Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyborna zprava, snad se remake povede. Drakensang uz bohuzel asi pokracovat nebude, tak alespon tohle.
  • MickTheMage
    Uvidime co z toho bude. Inak zaujimave je, ze nemecka tlacova sprava hovori o kompletnom prerobeni celej trilogie. Kdezto anglicka, tusim nie - ako som to dobre odpozoroval. Nemecky uz holt neviem tak ako za mlada :)
    • sleepless
      Tak, dávalo by to smysl, ale čitám, že se zařídí dle výsledků jedničky. Jinak teda moc nevěřím, že to vyjde v Q2 nevím proč :)
  • A jeste doufam, ze kdyz udelaji dvojku vcetne importu postav z 1, tak tam nebude ten neprijemny bug, ktery udelal, ze vsech obrazku postav mimina.
    • Pokud se nepletu, tak tohle dělalo těm, co neměli import z originálu, ale z cracklé verze.
      Mě ten import z 1 do 2 proběhl v pořádku.
      • No vzhledem k tomu, ze autorove vydali i patch a delalo to pouze pokud jste absolvovali posledni souboj a savy pred poslednim soubojem ne, tak si tim nejsem jisty.
  • Pajáda!
  • No bezva :), RPGčka mohu hrát pořád.
  • Nevite kde by se dala sehnat ceska verze Stinu nad Rivou? :)
    • Nevím, jak to funguje nebo nefunguje, ale zkus třeba tady: http://www.game2k.cz/pocitacove-gameboy-hry/raritni-hry/3_.html
    • Inquisitor
      Dobrá smazáno. Jsem netušil že je to ještě někde k sehnání.
      • a co tak linkovat www.gog.com? tam ma trilogiu za smesny penez
        • Za směšný peněz, ale bez češtiny. A právě na tu češtinu se ptal. To je jak s hlupákama tady...
          • z ulozto to je nelegalne bratm, a nadavaj si vies komu, aspon si nelinkujte v diskusii take linky
          • Robotron3
            Na všechny tři díly by se měly dát sehnat na netu češtiny do hry, takže se dá zakoupit i ta trilogie z gogu.
    • Bohemund
      Kdysi to vyšlo jako plná hra ve Scorečku, ale to už je hodně dávno.
      • Ta placka mi leží ještě dnes na poličce. To byly časy *2*
  • ishar byl výrazně lepší než shadow over Riva.
    • Robotron3
      Ishar byl uplně jinej, to se nedá srovnávat.
      • to je pravda, že to byl jinej typ rpg. Ale mě se líbil víc. Mohu mít prosím svůj názor?
        • Rozhodne muzes, otazkou je proc by mel byt lepsi - dohral jsem vsechny 3 Ishary a i vsechny 3 ROA a nemyslim si to. Hlavne psycho na Isharovi, byly vztahy. Pamatuji si, jak mi v 3 dilu zustala jedina postava, protoze vsechny ostatni nenavidela a musel jsem je propustit, a presto jedineho koho mlatila byla ona sama a ne protivniky
  • eeeee
    Ta uprava hernich prvku zni desive, snad to neznamena upravu hernich mechanismu, ale jen nevinnosti typu uprava ovladani inventare. Aby to nedopadlo jako xcom.
    • Tak toto tusim nie je cielene na konzoly a nepotrebuje zaujat masu. Takze dufam nie je potrebny pristup v style xcom ;-)
    • smejki
      xcom neni remake
      • po jeho prejdeni s tebou suhlasim *4*
        • smejki
          to bys moh i bez prejdeni
          • nedal som na recenzie, dal som na osobnu skusenost
    • Myslim, ze to bude spise jen uprava ovladani a nejspis i zmena GUI a inventare. Kazdopadne je to zajimavy pocin a docela se tesim.
  • Šmarjá, štípněte mě někdo! Tak toto je naprosto super. Ještě aby k Mac verzi přibyla i Linux verze, ale to chci asi moc :))
    • Tedy otázka jestli Mac verze bude, ale ostatní hry portují, tak snad.
  • MrSanta
    Jej, když se to povede, tak budu mít velkou radost. Originál bych rád zahrál, ale těžko se mi do něj proniká... Toto by to mohlo vyřešit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit