Přejít na výpis diskuzí
Oznámení Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain se dvěma trailery
28.3.2013 | Aleš Smutný
76 příspěvků
-
Ten trailer je luxusní!! Takhle má vypadat propracovaná hra! *14* *14*
Jo a Ground Zeroes bude nejspíš před tou nehodou.. jak příde o ruku a bude v kómatu.. můj odhad. -
-
Ground Zeroes je prolog, Phanom Pain je hlavní hra. Je to stejné, jako u MGS3, kde prolog nesl název Virtuous Mission, hlavní hra pak Snake Eater.
BTW ten společník vedle Snaka v nemocnici je Kaz Miller, viz MGS: Peace Walker. -
MGS: Ground Zeores a MGS: The Phantom Pain je jedna a ta samá hra.
-
-
Já vim, ale myslel sem to tak, že to bude jako ten prolog.. před tou nehodou bude jako Ground Zeroes a po nehodě bude Phantom Pain..bodle mě:)
-
-
-
Tak bude ho dabovat David nebo ne?
Bez něj to neni ten pravej Had! -
-
Už v MGS4 ho nedabuje Hayter. Takže se moc nemění.
-
-
Ve čtyřce ho snad Hayter dabuje, i wiki se mnou souhlasí
-
-
ve čtyřce ho určitě nedabuje hayter, wiki asi nebude tvůj kamarád
-
-
IMDB To má taky špatně? http://www.imdb.com/title/tt0462423/ Kdo teda dabuje Snakea v MGS4?
-
-
Jo tak, to je možná, ale tak přeci jen Naked Snake měl v MGS4 trochu jinou roli než v pětce :) Ale tak i když mě ta změna dabéra trochu mrzí (mimochodem, uvedl někdo někde nějaký důvod?), nedá se nic dělat...
-
Ne ne je to nepochopené...Solid Snake je David Hayter v MGS4 ale Naked Snake/Big Boss není Hayter :-) jinak máte samozřejmě pravdu ale u Solid Snaka ne u Big Bosse tam je jiný dabér.
-
-
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=O8-vHp86aEo
Mrkněte na první cca tři minuty. A taky na datum vytvoření. ^_^ -
Halo Reach - Deliver Hope, DC Universe online - Who Do You Trust.. a teď tohle. Nejlepší trailery EU west *1*
-
kouří a jezdí bez přilby...hrdina mých snů :-)
hrál jsem jenom MGS1 a byl to fantastickej zážitek... asi jediná věc, kterou závidim majitelům PS3 (ale kupovat ho kvůli tomu uričtě nebudu, nemám ani televizy) -
No Kojima a Konami znova potvrdili svoj talent. To nie su len hry, to su umelecke diela, ktore schovaju do vrecka nejeden film. Uzasne spracovany trailer do kazdeho detailu, skvele vybrana sprievodna hudba, no cista genialita. Uz som rozhodnuty po statniciach kupit ci uz novu alebo pouzitu PS3 a MGS HD Collection, pretoze aj ked som PCckar (nie som console hater), neviem sa zmierit s tym, ze by som umrel bez prejdenia MGS3 a 4. A MGS5 proste musim zazit.
Keby som vedel ako to bude s tou moznostou hrat na PS4 hry na PS3 stremovane cez gaikai, tak si pockam na radsej na 4ku. -
Mno nevím proč mu ten druhej nepomoh..třeba ho nehodil na ten invalidni vozejk. Rozhodně cokoliv by bylo praktičtější než pořád čekat na tu žížalu:). Ale to je spíš rejpnutí než výtka. Je to MGS. Pro mě to bude jasná koupě.
-
We are not your kind of people lalalalala la
-
Ti alespoň vědí, jak udělat kvalitní hru! Konečně taky někdo. *7*