Přejít na výpis diskuzí
Overwatch představuje teleportující se Tracer a podpůrnou Symmetru
28.5.2015 | Aleš Smutný
43 příspěvků
-
z toho 60FOV bych blil za 5 minut...
-
Nejde o to že je někdo pomalejší nebo není, prostě chaos se těžko hraje každému a když někdo u toho nebude několik hodin denně a nebo se nezvykne bude mít smůlu. Ono sám o sobě věztšina moba her je chaos také tohle počítám nebude jiné.
Málo hráčů na obou stranách, jak už jsem zminoval když někdo bude vážně pozadu , lagovat nebo tak tak bude ostatním kazit hru a agrese a vše ostatní se snese na něj... to je nevýhoda her kde proti sobě a v týmu hraje málo hráčů. Proto to není pro každého.. noo. Je to hodně o silných nervech. -
Pravda, jsem krapet pomalejší. Nedávno jsem hrál The Sims a zatočila se mi z toho fofru hlava.
-
Ty jses asi hodne pomalejsi ve tve hlave ze? Ty jses presne takovej ten MESUGE typ heterace.
-
Vidím že nechápou někteří ironii/sakrasmus nebo tak něcvo na ten způsob protože vyvážená MOBA hra neexistuje, mohli by jí ale aspon nějak přizpůsobit.
-
Ok, tak možná ne CS ale jiné hry nejsou tak kompetitivní... ne ne toxicita je všude aby hrál člověk ranked musel by ignorovat úplně chat. Sleduju FC komunitu na HOTS a bohužel i tam se pomaalu rozmáhá intoxikace... Blizzard by měl více trestat stejně jako Soloisty z LOL, třeba je hodit do hry s ostatními solisty...
-
Neznáš tak radši mlč.
-
jn to me pobavilo v replay co sem ted videl rikali neco ve stylu "meli ste strach ze boje budou neprehledne, tak nastesti muzete videt ze to neni pravda". ja nato "ku.rva co se to tam na te obrazovce deje!" team fortress kterymu to davaj jako nejvetsiho konkurenta je pri stejne stylizaci krasne prehlednej. ale zato muzou ty debilni kouzla a efekty okolo. kazdej musi mit jinej styl takze to sou omalovanky az blika monitor
-
Protoss OP? *4*
-
Yop, zlatej DoD 1.3
-
Dvojka? Vážně?
-
Tak nerfovat se bude určitě. Je to Blizzard. *15*
-
Starcraft 1 a 2? *4*
-
Blizzard a vyvazena hra? Hahaha haha haha... HAHA
-
Moba se skillem.. Myslis ty hry o 4 cudlicich a klikanim mysi? wow to je skill... *1*
-
Moba hry jsou víc kompetitivní než CS:GO? Okej no *1* ten se ti povedl *1*
Navíc tyhle urážky jsou vždycky v nižších rankách. Ať jsem to zažil v Dotě 2, lolku, Heroesech nebo v CSku. Jakmile se probiješ do vyšších ranků, kde se už hraje doopravdy se skillem a hlavně s myšlením, tak tam toxici nejsou skoro vůbec a když jo, tak jste na takový úrovni, že toho jednoho toxika můžete s přehledem kicknout a furt máte vysokou šanci dohrát hru bez jednoho člena. -
Hlavně doufám že to bude po vzoru MOBA her vyvážené *7* , kdy fakt nebudou mít nějaké charaktery navrch což pochybuji... pak se budou nerfovat a tak dále. Hlavně budou nekjhranější ty broken... a ty ostatní v nevýhodě.
To je další neduh MOB, neměl by žádný hráč být znevýhodněn protože hraje za postavu od které se toho moc nečeká atp... -
Bych rekl ze Tracer a Reaper budou minimalne ze zacatku nejhranejsi.. Tracer pro svy schopnosti a Reaper pro svuj badass vzhled.. ja volim Tracer.. ty blinky jsou OP a je roztomila :-D
-
V mobách jsou ale mnohem více, když MOBA hry jsou mnohem kompetitivnější... hraje jí plno idiotů atp... ale to ty nevíš takže očividně si nikdy žádnou nehrál. Kde brečím maximálně si tak stěžuji nebo spíše doufám že to tak nebude...
-
Ty věci co si vypsal nejsou jenom v moba hrách, ale i v countru třeba. Takže nevim nad čim tu tady zase brečíš..