Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Prosím, prosím herní dobu a grafiku, dvě věci, co musíte už ksakru změnit ve svých hrách.
    • GlaDOS
      Radši i design a AI. Nepovažuji za zábavu, když mi nabíhají vojáci jeden za druhým bez jediné špetky inteligence přímo před hlaveň. To je obyčejná střelnice a není to žádná výzva.
      • ti takhle v mulťáku běhaj jo? to pak chápu že to nní výzva *7* *7*
        • Veskoslav
          MP v CoD už dávno není žádná výzva.
      • Moorhuhn ve 3D,to je nejvic cool prece *3*
    • Dreams, sweet dreams..
      • Jazz
        ...are made of these.
  • snad to bude revoluční jako první a druhé CoD *4*
  • Kdo ví, třeba konečně zapnou mozek a vytvoří hru podobnou prvním dílům CoD.
    Jediné co můžou, je překvapit nás "náročné" hráče. A když né nás, tak udělají další tuctovku, která pobaví ty masy tlusťoučkých dětí s flekem od kuřecích křidýlek na tričku :)
    • Na "narocneho" harce se nekde studuje s diplomem, nebo staci si to o sobe myslet?
      Rad bych se v tom orientoval abych vedel s kym mam tu cest. na netu muze byt i hrbaty starik za slicnou blondynu.
      • neasi
      • hrace *8* *1*
    • lol.

Podlě mě si to žádný hype už nezaslouží, normálně bych o tomhle přestal psát a začal bych až to vyjde a bude to ještě někdy za něco stát - takže nikdy *1*

a byl by svatej klid na games, chudaci uz by nevedeli do jake diskuze se zapojit :D a vymreli by *1*
  • Ja se tak strašně těším *1* *11* *11* *11*
  • ono nove COD nieje scifi uz dost ? :D...radsej by som nieco zasa z doby WWII :)
  • sci-fi střílečka od tvůrců Call of Duty *6* , to bych radsi pokracovani Plant vs Zombies , nebo The bleeding isaac *2*
    • PreidaQ
      Já bych jen rád upozornil, že mezi "Krvácejícím Izákem" a "Spoutáním Izáka" je trochu rozdíl. *3*
      • Ajeje *1* *1* to je fakt
  • jindra.veliky
    Kdyz je na ty konferenci zminil tak jsem si hned rikal ze by mohli jit na podim a neco ukazat kdyz uz je po sporu. Jinak k posledni vete musime jen doufat ze se jim tenhle zanr zmenit podari. Byla by to potreba. *4*
    • XorxoxTalarius
      No a ted uz jenom doufat ze k lepsimu *1*
      • jindra.veliky
        to jsem chtel taky napsat a za to jeste "jinak to uz stejne nejde" *4*
  • *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit