Přejít na výpis diskuzí
Otevřený svět a jednoduchá pravidla v NfS Most Wanted
28.8.2012 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
another bullshit. *11* *11* *11* *11*
-
Na Most Wanted mě nejvíc bavilo, když sem závodil s Lamborghini, atakoval 300kilometrovou rychlost a když tu zničehonic kolem mě prosviští Renault Clio jakoby se nechumelilo *1*
-
takze zase nic. dale cekam (asi naivne) na kvalitni nfs...
-
Ehmm bavíme se tu vůbec o NFS2 ? : "...reviewer for Computer and Video Games didn't appreciate the combination of super realist cars being driven on fantasy tracks and thought that the crashes "look and feel wrong.."
-
Přesně tak ... nástupce Test Drivu aka NFS nahradily prototypové supersporty a kroužení po okruzích s vzlétávajícími balony a podmořským akváriem . Tomu říkám pokrok zpět a wikipedie mi dává za pravdu .
*3* -
Combusted ;)
-
Řekněme WOW ..... :DDDD
-
Lituji , že jsem si kdy Paradise City koupil ! *13* Offline nuda a online pouze destruction derby uprostřed mapy .... znovu už ne !
-
Pokud si nebudu moci poladit auto po svém jako v Street Legal Racingu , tak mne sociální funkce nezajímají ... Ale už ten jízdní model , děs běs . Tady by na nějaké vyhožené sedačce z auta stejně nesešlo *10* . Když Criterion , tak offline a s Burnoutem !
-
co to je za kktinu tve. same somariny vyskakuju shiny tabulky takedown 360 brutal no scope +150 points. check position 5th o 100 metrov zase nejaky check position 5th kazde 3 sekundy tam z auta daco vyskakuje furt daco tabulky, rychlost somariny tve. to bude mat art jak bf3 ne? cez vsetky tie somariny budete vediet vsetko aku mate rychlost, kolko bodov dostanete za najebanie do mantinelov atd ale neuvidite ani hown0 kde idete. najlepsie su tie lens flary z tych tabuliek a somarin...
-
Já bych to pozměnil na "zábavnou fyziku", tohle plavání a klouzání je o ničem, v Undergroundech se člověk alespoň s autem sžil.
-
Něco v tom smyslu jsem myslel *3*
-
Co to je toto? Ten jízdní model to je teda bída, celkově hra příšerná.. stačil mi kousek z videa a znechuceně jsem to vypl, ne, tohle si opravu nekoupím :)
-
Nevím , je to můj názor ale tohle že má člověka zaujmout ? Vždyť tohle nemůže nikoho snad ani bavit, jen držet šipku dopředu , pořád jet na maximum, zatáčky projet v 200 km/h . Jako jasné je to hra, lidi se chcou odreagovat ale tohle mi připadá už stupidní. Po shlédnutí videa bych řekl že je to hra pro 6 leté děcka. Ale tak jasné američani to žerou a prodávat se to bude tak proč to měnit
-
spis predelat NFS 3 nebo 4 do hd grafiky, pridat nejaky soucasny kary a nazdar...s tim kdyby prisli tak si to i koupim za plnou cenu...s tim ze by nesahnuli na model jezdeni a fyziku...to hazeni kotrmelcu, salt a sudu je fakt smesny dneska, ve starejch speedech dokonce auto mohlo i horet :P
-
Tak se na to dívám a říkám si že to vypadá jako StarWars se vznášedly a netrpělivě vyhlížím GRID2
-
jo to byl masakr, tehdy nebylo moc bezny mit nejakou herni klavesnici, ktera zvladala vic jak 4-5 tlacitek :D dobry byly taky ty betonovy blokady co se nedaly projet...NFS4 jsou doted imho nejlepsi NFS (NFS5 sem hral jenom demo :( tak nemuzu moc posuzovat) a tak dobra kariera nebyla v zadny jiny hre (opravovani aut, startovny, sazky o auto atd.)
-
Je to zavodni hra,... ne Narodni divadlo.
-
Most Wanted a příběh? To jako fakt? Potetovanej plešoun ti sebral auto a ty musíš porazit 14 týpků aby ses dostal k plešounovi a vzal si auto zpátky. Do toho jedna kočka, co nemá s příběhem sice nic společnýho ale hezky se na ní kouká a drsnej polda, co dělá ve 3 filmečcích bububu a na konci hry sedí schovanej v Corvettě a honí tě po městě. Už jsem viděl i filmy pro dospělý se složitějším příběhem *15*
-
Koukám, že ten imbecilní driftovací mód alá zmáčkni mezerník a sleduj cool efekt je opět přítomen. Za koho nás mají, za blbečky? Vypadá to jak naleštěnej bobek. Takže jako každý NFS posledních let kromě Shiftu...