Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jednak existuje nadsázka a vcelku běžný "až mi ukápla slza", ale taky každý tyhle scény zpracovává a vnímá jinak. Já jsem hodně velká citlivka a tohle se mnou prostě hýbe. A je jedno, jestli je to ve hře, ve filmu, v knize, někdo mi něco říká, něco o někom čtu, obrázek, fotka... Když jsem se díval na film Hotel Rwanda, tak jsem u něj beze srandy půlku probrečel a druhou půlku byl rozčílený. Nebo u takový ptákoviny jako Hunger Games (kniha) jsem si málem poplakal, když mi bylo hrozně moc líto jedný postavičky *13* Co se týče videoher, tak mě dokázaly skutečně dojmout až i k těm slzám jen MGS hry, Portal a Half-Life 2 (tady třeba i prostředí a zvolená hudba).
    A občas stačí i jen ta hudba - vždy si rád zavzpomínám na Arnhem v MoH: Frontline

Jinak brothers in arms jsem moc neprožíval, protože mi neuvěřitelně vadily vizuálně odpudivé postavy *15* A současné válečné hry jsou hrozný blbosti. *11*
  • Ja jsem zase třeba vůbec nepobral to jak v Assasins Creed může hl. hrdina skočit z obrovské výšky do kupky sena :D Jinak pro mě MGS na PSX kultovka :)
  • Mělo tam být MGS, pardon.
  • Fuj to vypadá strašně, zlatý MGS1 na PSX. To měl oatmosféru!
  • Já jakožto nestranný pozorovatel (na nějakej fanboyismus už sem fakt starej) jsem se jen podělil o své pocity s traileru a i z toho "gameplay" videa. Nic světoborného na tom nevidím. Například z videí z Bioshocku Inf. sem byl po prvním zveřejnění uchvácenej a taky nejsem nějakej fanda této série, přesto mě to dostalo tak, že BS Inf. už je doma připravenej k hraní. Neřikám, že je to špatné a uvidím, co z nich vypadne dál. Nápříklad sem nikdy nepochopil schvovávání v MSG do sudu nebo krabice (které si Snake jen tak vykouzlil z kapsy) a fanoušci MSG se mi snažili vnutit, že je to uplně normální :-)
  • Vrook
    Tak já se taky přidám, když už tady zakládáte klub odpadlíků. *15*
    Jako pamatuju si na starejch konzolích starý MGS, ale nikdy to na mě neudělalo ani nejmenší dojem takový kultovky, za kterou jí většina hráčů má. Tak na mě zapůsobily jiný hry.
  • SnakePlisken
    Samozřejmě, že co je úchvatné pro jednu skupinu lidí není úchvatné pro druhou, třetí, čtvrtou atd.
    Já třeba nikdy nechápal co lidé mají na Final Fantasy, Skyrim, Mass Effect, ale to neznamená, že jsou to špatné hry.
    Pro každého fandu je tento trailer orgasmem. *4*
  • SnakePlisken
    Shut up and take my money!
  • no vono taky bude neco jinyho spustit nejakou verzi hry na predvadecim stroji nez pak zajistit funkcnost na celym spektru konfiguraci u lidi doma
  • Já sem neříkal, že je nějáká hra lepší jak tohle jen řkám že zrovna tohle mě neuchvátilo :D
  • x_ander
    A odkaz na nějakou relevatní statistiku těch 70% by nebyl?
  • V životě jsem žádnej metal gear solid nehrál ,ale přesto to vypadá stokrát lépe než nějaký gears of war nebo killzone.
  • Fanboys vás za váš názor umínusovali :D a já se k vám přidám, mě to taky nikdy ničim neuchvátilo.
  • vokr.cz
    Tak to prr, je hodně firem, které dělají hry od srdce a ne jen přes účetnictví. Třeba zmíněný CD Projekt, to je ukázka lidské píle a milování své práce. Illusion Softworks taky dělali hry na koleni, až se to trošku bohužel zvrtlo s Mafií 2. Ale díky tomu je tady Warhorse! Kteří pokračují v české tradici. Bohemia Interactive to natřela Codemasters i přes to že měli původní licenci. Nebudeme mluvit o Valve, to je zbytečné. Co třeba Massive Entertainment? World in Conflict hodně lidí nedokázalo ocenit, tak to bohužel brzy utichlo. Nebo kdysi DICE? Lidi je zbožňovali a tedka? Řeší dětskými komenty, že to je jako COD, že ta grafika má takové a takové chyby, ale co děláte omg, dyť to je špička ve svém žánru a neumíte je podpořit. Oproti COD, které běží na doladěném quake3 enginu? Pak se lidi diví, že díky jejich podnětům mutuje trh na takový hnus jako je dojení značek. Kdyby neexistovaly slova jako cool a swag, tak je tady konečně klid a nebo nějaký hardcore u kterého lidi můžou rozvíjet své schopnosti něco dohrát... a vývojáři něco dělat roky, aby to stálo za to. Pak to skončí třeba špatně jako Rage nebo to dopadne tak, že vydají pár prototypů na odzkoušení enginů a třeba až třetí díl stojí za to. Ale tak to chodí, když v tomhle trhu není jistota.
  • Oprávněně se bojí toho že by to 70% lidí (teda vlastně pcčkářů) upirátilo a zbytek by si to od těch co to stáhly pučil.
  • kubi-wan
    Vždycky nemůžu z toho, jak všichni ty hry předváděj na PCčku a pak řikaj, že udělat PC verzi je hroznej problém *2*
  • Přesně tohle je typ traileru, který mě dokáže ihned přesvědčit o koupi, ani nepotřebuju vidět přímo ukázku ze hry. Kojima toho ukázal hodně a přitom tak málo. Ale jelikož už jsem o koupi rozhodnutý od doby, kdy GZ/TPP/MGS5 oznámil tím patnácti minutovým videem, tak není třeba více trailerů/gameplayů. PS: práce s kamerou je úchvatná.
  • Snake? Snake?! SNAAAAAAAAAAKEEE?!?!!!!
  • MarekDuris
    nikdy jsem Metal nehral, vsichni o tom basnej ale tohle je teda ukutny B...chci tim rict ze mi to tez uchvatny neprijde

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit