Přejít na výpis diskuzí
Oznámení Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain se dvěma trailery
28.3.2013 | Aleš Smutný
76 příspěvků
-
Mě přijde, že všichni zapomínají na Snake Eater. Tam Naked Snakea/nyní Big Bosse daboval také Hayter, a tohle se odehrává o kolik, cca o 14 let později. Pro mě jednoznačně zklamání
-
pravděpodobně ano, mluví se o tom, takže bych ho vítal, v 3jce se jako soupeři respektovali, takže rád uvidím prohloubení jejich vztahu
-
Tohle dělá málokdo... ne ne tohle nedělá nikdo jenom money money money. Tohle dělá pouze Kojima productions.
-
Mno... nezapomeňme, že je to MGS, takže to bude stejnou měrou hra jako film... a možná i audio drama...:))
A to celé doplněné hodně ujetýma Kojimovskýma dialogama...:)
Přesně to, co u MGS milujeme...:) -
Vím, že tahle branže je těžká, ale tady někdo nedělá cool prodejní věc, ale HRU! Chápete to? HRU, tohle dneska dělá málokdo, tak si toho prosím važme a zapomeňte na slovo iso!
-
Jj, v originále (jap) je taky dabujou dva různí dabéři. Ve čtyřce v eng by bylo divné, kdyby je oba daboval Hayter... což může znamenat i to, že se v pětce možná objeví i David (Solid Snake)... i když by bylo asi divné, kdyby Hayter daboval devítiletého kluka...XD
----
Na druhé straně... ten týpek na koni... byl to Ocelot? :) -
Tak v MGS4 by byl hodně zajímavý moment, kdyby při scéně na hřbitově k sobě mluvil jenom Hayter. :) Naked Snaked byl ve čtverce už staroch, myslím že bylo logickým krokem k němu vybrat po hlase patřičnýho dabéra, zvlášť když Hayter zastával Solida.
-
http://www.youtube.com/watch?v=O8-vHp86aEo
Mrkněte na první cca tři minuty. A taky na datum vytvoření. ^_^ -
Jako bude to bomba, ale snake bez hlasu Davida Haytera? To je zlej sen. Na druhou stranu se to ale dalo čekat. Ve čtyřce daboval Big Bosse Richard Doyle.
-
Ti alespoň vědí, jak udělat kvalitní hru! Konečně taky někdo. *7*
-
Já vim, ale myslel sem to tak, že to bude jako ten prolog.. před tou nehodou bude jako Ground Zeroes a po nehodě bude Phantom Pain..bodle mě:)
-
Ground Zeroes je prolog, Phanom Pain je hlavní hra. Je to stejné, jako u MGS3, kde prolog nesl název Virtuous Mission, hlavní hra pak Snake Eater.
BTW ten společník vedle Snaka v nemocnici je Kaz Miller, viz MGS: Peace Walker. -
No Kojima a Konami znova potvrdili svoj talent. To nie su len hry, to su umelecke diela, ktore schovaju do vrecka nejeden film. Uzasne spracovany trailer do kazdeho detailu, skvele vybrana sprievodna hudba, no cista genialita. Uz som rozhodnuty po statniciach kupit ci uz novu alebo pouzitu PS3 a MGS HD Collection, pretoze aj ked som PCckar (nie som console hater), neviem sa zmierit s tym, ze by som umrel bez prejdenia MGS3 a 4. A MGS5 proste musim zazit.
Keby som vedel ako to bude s tou moznostou hrat na PS4 hry na PS3 stremovane cez gaikai, tak si pockam na radsej na 4ku. -
MGS: Ground Zeores a MGS: The Phantom Pain je jedna a ta samá hra.
-
Mno nevím proč mu ten druhej nepomoh..třeba ho nehodil na ten invalidni vozejk. Rozhodně cokoliv by bylo praktičtější než pořád čekat na tu žížalu:). Ale to je spíš rejpnutí než výtka. Je to MGS. Pro mě to bude jasná koupě.
-
Ten trailer je luxusní!! Takhle má vypadat propracovaná hra! *14* *14*
Jo a Ground Zeroes bude nejspíš před tou nehodou.. jak příde o ruku a bude v kómatu.. můj odhad.