Přejít na výpis diskuzí
Oznámení Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain se dvěma trailery
28.3.2013 | Aleš Smutný
76 příspěvků
-
mgs.4 emblem-big boss.-4:06:31. Možná genialní,možná japonský béčkový experiment.Hratelnos? DOKONALÁ. Nesčetně variací,jak projít lokací. V sudu se dá kutálet. DOKONALÁ zbranˇ. Tak to kupte.Pak u toho můžete třeba brečet. *4*
-
Tak ten trailer se povedl a s tou volbou hudby to pekne do sebe zapadalo.
Ale ten gameplay me teda osobne neoslnil, tak jako ostatni zde diskutujici. Ta prezentovana cast byla rozhodne neotrela a pekne zpracovana, ale nic z ceho bych se mel posadit na zadek.
A nezapomente mi dat minuska za nazor, ktery vam nejde pod nos *1* -
No porad mi ten skok do kupky sena z par desitek metru *1* neprijde jako takova pest na oko, jako kdyz se hlavni protagonista v mziku premeni na sud. *3*
-
Tak to ses idealni zakaznik, pokud te dokaze bit sebe lepe udelanej cinematic trailer presvedcit o koupi *1* .
Nescetne krat se mi stalo, ze me trailer at uz na hru nebo film hodne natesil, aby pak vysledny produkt za moc nestal. -
Ten zafačovanej je pěknej parchant. Místo aby ho odvezl na kolečkovém křesle, nebo ho aspoň vzal pod křídlem, tak ho tam nechá plazit se po studené chodbě.
V první chvíli jsem si myslel, že se vrací Snake Plissken *1* -
aaaaaaaaaaahh.... to je metal gear, to se vlastně nedá srovnávat s ničím co vychází
chtělo by to les enfants terribles udělat s kojimou, jelikož 1 "HRA" za pět let je málo -
proč mi přijde 5minutová ukázka lepší jak tucet vydaných her za poslední 2-3 roky
-
Jo tak, to je možná, ale tak přeci jen Naked Snake měl v MGS4 trochu jinou roli než v pětce :) Ale tak i když mě ta změna dabéra trochu mrzí (mimochodem, uvedl někdo někde nějaký důvod?), nedá se nic dělat...
-
Ne ne je to nepochopené...Solid Snake je David Hayter v MGS4 ale Naked Snake/Big Boss není Hayter :-) jinak máte samozřejmě pravdu ale u Solid Snaka ne u Big Bosse tam je jiný dabér.
-
IMDB To má taky špatně? http://www.imdb.com/title/tt0462423/ Kdo teda dabuje Snakea v MGS4?
-
ve čtyřce ho určitě nedabuje hayter, wiki asi nebude tvůj kamarád
-
Ve čtyřce ho snad Hayter dabuje, i wiki se mnou souhlasí
-
Už v MGS4 ho nedabuje Hayter. Takže se moc nemění.
-
Tak bude ho dabovat David nebo ne?
Bez něj to neni ten pravej Had! -
We are not your kind of people lalalalala la
-
A hrál jsi některý díl? Tam ani tak nešlo o hratelnost, ale o ten příběh a forma, kterou nám jej Kojima dokázal naservírat. U žádné jiné hry jsem nezažívala tak silné emoční hnutí po drohání, právě tak jako u MGS titulů. Práce s kamerou, práce s hudbou... no jedna báseň. Jasně, je to béčko jako blázen a některé dílčí aspekty by se snad i kdejaký B producent zdrháhal ve filmu použít. Ale ten patos, kterým to přímo přetéká nemůže jednoho nechat chladným. Když jsem kdysi dávno hrála MGS 2 na bratrově PS2, tak jsem byla naprosto ohromena tím filmovým zážitkem, který mi hra přinesla. Dneska se to pokládá spíše za mínus, ale v té době to byla věc naprosto nevídaná.
-
kouří a jezdí bez přilby...hrdina mých snů :-)
hrál jsem jenom MGS1 a byl to fantastickej zážitek... asi jediná věc, kterou závidim majitelům PS3 (ale kupovat ho kvůli tomu uričtě nebudu, nemám ani televizy) -
Halo Reach - Deliver Hope, DC Universe online - Who Do You Trust.. a teď tohle. Nejlepší trailery EU west *1*
-
Já zase nevidím nic světoborného na Battlefield 4. :) Asi každý máme to svoje.
Jinak s tím schováváním do krabice. MG a MGS nebyly nikdy moc realistické, co se týče množství vybavení, které může Snake unést. V inventáři tak najdeš mnoho zbraní a různého vybavení. Také má u sebe kartonové krabice, které posbíráš v průběhu hry. Můžeš se do nich schovat a stráže si tě nevšimnou, pokud máš správnou krabici pro danou lokaci. Dokonce v MGS1 si s v krabici nastoupil do náklaďáku a ten tě odvezl do jiné lokace apod. -
a já zrovna koupil 25th anniversary editon čtyřky :) ... tak sem zvědav jak na mě zapůsobí ... od mgs1 sem žádný díl nehrál krom dema sons of liberty kdysi... tak snad se pak budu těšit i na tohle :)