Přejít na výpis diskuzí
Otevřený svět a jednoduchá pravidla v NfS Most Wanted
28.8.2012 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
VYpadá to úžasně! Už se nemůžu dočkat *4*
-
nadstandartni nahrada*
ja v pcars vidim hodne next gen obdobu TDU :) A myslim ze ten fyzikalni model uz se zadnych vice simulacnich zmen nedocka.. Porad to bude ale zadostiuceneni pro PC, ktere minly veci jako fm/gt. -
tak k Iracing / rfactor to ma HODNE daleko .) znova opakuju HODNE !
v pcars se clovek projede vylozene pro zabavu, velmi jednoduche....
v iR, rf, v nekterych seriich "laik" neobkrouzi ani jeden okruh :)tak to proste je.
Prave proto to neni muj salek kavy, muze to byt ale primo nadstandartni nalada pro lidi co cekaji ze se jeste z NFS nekdy vyklube dobre pojezdeni. -
Co jsem cetl, tak Lobotomie ma byt az v day-one DLC. Ale bude zdarma, takze... ;)
-
Já si zde dovolím uctivě poznamenat, že dle mého poníženého názoru byla nejlepší čtyřka
-
to je ale pi*ovina *7*
-
Nevíte na čem to poběží ? Doufám že ne zase na Frostbitu 2, podle mě to je zbytečnost. Navíc to nespustím :D *9*
-
Kde jste přišel na arkádovější fyziku? Ještě to není iRacing, ale už to nemá zase tak daleko. Jinak pCARS není NfS. To už jasně ukázal Shift, že hráči tohle nechcou (ač NfS1 a 5 byly ve své době považovány za simulátory).
-
toe tzv. lobotomie na pokracovani *1*
-
Předpokládám, že tam EA zase narvou varování, co nejde přeskočit, videa s nějakou flundrou co nejdou přeskočit, deset tisíc log co nejdou přeskočit, labyrint co ponese honosně označení MENU a jízdní model Pendolina...jo to bude zábava.
-
Nadpis to vystihl nejlépe: "Jednoduchá pravidla"....držte W a čekejte na konec závodu *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
ja vecinov v polce videa nevipinam ale tusom si nemohol pomoct NUDAAAAA *6*
-
dekuji nechci.. burnout paradise uz mam.. sice tam nejsou loga firem, ale jinak rozdil nevidim... mozna se to min skube.. nebo to je prehravacem?
-
hodne naivne... mrkni napr. na Project Cars, ktery uz ted muzes hrat i kdyz je v bete. Arkadovejsi fyzika, krasna grafika, hromada ubsahu dobudocna. Nebudou pouze okruhy ale take outdoor trate.
http://www.wmdportal.com/projects/cars/
Znacka NFS je uz davno mrtva *3* -
a jak si to poznal ?:D me se libi jak sou nekteri lidi totalne mimo jako ty.
Evidentne ti vadi ze ti hanim oblibenou hru, omlouvam se ale z myho pohledu je to s*acka .) a 12 uz by bylo 2x :D... lolku. -
Humus. Tohle musely programovat 20ti letí v opožděné pubertě nebo 50+ lidi, kteří nikdy nehráli NFS nebo nějaký normální slušný arkádový závody. Jízdní model o tom se nebavím raději vůbec, to měla lepší ta hra s těma člunama co jsem kdysi hrál... Boat už nevím co ..... Project cars DO TO HO ! ..... držíme palce.
-
mne sa zas nepaci to, ze na mapke najdes zavod (v burnoute to boli tusim krizovatky)....zastavis....a potom zacnes palit gumy, aby sa odstartoval zavod....
-
posledne NFS hry si nehral, a aj tak ti pride Sleeping Dogs lepsia v poulicnych zavodoch....tak ty uz si iny odbornik....porovnavas nieco, co si videl max. na videach....The Run bolo nahodou zabavne...predskriptovane a kratke, ale neskutocne zabavne :)
-
Mně se líbí, jak tady lidé jako ty vždycky strašně machrují a tvrdí jak to nebo ono je pro děti. Přitom z tvého příspěvku je patrné, že ti 12 ještě ani nebylo. *7*
-
jj dalsi hra co uz si pred nekolika lety vysluzila titul braku u kteryho clovek ztraci cas uz jen kdyz to nekde stahuje... fuj.
Decka (max12) se pobaví.Ti co cekaji stale na "opravdove" NFs bezte jinam *3*