Přejít na výpis diskuzí
Overwatch návod - jak hrát za obranné postavy
31.5.2016 | Adam Homola
45 příspěvků
-
http://www.overwatch.name/
-
Hate na Overwatch je ničím v porovníní s hate na Battleborn. To co některé weby (Destructoid) předvádí je opravdu silné kafe.
-
LoL kid ... Je jedna taková vtipná pravda u nás LoLkařů, a to ta, že když Ti někdo nadává do kida, tak je kidem sám ... stejně jako když Ti někdo nadává do feedera, trolla, retarda a podobně ;)
GG WP -
Já to dělám hlavně k vůli sobě. Hodně jsem si vyjasnil těmi zbytečnými komentáři. *5* *1* tak určitě
-
Není toho proma na Overwatche tak akorát? V nejlepším přestat, se říká. Nechte taky něco pro oficiálně podporované fanstránky.
-
to je tedy moc Smutné
-
Dle tveho psani mi tak bude asi 3x vice. Ja jsem kterej, 13 ? Co to je jako za oznaceni?
-
ten hate je na overwatch neskutecnej :-D wowko muze jen tise zavidet...
i sense butthurt -
Tak tak ono je jedno o čem se hádá ale hádá se se vším a ovšem *7*
-
Jo máš pravdu *4*
-
A ty ses kterej? Podle tvejch znalosti 13 a hrac lolka ?
-
Takticka poznamka, nehadat se a nefeedit trola Veskoslava, je to totiz Blizz a Valve ovce a jeste k tomu hater LoLka. To je jako tancit se zdi.
-
Ale Dota 2 nemůže být už z principu kopie, když je to remake:) A to je ten zásadní problém. Ty Dotu 2 vidíš něco jako pokračování nebo něco, co není. A to se ani nikdy nesnažila. Dota 2 měla přenést Dotu 2 do současnosti, přeci jenom engin W3 už byl zastaralý a systém na mapě taktéž. Dota 2 je pouhý remake, který přidává pár věcí navíc v podobě upravených a nových předmětů. Ale ty vymýšlejí lidé, kteří stáli za Dota z W3. Musíš pochopit, že DoTA 2 je dafacto Dota s novým enginem. Jinak hratelnost atd. vychází přesně z původní Doty a i systém přidávání hrdinů se řídí jízdním řádem původní Doty z W3.
Jinak, co se týče modelu, tak skutečně F2P hrou je pouze Dota. Máš 100% přístupný obsah od samého začátku. To pro LoL neplatí. A to nemyslím tím systém run a schopností, ale strom hrdinů, který prostě musíš kupovat a věř mi, že ani po 7 letech v Lolku nemám ani 60% hrdinů ve vlastnictví. Takže F2P je Dota, Lolko využívá pouze částečný systém, který ti zprostředkuje pouze část hry, umožní ti sice zakoupit za herní měnu hrdiny, ale věř mi, že na jednoho nového hrdinu šetříš 6-8 klasických her a to máš cca 6-8 hodin:) Takže tolik k tomu, že je to F2P model u obou a jsou na stejné úrovni. Nejsou. F2P je pro mě takový model, kdy přijdeš a máš všechno dostupné a jediné, co měníš je interface hry samotné. A to LoL nemá a nikdy mít nebude:) -
Jenže mě jde o ten fakt, že Lolko není větší/menší kopie Doty než Dota 2. To obohacení prvky + kopie = kopie je blbost už z toho principu, že ty prvky zásadně mění koncept celé hry.Ať je jednodušší nebo zbytečně složitá, na tom vůbec nesejde. Obtížnost, a taky user-friendly gameplay (ne Dota 2 nakupování není lepší, protože vyžaduje skill) nikdy nebude věc co se dá moc považovat za kopii, když nová hra bude mít už jen jiný interface, ne-li samotnou itemizaci. To samotné není prvek navíc, to je změna majoritní části hry. A zase argument (itemizace), proč není LoLko kopií Doty. Váha kopie je v tomto na straně Doty 2.
Ale všichni to stejně říkají dokola a pak jsou tu samé trapné argumenty a protiargumenty, z obou táborů plnych kret*** bez vlastního mozku, co jen kopírují druhé, kteří se jim hodí. Všechny Dota-style hry jsou kopie Doty, která je , dobře, kopií SCčehokoliv.. I Dota 2. A dokud to budou všichni ohýbat jak potřebují a pak chvástat, bude mě to *štvát* a nebudu moci dobře spát *16*
Koho tu zajímá kolik toho za kolik peněz dostane se nechal napálit PR kecy a zdegeneroval, Free 2 play hra není lepší/horší protože poměr odměn za "dotace", kterým dobrovolně hru podporuješ. Už jen proto, že je to zdarma. -
O tom japonském jsem věděl, ale ten anglický jsem vůbec netušil. Ten seriál se furt chystám, ale pořád není čas a nevím, jestli jsou už hotové titulky.
-
No někde to je:) Jinak doporučuji si zahrát současnou a starou Dotu. Byl by jsi v šoku. Mimoto největší nápady jako wardy v Lolku atd. pocházejí právě z Doty:) Dota není původním módem, dědeček má kořeny ve Starcraftu, ale Lolko bylo do roku cca 2011 zjednodušená kopie Doty. Zjednodušená je pořád viz systém předmětů a samotných hrdinů, levelem životů a systémem hry, ale vydal se vlastní cestou. Bohužel spousta Lolkařů a že jich není málo si myslí, že Dota 2 vychází z Lolka a Lolko definovalo Moba žánr. Když by jsme se bavili o inovativních Moba hrách, tak by to byl HoN, který vzal Dotu a předělal ji do systému brutální MOBA, kde systém hrdinů a předmětů pro nováčky je prakticky smrtelný a hra je určena pro veterány Doty. Tam máš defacto kopii Doty obohacenou o další prvky. LoL přišlo se zjednodušením a přístupnosti pro masy. Dota 2 se vrátila k původní Dotě, jak herním stylem, tak orientací na herní komunitu. Když to řeknu takto, tak průměrný Dotař se v Lolku chytne prakticky hned, Lolkař v Dotě? Moc to nejde. Na to jsou zejména dobré videa na youtube, kdy jde vidět, jak je která hra stavěná. Každá dává něco jiného, u Lolka si odpočinu, pustím ARAM mapu a jedu:) HoTS mám pro krátké chvíle a když nechci přemýšlet, jak stavět build. A Dota? Hodina času a chuť. Také to vidím v přístupu k jednotlivým hrám. Riot je tragédie a pračka. Valve, ať se tváří občas jako parchant, tak její přístup ke hře je zcela jiný. Samozřejmě jde po penězích, ale to, co ji já zaplatím, tak v Riotu si pořídím tak 1/10 a to není zanedbatelné:)
-
Hlavně tohle těm ostatním hrám i chybí. Měla by to být PR strategie většiny kompetetivních her.
-
Jenže Dota má s Blizzardem společné hlavně hrdiny. A Valve vzalo ony hrdiny (né jen jejich schopnosti, které už Blizzard nevytvořil), dal jim lehký grafický "remake" a má z toho vlastní hru. Ale Dota 2 fans jsou prostě Dota fans a vše co nemá název Dota (i přesto že zaměňují název mapy s návzem hry ve kterém je 2 a nikdo neví jestli myslí původní nebo "dvojku) je kopie Doty, ale myslí tím právě Dotu 2, což je sama o sobe kopie. LoLko vykrádá schopnosti, přitom přidali AP mechaniku a změnili další věci, Dota 2 vykrádá design hrdninů a schopnosti a téměř nic nemění. Ale né LoLko je kopie a Dota 2 je oiriginál modu pro Warcraft, tedy samotný Warcraft mod od Blizzardu. *1*
A pokud s tím někdo nesouhlasí, je to hnusný kid bez mozku, jednoduchý člověk co nemá o ničem ponětí *7* *6*
Bohužel nikde není tabulka kolik lidí z RIOT a kolik z Valve (v jejich začátcích s mobou) pracovalo na DotA All-Stars s jakým podílem, takže o tom asi mluvit nemůžeme. -
Kultůrní barbaři! ;)
-
A navíc je McCree možná easter egg odkazující na JoJo's Bizarre Adventure: Stardust Crusader, oba jeho dabéři(Jak japonský, tak anglický) také dabovali hlavní postavu tohoto anime, která je inspirovaná Clintem Eastwoodem.