Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je krasne jake sra*ky tu rozebirate. Podle me se to zda zmatene jen z toho duvodu ze to jeste nikdo nehral. Popravde lol(ko) mi prislo taky zmateny kdyz sem na to koukal prvne. Ale kazdopadne to neni kemperska hra. Docela se tesim az to zkusim. A co se tyce postavy jako takove? Je to spravne ulitlé :-) a divim se ze tu jeste nekdo nerozebira jak to ze opice muze nosit bryle a podobne koko***y.
  • Jack1947
    To jim dává právo kazit jiné hry? *7*
  • byla pridelena EU kvotou *3*
  • Firingo
    Ty kráso ta hra je s normálním hrdinou stěží přehledný mišmaš kde je třeba mít sakra dobrý zrak a reflexi aby jste se v tom vyznali.... Ale tady slečna Leny Oxton ala Tracer to posouvá na zcela nový levl *1* Ten člověk co za ní hrál je naprostý magor *1* Já už ke konci pomalu netušil kde je nahoře a kde dole *1* Během 10 vteřin byl schopný prolítat půl bojiště a zabít 4 lidi *1*
  • tyjo..to je zmatek.. *15* má tam smrt nějakou váhu? mě by to bavilo tak 5 minut..
  • aspoň že DOTA je na ně moc složitá *4*
  • Jack1947
    Jestli to bude alá regular MOBA, tzv. AFK , feed, Noob, idi*t stfu... go to hell, i hope you die!!! Cancer I HOPe you get cancer all!!

Tak potěš se zábavou... počítám to by tam museli dovát LOL hráči, protože ty už zmrvily SMITE a ted se rozlézají i do HOTS díky za kažení her...
  • Jack1947
    Ještě jí chybí typický dvoupatrový autobus...nebo telefonní budka. *4*
  • Proč mi to jen připomíná FireFall co se stylu grafiky a assetů týče (a ne že by se mi to nějak nelíbilo)?
  • hele nikdy nevíš, mě se ptala jedna korejka kolik si myslim že jí je, řekl jsme tak 18 a ona že prej 30 *1*
  • velke prsate 13tky? kde to zijes, pri cernobyli? *1*
  • nepřirozeně velká roztomilá kukadla: check
    malý skoro neviditelný nosík: check
    střapatý ježatý účes: check
    asijsky zakulacený tvar obličeje: check
    roztomilá malá pusinka s nepřiznanými rty: check
    velká prsa: check
    vypadá max na 13 let: check
    chapadla: toho se u Blizzardu asi nedočkáme
  • za to může nízký FOV (fixně na 75)
    https://www.reddit.com/r/Games/comments/2yi4yx/blizzards_stance_on_fov_in_their_upcoming_fps/
  • To mi je jedno ,ale snad poznad rozdil mezi timhle a http://cs.wikipedia.org/wiki/Manga
    Jinak tahle hra vypada pohadkove a chaoticky ,nevim co se komu na tom libi!
  • joo, vsetky farby tam su. v tomto je londyn skvele mesto :)
  • Copak? Nemáš rád, když se ti někdo otírá o kreslené lolitky? *1*
  • Tzv. typická Londýnaňka. *1*
  • Protoze pocitacova hra! A nejprve si nejakou Mangu precti pls! *7*
  • ano, to jsou hezké angličanky, to na obrázku je nějaká divná manga asiatka, ale možná je z přistěhovalecké rodiny *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit