Oznámen nový Bioshock. Postará se o něj nové studio bez Kena Levina
-
Mně přijde, že už vyčerpali potenciál universa, alespoň co do smysluplného příběhu. Všechny hlavní myšlenky zazněly, v Infinite se hezky propojily, konec zvonec.
Nechci se vracet do Rupture ani do Columbie a základna na Měsíci? Nechte mě hádat, vydupal ji ze země geniální milionář, který už nechtěl sloužit světovým vládám, a z počátku to byla utopie, ale pak byly objeveny chemikálie, po nichž obyvatelé získali nadpřirozené schopnosti a
ZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍV
-
-
Ze by Elon Musk byl jen jiny Ryan pro jinou dobu?
Myslenky uplne nevycerpali, cyberpunk, Blade Runner, dystopie dnesni doby - Hongkong.Pro mne Bioshock nebyl jen socialni sonda, ale hlavne hra s jinde nevidenou vizualni estetikou zaroven ovsem akcni FPS. Podobne scenerie byly pak k videni v ruznych adventurach.
-
-
Mám z Muska velice podobný pocit jako z Ryana. Schopní uskutečnit velké věci, ale bezohlední fanatici. Poté, co začal vypouštět Starlink a bylo mu úplně u zadele, jestli tím neohrozí ostatní sondy nebo pozorování vesmíru, jsem ho začal považovat za celkem dost nebezpečného člověka.
-
-
Může to tak být. Ale i když to píšeš s pejorativním nádechem, tak prostě po takové hře hlad je. Já budu jen rád když vyjde další kvalitní SP hra.
-
-
POD VODU!!!
-
Utopie na měsíci? Pojď mi.