-
Jak již zde bylo řečeno Painkiller + datadisk Battle out of Hell byla bezesporu i pro mě max. pařba od které jsem se před několika lety nemohl absolutně odtrhnou!!! Ale jakmile přišly na řadu nástupci v podobě Overdose + Ressurection, šel celej Painkiller do háje!!! *10* Nechápu jak mohly tak bezvadnou a určitě nejen pro mě zábavnou odreagovačku, která se suprově ovládala a hrála tak nehorázným způsobem zprznit!!! Po shlédnutí screenshotů jsem si nikde vylepšené grafiky nevšiml a na taktický uvažování, tam kde chci rubat spousty zombíků do lebek se můžu vyprdnout!!! Už když opět na screenech vidím tu hnusnou vizualizaci zbraní z již zmiňovaných Overdose a Ressurection mám osypaný záda, k...a kde jsou ty starý dobrý časy z původního Painkillera!!! Tomuhle se budu muset vyhnout velikým obloukem, protože si nechci hodit grcku na monitor jako posledně u Ressurection*8* !!!
-
Recyklace prospívá životnímu prostředí, ale hrám nikoli.
-
-
Njn EA to očividně prospívá :))
-
-
Tak dlouho se chodí kýblem k rybníku, až rybník vyschne. takže bych to neviděl až tak horký *4*
-
-
no to povedz EA a tym milionom co si teraz kupuju kopiu z kopie budurocnej kopie Dead Space 3.
-
-
A v CEM je kurva dead space 2 kopie ?
Je to normalni pokracovani...
Kopie mas, kdyz to VUBEC NIC neprida - viz painkiller, kde je to furt to same...
-
-
-
Je to trgédie dnešní herní scény, kdy vydavatelé snaží vyždímat ze značky co jde.První Painkiller byl super, poslední už bohužel patří na druhou stranu spektra.
-
Původní Painkiller a datadisk byly skvělé hry, dohrál jsem je mnohokrát, ale tohle na mě nedělá dobrý dojem. Aby to nebylo jako Painkiller: ressurection, který na tiscali dostal 1/10.
-
ak to dopadne ako prvy diel tak to bude fajn ak ako posledny tak to bude sklamanie ale nadruhej strane aspon sefovia redakcie budu mat v rukach strasiaka menom painkiller a vsetci ich budu pocuvat a nikto sa nebude chciet pustit do recenzovania podobnej veci ako bol posledny painkiller :)
-
Zatim to vypada na stejnou sracku jako byla dvojka :(( Kde jsou ty casy, kdy jsem v jednicce s kulikovackou vesel mnichy na zed... *9* *1*
-
Zdá se mi to, nebo i po těch 5ti letech nebo kolik to bylo, kdy vyšel první Painkiller, používají pořád ten samej engine?
-
-
Už to bude 7 let a řekl bych, že stále mají stejný engine...
-
-
Však co, Havok a Pain rozhodně neuráží ani dnes, alespoň mě ne... :D
-
-
To ano, ale je rozdíl používat upravený engine a neupravený.
-
-
Přesně tak, když srovnám Painkiller, Painkiller BooH s Painkiller Overdose, tak je to totožné, ale Overdose je náročnější, když je srovnám s Painkiller Ressurection, tak je to úplně někde jinde...
-
-
jn Ressurection ma horsi grafiku jak puvodni painkiller :D
-
-
-
-
-
-
Nechci to odsuzovat předem, ale myslím, že by bylo rozumnější si zase nainstalovat starého Painkillera a todleto ignorovat.
-
Toto dopadne urcite katastroficky, Jowood sa chyta coho sa da len aby sa nepotopil, ale ziadne zaloby ani podpriemerne pokracovania starej FPS ich urcite nezachrania. BTW ovela radsej by som si zahral Necrovision 2, jednotka bola dost dobra, v mnohom lepsia ako hociktory diel Painkillera, bola to Bckova FPS, rozbeh mala pomaly, nie kazdy vydrzal hrat tolko aby sa dostal k tomu skutocne zabavnemu obsahu (a to je skoda) ale bola urcite lepsia ako posledne 2 diely Painkillera.
-
-
Úplně by stačil další datadisk na Necrovision. U Lost Company sem se bavil víc jak při originále.
-
-
Tatktické uvažování v MÉM Painkilleru? No to bych se na to podíval!