Přejít na výpis diskuzí
Oznámení Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain se dvěma trailery
28.3.2013 | Aleš Smutný
76 příspěvků
-
Nemůžu si pomoc, ale i po těch letech mě to stále bere...
http://alturl.com/s34ye -
Mě to teda nějak úchvatný nepřijde..
-
Doufej, doufám, doufáme.
-
To by byla bomba, koneckonců byla to vlastně starší a mladší kopie. Mohli třeba Davidův hlas nějak počítačově "postaršit".
-
Třeba to rozveselení a rozzuření se mi zdá u her i přirozenější a častější forma než naopak přímo valit slzný potoky a ne že by se tomu záměrně bránilo, jen to nikdy tak nezafungovalo do takových plačivých stavů. Třeba zmíňka pláče u závěru Mafie mě taky překvapuje. Na hráče samozřejmě dolehne fakt celého dějiství i ten odkaz celého konce, ale k nějakému výraznějšímu vybouření emocí to nevedlo. Jak jsem řekl, není to o tom, že by se to nevnímalo, třeba nutno říct, že právě například v posledním Metal gearu, kdy se člověk dostával z jednotlivých akcí zpět k Otaconovi, kde se konfrontoval s ještě naivní Sunny, která se pokoušela oboum zavděčit a urobit fakt dobrý vajíčka a pokud si to člověk dal dohromady, uvědomil si tu absurdnost celého konfliktu a Snakův dosavadní osud a nejen jeho, tak to samozřejmě nějak zapůsobilo a nahrávalo Kojimově práci a celkové atmosféře hry. Nicméně nikdy to nevedlo k slzám, takže musím přiznat - na jednu stranu mě trochu zaráží, že se tak u řady her údajně někomu stává, ale na tu druhou celkově samozřejmě nechci popírat, že by nemohlo. :)
-
1:36 se mu muselo moc dobře mířit :-)
-
Napadá mě souvislost s jedním dílem přátel, kdy Chandler nedokázal plakat. *1*
-
A v Portable Ops... a hlavně v Peace Walker (na který Ground Zeroes přímo navazuje) mu pomáhal ze stínů...:)
-
Kdo ví. Třeba je to další Hideův joke. Když pak vydaj novej trailer s dabingem od Haytera, fandové si nadělaj do trenek (včetně mě).
-
To přišlo jako studená sprcha. Hayter = Snake
-
Tak ako dobry film ale bo kniha aj hra ťa môže rozplakať/rozzuriť/rozveseliť. Ja som napriklad celkom plakal na konci Mafie (paradoxne viac pri smrti Sama ako Tommyho)
-
Prezentace na PC? Docela mě to pobavilo *1*
-
Tady mě k tomu napadá poznámka a zároveň nepochopení, jak někomu u her ukápne slza, tedy za předpokladu, že to není ženská a taky bez toho, abych zpochybňoval kvality podání Metal Gearu, kde koneckonců závěrečný filosofování nad vším a všemi ke konci MGS4 mělo něco do sebe. Člověk samozřejmě danou scénu - i víc srdcervoucí- vnímá, ale aby u ní kapal slzy, to určitě ne. Je to to samý, jak když čtu komentáře k Brothes in arms, kde většina komentujících se chlubí tím, jak jim tekly potoky ze závěrečných scén. Vážne? U válečné hry? A vůbec u jakékoliv hry? To nedokázal ani přímo sentimentální Heavy Rain. Buď u někoho velká přecitlivělost a nebo jsem chladnej jak šutr, tak nevím. :D
-
před lety jsem kvuli této sérii konzole pořídil za peníze z brigády, ale nelituju ničeho :) současně je mi opravdu srdečně líto lidí co mají o hru zájem ale ani po letech nevýjde přepracovaná na PC... po těch 8 letech by tu trojku aspon na PC udělat měli si myslím,...
-
CDP jsou fajn, ale co se týče podání a výpravě příběhu tak jsou za Kojimou hooodně daleko. Každopádně je to taky tím, že každý na to jde úplně jinak, ale Kojimovo megalomanství je prostě jeho osobní značka *3*
-
Vypadá to fakt excelentně ,závidím konzolákům .
-
Však to se ví, jen se ujasňovala situace dabingu v MGS4 a zbytek se nevyvrací.
-
CD Projekt *3*
-
Tohle je srdcervoucí *13* Strašně mě mrzí, že zanevřeli na PC. MGS 1 jsme prošel snad 10x, dvojku cca 5x, ale k 3 a 4 jsem se díky jejich absenci na PC nedostal. U MGS se mi poprvé v živote stalo, že mi u hry ukápla slza - při rozhovoru mezi Snakem a Otaconem když zabil Sniper Wolf *14* Ale kupovat kvůli tomu konzoli? Ach jo *13*
"I'm no hero... Never was" - SS -
A tolke drahoty okolo toho robili :D