Přejít na výpis diskuzí
Oznámení sci-fi střílečky od tvůrců Call of Duty již brzy
5.6.2012 | Adam Homola
66 příspěvků
-
Hm, takže přešli od Activisionu k EA, gratz, to je jak z bláta do hoven...
-
-
oni nepřešli oni se vrátili *3*
-
lip bych to nenapsal :D
-
-
Kdyz je na ty konferenci zminil tak jsem si hned rikal ze by mohli jit na podim a neco ukazat kdyz uz je po sporu. Jinak k posledni vete musime jen doufat ze se jim tenhle zanr zmenit podari. Byla by to potreba. *4*
-
-
No a ted uz jenom doufat ze k lepsimu *1*
-
-
to jsem chtel taky napsat a za to jeste "jinak to uz stejne nejde" *4*
-
-
-
Kdo ví, třeba konečně zapnou mozek a vytvoří hru podobnou prvním dílům CoD.
Jediné co můžou, je překvapit nás "náročné" hráče. A když né nás, tak udělají další tuctovku, která pobaví ty masy tlusťoučkých dětí s flekem od kuřecích křidýlek na tričku :) -
-
Na "narocneho" harce se nekde studuje s diplomem, nebo staci si to o sobe myslet?
Rad bych se v tom orientoval abych vedel s kym mam tu cest. na netu muze byt i hrbaty starik za slicnou blondynu. -
-
neasi
-
hrace *8* *1*
-
-
lol.
Podlě mě si to žádný hype už nezaslouží, normálně bych o tomhle přestal psát a začal bych až to vyjde a bude to ještě někdy za něco stát - takže nikdy *1*
a byl by svatej klid na games, chudaci uz by nevedeli do jake diskuze se zapojit :D a vymreli by *1*
-
-
bla bla bla nuclear missile bla bla bla
-
snad to bude revoluční jako první a druhé CoD *4*
-
Prosím, prosím herní dobu a grafiku, dvě věci, co musíte už ksakru změnit ve svých hrách.
-
-
Radši i design a AI. Nepovažuji za zábavu, když mi nabíhají vojáci jeden za druhým bez jediné špetky inteligence přímo před hlaveň. To je obyčejná střelnice a není to žádná výzva.
-
-
ti takhle v mulťáku běhaj jo? to pak chápu že to nní výzva *7* *7*
-
-
MP v CoD už dávno není žádná výzva.
-
-
Moorhuhn ve 3D,to je nejvic cool prece *3*
-
-
Dreams, sweet dreams..
-
-
...are made of these.
-
-
-
sci-fi střílečka od tvůrců Call of Duty *6* , to bych radsi pokracovani Plant vs Zombies , nebo The bleeding isaac *2*
-
-
Já bych jen rád upozornil, že mezi "Krvácejícím Izákem" a "Spoutáním Izáka" je trochu rozdíl. *3*
-
-
Ajeje *1* *1* to je fakt
-
-
-
tak ten kdo si stěžuje na CoD mám pro vás radu *4* zkuste se strašně moc odhulit nákým dobrym kvalitnim zbožím. No stačí když vás to totálně odhulí. Dejte nejtěžší obtížnost a vžijte se do toho. Jenom menší upozornění pokud se do toho moc vžijete. Ráno se probudíte a nebudete vědět jestli jste tenhle nebo tenhle vojín a zjistíte že musíte jít bud do práce nebo do školy takže doporučuji na víkend *1* Sám od tý doby nemůžu přestat hulit. Jednou za tejden se odkouřim do sra-ek a pařim několik hodin v kuse. Nezapomenu na první hraní Skyrima v totálnim rauši *1*
-
-
Jednou jsem hrál zhulenej Dead Space a když na mně vyskočila nějaká zmutovaná potvora, tak jsem letěl ze židle :D
-
hlavne v tomhle stavu nesedej za volant *1*
-
Jo ještě něco... Je to jako šu-at na perníku.. Což sem teda nezkoušel, ale prej když to vyzkoušíte už nikdy s tim nepřestanete
-
-
tyhle dva rozjěli cod a mw 1,2... waw bo mw3 už je od jinýho teamu lidí... než začnej hejtit tak si zjisti jak to je...
-
Takze sci-fi CoD? No verim,ze fanousci se z toho posesouvaj *1*