Přejít na výpis diskuzí
Overwatch představuje kovboje McCreeho a vojandu Zaryu
9.3.2015 | Aleš Smutný
34 příspěvků
-
Takže seš nadšenej, jo? *5*
-
A kdy ty smogu konečně už odsud vystřelíš do p*dele, co?
-
Ono to mohlo byt v bleskovkach hele
-
Chápu, že tvoje posedlost Blizzardem je nemoc, ale nutnost se vyjádřit u naprosto každé hry u Blizzardu je nudná i na trola tvého formátu.
-
to se k blizzu vubec nehodi....opice v kosmo-brneni wtf?...radsi meli udelat to MMO Titan nebo zacit pracovat na W4 *7* ...tvl vesmirny kovboj a namakana vojanda dafuq *8*
-
Clinte, jsi to ty?
-
To by byl celkem fail, divím se že tady o tom nebyla zmínka. *7*
-
Koukám, Pissard zase obšlehává postavy z jiných her. LoL no a samozřejmě je překktil tak aby se to líbilo kiddos fanboyům omalovánek.
-
neodložili betu na fall 2015?
-
Ja si myslím, že Warcraft 4 nebude, pokiaľ bude WoW aktívny. Napríklad aj z príbehového hľadiska by tam bol problém. Ak si uvedomíme, ako dlho trvá Bliz. kým hru vydá. A príbeh Warcraftu sa ďalej posúva vo WoWku. To znamená, že by nedokázali urobiť Warcraft 4 a zároveň vydávať datadisky v WoW. Takže podľa mňa sa práce na W4 začnú až keď sa uzavrie WoW a stým aj príbeh sveta Warcraftu a potom na to môžu nadviazať s W4.
Blackthorne aj Vikingov 1 som minulé leto prešiel, bolo to super. Dnes by už bohužiaľ hry takéhoto typu oslovili málo hráčov. -
Já jsem na to zvědavý, tím víc že beta je za dveřmi.
-
Nějak si nemůžu pomoct, ale vypadá to otřesně :/
-
Radsej mohli urobit Warcraft 4, alebo Blackthorne 2, popripade vikongov novych. Osobne tato hra je na mna dost chaoticka a farebna, ak by to bolo v realistickom prevedeni, teda grafika nie pastelova, ze tam behaju ako gumkaci a efekty typu viac ziare a farieb, dalo by sa. Napady su dobre, ale ja by som to spomalil a odfarbil a postavy troska zrealnil. Pomaly cakam ze zacnu davat do hier strielajuce ruzove rite. :D Ale niekomu sa to pacit moze.
-
Tak tomu se s cistym svedomim nejspis vyhnu *7* To uz bych si radsi dal klasickyho Quaka 3 nebo nebo Unreal Tournament, potazmo vcelku nedocenenej Bulletstorm.