Přejít na výpis diskuzí
Oznámení remaku RPG Realms of Arkania: Blade of Destiny
29.1.2013 | Petr Poláček
60 příspěvků
-
Vyborna zprava, snad se remake povede. Drakensang uz bohuzel asi pokracovat nebude, tak alespon tohle.
-
Uvidime co z toho bude. Inak zaujimave je, ze nemecka tlacova sprava hovori o kompletnom prerobeni celej trilogie. Kdezto anglicka, tusim nie - ako som to dobre odpozoroval. Nemecky uz holt neviem tak ako za mlada :)
-
-
Tak, dávalo by to smysl, ale čitám, že se zařídí dle výsledků jedničky. Jinak teda moc nevěřím, že to vyjde v Q2 nevím proč :)
-
-
A jeste doufam, ze kdyz udelaji dvojku vcetne importu postav z 1, tak tam nebude ten neprijemny bug, ktery udelal, ze vsech obrazku postav mimina.
-
-
Pokud se nepletu, tak tohle dělalo těm, co neměli import z originálu, ale z cracklé verze.
Mě ten import z 1 do 2 proběhl v pořádku. -
-
No vzhledem k tomu, ze autorove vydali i patch a delalo to pouze pokud jste absolvovali posledni souboj a savy pred poslednim soubojem ne, tak si tim nejsem jisty.
-
-
-
Pajáda!
-
No bezva :), RPGčka mohu hrát pořád.
-
Nevite kde by se dala sehnat ceska verze Stinu nad Rivou? :)
-
-
Nevím, jak to funguje nebo nefunguje, ale zkus třeba tady: http://www.game2k.cz/pocitacove-gameboy-hry/raritni-hry/3_.html
-
Dobrá smazáno. Jsem netušil že je to ještě někde k sehnání.
-
-
a co tak linkovat www.gog.com? tam ma trilogiu za smesny penez
-
-
Za směšný peněz, ale bez češtiny. A právě na tu češtinu se ptal. To je jak s hlupákama tady...
-
-
z ulozto to je nelegalne bratm, a nadavaj si vies komu, aspon si nelinkujte v diskusii take linky
-
Na všechny tři díly by se měly dát sehnat na netu češtiny do hry, takže se dá zakoupit i ta trilogie z gogu.
-
-
-
-
Kdysi to vyšlo jako plná hra ve Scorečku, ale to už je hodně dávno.
-
-
Ta placka mi leží ještě dnes na poličce. To byly časy *2*
-
-
-
ishar byl výrazně lepší než shadow over Riva.
-
-
Ishar byl uplně jinej, to se nedá srovnávat.
-
-
to je pravda, že to byl jinej typ rpg. Ale mě se líbil víc. Mohu mít prosím svůj názor?
-
-
Rozhodne muzes, otazkou je proc by mel byt lepsi - dohral jsem vsechny 3 Ishary a i vsechny 3 ROA a nemyslim si to. Hlavne psycho na Isharovi, byly vztahy. Pamatuji si, jak mi v 3 dilu zustala jedina postava, protoze vsechny ostatni nenavidela a musel jsem je propustit, a presto jedineho koho mlatila byla ona sama a ne protivniky
-
-
-
-
Ta uprava hernich prvku zni desive, snad to neznamena upravu hernich mechanismu, ale jen nevinnosti typu uprava ovladani inventare. Aby to nedopadlo jako xcom.
-
-
Tak toto tusim nie je cielene na konzoly a nepotrebuje zaujat masu. Takze dufam nie je potrebny pristup v style xcom ;-)
-
xcom neni remake
-
-
po jeho prejdeni s tebou suhlasim *4*
-
-
to bys moh i bez prejdeni
-
-
nedal som na recenzie, dal som na osobnu skusenost
-
-
-
-
Myslim, ze to bude spise jen uprava ovladani a nejspis i zmena GUI a inventare. Kazdopadne je to zajimavy pocin a docela se tesim.
-
-
Šmarjá, štípněte mě někdo! Tak toto je naprosto super. Ještě aby k Mac verzi přibyla i Linux verze, ale to chci asi moc :))
-
-
Tedy otázka jestli Mac verze bude, ale ostatní hry portují, tak snad.
-
-
Jej, když se to povede, tak budu mít velkou radost. Originál bych rád zahrál, ale těžko se mi do něj proniká... Toto by to mohlo vyřešit.