Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sierra117

To je vlastně fakt :)

• Bioshock jsem hrál jen jedničku a do těch dalších už se mi moc nechtělo, protože ta jednička mi nějak dobrá nepřišla. Rozhodně jsem si víc užil ten nový Prey

• A proto je mozna dobre, ze na dalsim Bioshocku nedela, ale kuti si sve nove, doufejme znovu unikatni a originalni dilo. Treba te to bude i bavit vic, nez jen dalsi Bioshock, ktery i tak dostanes. Docela win-win situace, ni?

• J.V.Stalin

A bez Levina ☹ Takže čekám další Bioshock 2 - děkuji nechci...

• Sierra117

Vidíš, to já zase trojku, Levina nadsazeně nazývám Davidem Lynchem videoher. :)

• uaxpk

Může to tak být. Ale i když to píšeš s pejorativním nádechem, tak prostě po takové hře hlad je. Já budu jen rád když vyjde další kvalitní SP hra.

• Ilusiveman

Utopie na měsíci? Pojď mi.

• Corvus

POD VODU!!!

• dworkin

Mně přijde, že už vyčerpali potenciál universa, alespoň co do smysluplného příběhu. Všechny hlavní myšlenky zazněly, v Infinite se hezky propojily, konec zvonec.

Nechci se vracet do Rupture ani do Columbie a základna na Měsíci? Nechte mě hádat, vydupal ji ze země geniální milionář, který už nechtěl sloužit světovým vládám, a z počátku to byla utopie, ale pak byly objeveny chemikálie, po nichž obyvatelé získali nadpřirozené schopnosti a

ZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍV

• Jez3vec

Jenže dvojku taky dělalo Arkane Studios. Jestli se nepletu.

• Co se prostředí týče, tak by se mělo jednat o kombinaci všech předešlých + podzemní svět. To byl alespoň můj návh v roce 2006, když jsem diskutoval Bioshock 2 a Bioshock Infinite z Columbie.

• 0011

Nevešel bych hlavu osobně mám nejradši dvojku a ta byla taky bez něj.

• Jack1947

Super zpráva otázka ale jak to vlastně bude, přeci jenom od Infinite už uběhl nějakej pátek.

• Draken69CZ

Takže variace na PREY (2017)?

• Sierra117

Bez Kena Levina... :/ 

• danny_the_hound

Predbehol si ma presne o 2 minúty :D

• Inquisitor

Tentokrát to bude na měsíci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit