-
Jak již zde bylo řečeno Painkiller + datadisk Battle out of Hell byla bezesporu i pro mě max. pařba od které jsem se před několika lety nemohl absolutně odtrhnou!!! Ale jakmile přišly na řadu nástupci v podobě Overdose + Ressurection, šel celej Painkiller do háje!!! *10* Nechápu jak mohly tak bezvadnou a určitě nejen pro mě zábavnou odreagovačku, která se suprově ovládala a hrála tak nehorázným způsobem zprznit!!! Po shlédnutí screenshotů jsem si nikde vylepšené grafiky nevšiml a na taktický uvažování, tam kde chci rubat spousty zombíků do lebek se můžu vyprdnout!!! Už když opět na screenech vidím tu hnusnou vizualizaci zbraní z již zmiňovaných Overdose a Ressurection mám osypaný záda, k...a kde jsou ty starý dobrý časy z původního Painkillera!!! Tomuhle se budu muset vyhnout velikým obloukem, protože si nechci hodit grcku na monitor jako posledně u Ressurection*8* !!!
-
Tatktické uvažování v MÉM Painkilleru? No to bych se na to podíval!
-
ak to dopadne ako prvy diel tak to bude fajn ak ako posledny tak to bude sklamanie ale nadruhej strane aspon sefovia redakcie budu mat v rukach strasiaka menom painkiller a vsetci ich budu pocuvat a nikto sa nebude chciet pustit do recenzovania podobnej veci ako bol posledny painkiller :)
-
Je to trgédie dnešní herní scény, kdy vydavatelé snaží vyždímat ze značky co jde.První Painkiller byl super, poslední už bohužel patří na druhou stranu spektra.
-
Původní Painkiller a datadisk byly skvělé hry, dohrál jsem je mnohokrát, ale tohle na mě nedělá dobrý dojem. Aby to nebylo jako Painkiller: ressurection, který na tiscali dostal 1/10.