by člověk chtěl od starýho PC, jednou to přijít muselo...
  • Ano, ano, to vsetko je uplne krasne. Ale to, ze beta ani po 2. patchoch stale nefunguje celej plejade hracov, to je zrejme detail. Hlavne, ze hra vyjde uz 29.10. To ju akoze vydaju za kazdu cenu a s pripadnym patchom sa budu zaoberat TRADICNE az XY mesiacov po release? To by tak sedelo na EA. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit