Přejít na výpis diskuzí
Otevřený svět a jednoduchá pravidla v NfS Most Wanted
28.8.2012 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
hlavně když pude vypnout (omezit) nějak ten HUD nechci si mezi všema těma tabulkama připadat jak v excelu *1* *1*
-
-
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Na Most Wanted mě nejvíc bavilo, když sem závodil s Lamborghini, atakoval 300kilometrovou rychlost a když tu zničehonic kolem mě prosviští Renault Clio jakoby se nechumelilo *1*
-
Vzdycky me fascinovalo jak policiste dokazali tebe predjet i kdyz jsi jel 300kph.
-
-
Jo, v prvních MW jsem nevěřil, že do těch Fordů Crown Victoria dávaj motory z Ferrari *1*
-
-
No vyzkouším to. Ale stejně budu stále zoufat po Underground 3 *1*
-
Ten přehrávač je koncentrovaný zlo, ani sekunda bez sekání. Silnice se leskne jak psí kulky. Auta vypadaj jak levný čínský plastový šunty, a je jedno, jestli prorazej plot, nebo to našijou do jinýho auta, ani je to nezpomalí. Nejsem NFS hater, jenom konstatuju.
-
-
S tim přehrávačem máš recht :D fakt je to koncentrovaný zlo :D.....ale tak či tak poslední dobrý NfS byly Underground a Underground 2 aspoň pro mě :)) tohle soudit nehodlám zatím :)
-
-
Pro mě byl poslední dobrý NFS 1, protože tam auta po nárazu ve vrtuli vyskakovaly 20 metrů nad vozovku. To bych vrátil, aspoň byla sranda :)
-
-
Undergroundy 2 mě zas tolik nevzaly, Carbon vcelku ušly, ale bylo to furt to samý, Most Wanted byly fajn, hlavně díky fízlům a změně vizuálu na den (přeci jen změna), ale nejradši mám Prostreet, ani nevim proč. Nutno dodat, že sem je hrál v tomhle pořadí (jiný díly sem nehrál), a ani jeden díl sem nedohrál, dycky mi to něco překazilo.
-
-
-
-
Podle mě to vypadá dobře a hlavně HRATELNĚ. Na realističnost blablabla seru, já se chci bavit, a jelikož vím, že Criterion mě zatím nikdy nezklamal, tak pochybuju (soudě dle dvou zhlédnutých videí) že to teď bude jinak.
-
another bullshit. *11* *11* *11* *11*
-
-
jj dalsi hra co uz si pred nekolika lety vysluzila titul braku u kteryho clovek ztraci cas uz jen kdyz to nekde stahuje... fuj.
Decka (max12) se pobaví.Ti co cekaji stale na "opravdove" NFs bezte jinam *3* -
-
Mně se líbí, jak tady lidé jako ty vždycky strašně machrují a tvrdí jak to nebo ono je pro děti. Přitom z tvého příspěvku je patrné, že ti 12 ještě ani nebylo. *7*
-
-
a jak si to poznal ?:D me se libi jak sou nekteri lidi totalne mimo jako ty.
Evidentne ti vadi ze ti hanim oblibenou hru, omlouvam se ale z myho pohledu je to s*acka .) a 12 uz by bylo 2x :D... lolku.
-
-
-
-
No nevím vypadá to zvláštně. Pokud Policie tak se mi strašně dobře hrálo Need for Speed: High Stakes . Kde MP nebo split screen za policii byl super. Pamatuji si chvíle kdy se hrálo na jedné klávesnici a když někdo držel moc kláves tak druhej nemohl zatáčet :D
-
-
jo to byl masakr, tehdy nebylo moc bezny mit nejakou herni klavesnici, ktera zvladala vic jak 4-5 tlacitek :D dobry byly taky ty betonovy blokady co se nedaly projet...NFS4 jsou doted imho nejlepsi NFS (NFS5 sem hral jenom demo :( tak nemuzu moc posuzovat) a tak dobra kariera nebyla v zadny jiny hre (opravovani aut, startovny, sazky o auto atd.)
-
-
co to je za kktinu tve. same somariny vyskakuju shiny tabulky takedown 360 brutal no scope +150 points. check position 5th o 100 metrov zase nejaky check position 5th kazde 3 sekundy tam z auta daco vyskakuje furt daco tabulky, rychlost somariny tve. to bude mat art jak bf3 ne? cez vsetky tie somariny budete vediet vsetko aku mate rychlost, kolko bodov dostanete za najebanie do mantinelov atd ale neuvidite ani hown0 kde idete. najlepsie su tie lens flary z tych tabuliek a somarin...
-
Koukám, že ten imbecilní driftovací mód alá zmáčkni mezerník a sleduj cool efekt je opět přítomen. Za koho nás mají, za blbečky? Vypadá to jak naleštěnej bobek. Takže jako každý NFS posledních let kromě Shiftu...