Přejít na výpis diskuzí
Otevřený svět a jednoduchá pravidla v NfS Most Wanted
28.8.2012 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
VYpadá to úžasně! Už se nemůžu dočkat *4*
-
to je ale pi*ovina *7*
-
Nevíte na čem to poběží ? Doufám že ne zase na Frostbitu 2, podle mě to je zbytečnost. Navíc to nespustím :D *9*
-
Předpokládám, že tam EA zase narvou varování, co nejde přeskočit, videa s nějakou flundrou co nejdou přeskočit, deset tisíc log co nejdou přeskočit, labyrint co ponese honosně označení MENU a jízdní model Pendolina...jo to bude zábava.
-
-
toe tzv. lobotomie na pokracovani *1*
-
-
Co jsem cetl, tak Lobotomie ma byt az v day-one DLC. Ale bude zdarma, takze... ;)
-
-
-
Nadpis to vystihl nejlépe: "Jednoduchá pravidla"....držte W a čekejte na konec závodu *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
ja vecinov v polce videa nevipinam ale tusom si nemohol pomoct NUDAAAAA *6*
-
dekuji nechci.. burnout paradise uz mam.. sice tam nejsou loga firem, ale jinak rozdil nevidim... mozna se to min skube.. nebo to je prehravacem?
-
Humus. Tohle musely programovat 20ti letí v opožděné pubertě nebo 50+ lidi, kteří nikdy nehráli NFS nebo nějaký normální slušný arkádový závody. Jízdní model o tom se nebavím raději vůbec, to měla lepší ta hra s těma člunama co jsem kdysi hrál... Boat už nevím co ..... Project cars DO TO HO ! ..... držíme palce.
-
another bullshit. *11* *11* *11* *11*
-
-
jj dalsi hra co uz si pred nekolika lety vysluzila titul braku u kteryho clovek ztraci cas uz jen kdyz to nekde stahuje... fuj.
Decka (max12) se pobaví.Ti co cekaji stale na "opravdove" NFs bezte jinam *3* -
-
Mně se líbí, jak tady lidé jako ty vždycky strašně machrují a tvrdí jak to nebo ono je pro děti. Přitom z tvého příspěvku je patrné, že ti 12 ještě ani nebylo. *7*
-
-
a jak si to poznal ?:D me se libi jak sou nekteri lidi totalne mimo jako ty.
Evidentne ti vadi ze ti hanim oblibenou hru, omlouvam se ale z myho pohledu je to s*acka .) a 12 uz by bylo 2x :D... lolku.
-
-
-
-
Na Most Wanted mě nejvíc bavilo, když sem závodil s Lamborghini, atakoval 300kilometrovou rychlost a když tu zničehonic kolem mě prosviští Renault Clio jakoby se nechumelilo *1*