-
dostřel...rofl...
aspoň si to po tom google translatoru zkontrolujte, každej přece ví, že největší výhodou Mustangu byl dolet, umožňující létat jako doprovod spojeneckých bombardérů po celou cestu nad cíl a zpět... -
-
hh asi tak
-
-
"Jeho největšími přednostmi je dostřel" - huh ? Tam melo byt nejspis "dolet" :-)
Kazdopadne na P-51D se tesime. Jen bych podotknul, ze to neni klasicky DCS, ale je to prvni z rady DCS Flying Legends - separatni projekt, ktery se bude zamerovat na historicke stroje. DCS jako takovy se soustreduje na moderni letadla a v soucasne dobe je ve vyvoji "modern us fixed wing jet" a vsichni netrpelive ocekavaji na ohlaseni ktery jet to vlastne bude :-) -
-
Mě teda DCS za poslední placený patch pro Black Shark pěkně nakrkli a doufám že tohle oznámení neovlivní vývoj nového, plnohodnotného, simu.
-
-
Meh, je pravda, ze puvodne rikali, ze se bude jednat o neplaceny compatibility patch a nakonec z toho udelali Black Shark "2", ale tak jak osobne jsem jim to nakonec dal (pockal jsem si na vanoce na slevu upgrade verze na 10$ coz sou dve stovky), protoze za podporu ED mi to stalo. Prece jen smer kterym se DCS vydalo povazuju na poli simulatoru za velice spravny - takto si v dnesni dobe predstavuju simulator a jsem ochotny za to zaplatit. Stejnetak zaplatim i za mustanga. Osobne by me bavilo snad jakekoliv letadlo zpracovane na DCS urovni.
Co se tyce toho jestli to ovlivni vyvoj jejich primarniho modulu ("US fixed wing jet") tak nekolikrat na foru opakovali, ze ne (lidi tam totiz breci, ze chteji F15,F16,F18 whatever). Psali, ze ten mustang mel byt puvodne jen internim technologickym demem, ale nakonec se ho rozhodli rozpracovat a vydat. Mezitim ED dal pracuje na modernim proudovem letadle takze zadne strachy.
-
-
-
Muj nejoblibenejší spojenec...kež by v rámci flying legends vysel brzo i fw-190 A6/A8/D9. Super zpráva. DCS jsou lidi který to udělaj pořádně.
-
ANO! ANO! ANO! To konečne vyzerá, že niekoho napadlo zalátať dieru na trhu, ktorá vznikla po fiasku s posledným Sturmovikom.
Samotné DCS ma teda nezaujímajú, vážne ma nebaví sa učiť ovládať milión elektronických pípadiel, ale toto by mohlo byť niečo pre mňa *4* -
-
Ono prave ta detailnost zpracovani KA-50 a A-10C je hlavnim kladem serie DCS. Me se to naopak libi. Libi se mi, ze ma clovek daleko lepsi pocit z letu a ovladani daneho stroje, kdyz se muze naucit skutecne pouzivat vsechny instrumenty v kokpitu a ne se ucit 200 klavesovych zkratek. Zkratka moznost si klepnout na switch ktery potrebuju je k nezaplaceni. Jinak co se te slozitosti tyce - jiste, muzes stravit mesice studiem vsech moznosti CDU a dalsich systemu, ale pro zakladni let a pouziti zbrani to neni dulezite. Naopak skvele je, ze to tam je takto detailne zpracovane takze pokud chces tak muzes do toho proniknout daleko vic do hloubky.
-
-
Jupi jipi jej! Na A10 jsem si netroufnul ale P51 si dam!
-
-
Mno, jestli myslis, ze protoze je to stary stroj tak bude easy tak think again :
"If you have never flown a real life P-51 but you think you know P-51 in simulations, wait until you fly this, you will realize how little you actually know.
If you think you are a good sim pilot, wait until you fly this.
If you think you are good at dive bombing, rocket firing or aerial gunnery, you will see."
Vzhledem k detailnosti s jakym ED pristupuje k DCS simulacim bude ovladani mustanga bez toho aniz bys zavaril motor nebo s tim flaknul nekde do pole docela vyzva. Rozhodne zapomen na flight simulatorove "Press E to start the engine" :-) -
-
S tim pocitam :D Nevadi mi ze to bude vyzva ale A10 byla proste moc :(
-
-
Zas tak hrozne to neni. Zezacatku sice stravis hodne casu s manualem v ruce (osobne teda doporucuju si nejdriv precist alespon zaklady v manualu a pak si pustit vlastni cold start misi a vsechno se pekne od zacatku naucit), ale pak jak pochopis jak to funguje tak uz jen rozsirujes znalosti a zjistujes, ze toho zakladu, ktery ti umozni vzletet a trochu si zastrilet zas tak moc neni, ale pod timto povrchem je velka komplexnost, kterou ti tento skvely simulator umoznuje studovat a uzivat si. Ono uz jen to neco se spravne naucit a pak i uspesne pouzit je samo o sobe velmni odmenujici. Jen to chce se toho nebat a nebat se otevrit manual. Clovek asi musi byt trochu sim geek :-)
-
-
Ja jsem svatecni sim geek. Treba Rise of Flight jsem hral az na studenej motor uplne naplno a pouzival jsem pedaly od volantu aby to melo grady... :D No a naucil jsem se litat docela obstojne pokud jsem nesednul do velkyho bombarderu (kdyz uz jsem se odlepil tak to bylo v pohode ale se startem jsem mel nejvetsi problemy).
-
-
Jako jestli jsi alespon trochu sim geek tak ti DCS muzu jen doporucit. Black Shark i A10C jsou rajem simpilota.
-
-
-
-
-
-
Proboha, kdo tenhle blábol sesmolil? *8* Jinak DCS palec nahoru, tohle je moc dobrá zpráva. Jinak opravdu hardcore propracované warbirdy už nějaký čas dělá A2A pro FSXA.
-
Fuha, zacina celkom zaujimava doba pre simulatory. Len skoda, ze nemam teraz cas kvoli automobilovym simulatorom. Uz dlhsie ma znova laka zahrat si nejaky letecky. *9*
-
Nedávno jsem si při pohledu na obří krabici Mustangu od Tamiye řekl že bych si docela rád s tímhle plnokrevníkem zalétal v pořádném simu. Ovšem ty screeny vypadají divně. Mustang vs. Su-25 ? Co to má být ? Pokud půjde jen o létání aniž by byly v simulátoru jakékoliv bojové mise, tak to nebude ono... Já se chci honit s Fokouši a Messery někde na Německem a ne poletovat v moderním simu a střílet po bitevních a helikoptérách. PS: V Česku je od loňska jeden Mustang přímo bázovaný - jmenuje se Excalibur a je moc pěkný - vyleštěný do zrcadla... Jistě bude k vidění na různých leteckých dnech...
-
-
http://ns223506.ovh.net/rozne/80cf1f517091c2f86aaefb720acf6bbb/wallpaper-1224696.jpg
-
-
Pokud to však bude začátek nové série směrované do druhé světové války tak doufám že udělají třeba něco jako Spitfire Story, kde by se dalo létat se všemi verzemi Spitfirů od Mk.I až po Mk.21. To by bylo naprosto super, sledovat jak rostl výkonnový potenciál zřejmě nejvýznamnější britské stíhačky z let druhé světové války. Od Merlinů, přes Packardy až po Griffony ! Bitva o Británii, Afrika, Evropa, Tichomoří a třeba i Izrael v roce 1948... Samozřejmě i nějaké ty mise se Seafiry z letadlovek... Třeba to naprogramují, uvidíme... (Pak by mohli vydat Focke-Wulf FW-190 story (Od FW-190 po TA-152), Messerschmit Bf 109 story atd...) prostě vždycky celou vývojovou linku od jednoho typu. A taky něco s nočními stíhačkami a bombarďáky na tohle téma nikdo nikdy pořádný sim nevydal, takový Lancaster, Halifax, Stirling, Wellington, Ju-88, He-177, He-111, Ju-88C, He-219 Uhu, Mosquita, Beaufightery a samo i Black Widow či Gekkó... Snad se dočkáme...
-
-
Problem je, ze si to predstavujes prilis jednoduse. Naprogramovat realisticky chovani jen jednoho stroje na DCS urovni je full-time job. Uvedom si, ze DCS je skutecna simulace, ne arkadove poletani, kde mas na vyber 25 letadel.
-
-
Budu muset přispět finančním darem, ta kvalita článku tady roste raketově. Už šlapete na paty RPS.