Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • What the F???? K50 byla ok ( Vrtulnik ), A10c ( Nicitel tanku, proudove ) super avionika, ale tohle? Proc sakra tuhle vykopavku? Dle meho nazoru by stihacka dnesni doby uvedla lidi do vetsiho pokuseni s koupi.
    • Psali, ze ten mustang mel byt puvodne jen internim technologickym demem, ale nakonec se ho rozhodli rozpracovat a vydat. Mezitim ED dal pracuje na modernim proudovem letadle takze zadne strachy.
  • Sakra, radšej nech niekto spraví aspoň NIEČO z WW2, ideálne na úrovni ROF (úroveň simulácie, grafika, kampaň,...)

DCS je len pre minoritnú časť virtuálnych pilotov (pre tých najúchylnejších), ak má tento žáner žiť, potrebujeme simulátory, ktoré sa orientujú na lietanie, nie na absolútnu vernosť lietadla a všetko ostatné je potom druhoradé... Navyše kto to má hrať, to by som musel žiť zo sociálnej podpory, aby som mal na to čas. Len potom neviem, za čo si to kúpim *2*
    • Oproti tomu mi prace ED na jejich DCS a FC seriich prijde jako svezi vitr. Konecne simulator tak jak by mel v dnesni dobe vypadat.
    • heh, to je docela vtipne pac WW2 simu je na trhu docela dost :

IL-2 Sturmovik + kopec addonu / datadisku
      Wings of Power II - WWII Fighters
      Battle Of Britain 2
      MS Combat Flight Simulator 3
      Jane's Attack Squadron
      Warbirds 3

pravda nektere z nich maji uz i 10 let, ale rozhodne nelze rict ze by nebylo z ceho vybirat.
      • No iste, ale všetko sú to prehistorické starinky, ktoré nových hráčov neprilákajú. A nový Sturmovik je zabugovaná katastrofa.

Ja netvrdím, že DCS sú nejaká zbytočnosť, to len že tento žáner je skoro mŕtvy a hry ako DCS nemajú šancu ho oživiť, väčšinu bežných hráčov len odradia. Preto som spomínal ROF, ktorý zvládne s trochou snahy aj ten, kto ešte žiadny letecký simulátor nehral. A pritom nemá pocit, že by hral nejakú arkádu, to ani náhodou. Naviac krásna grafika, parádna dynamická kampaň... Ono to ide, keď sa chce.
        • jj, ale ono je to mozna i tim, ze u tech starsich stroju je par instrumentu a clovek se musi v podstate jen starat o provoz motoru v povolenych limitech. S novejsimi stroji holt prichazi i vetsi narocnost. Ovsem osobne si myslim, ze prave DCS (pripadne Flaming Cliffs) je jediny sim ktery naopak zanr ozivuje. Prece jen v soucasne dobe krome prace ED nemame nic (leda ten BMS jak tu kdosi psal, ale to je taky jen addon pro Falcon 4.0, pripadne addony do FSX, kde si clovek ovsem zase nezastrili vubec. A mimochodem FSX v defaultu bez addonu je taky pekna arkada). Pitomosti jako HAWX je rouhani nazyvat simulatorem. Simulator by mel prece co nejverneji "simulovat" dany stroj. A to se myslim serii DCS dari skvele.
        • A to s tým WW2, to bolo len moje prianie, skrátka letecké simulátory sú na samom okraji záujmu a podla mňa je to veľká škoda *9*
          • Skoda, no jak se to veme. Me je uplne fuk kolik lidi to hraje. Dokud ovsem bude existovat alespon par firem, ktere budou zanr simulatoru udrzovat na zivu tak budu spokojeny. To ze hru krome me hraje dalsich 500k lidi mi na kvalite simulace nijak neprida.
  • Jinak screenshoty jsou jenom z nejake testovaci ani ne alpha verze... nebo si myslite ze budete litat s mustangem natrenym bilym primalexem proti suchojum petadvacitkam?
    • No tak to snáď došlo úplne každému *7*
  • LOOOL, není Apríla?

jestli tohle není vtip, tak to vypadá na další prostý důkaz, že jde vývoj simulátorů totálně do hajzliku....
    ... ale třeba si to aspoň pár lidí koupí a bude sestřelovat Mi-24 v P-51 na Kavkazem *7*
    • A jeste jedna vec - klidne se s mustangem proletim nad kavkazem. Jde prece o tu samotnout simulaci toho stroje a ta textura zeme, ktera bude z Gruzie misto z Britanie/Nemecka na propracovanosti toho letadla nicemu neubere. Hlavne nikto netvrdi, ze musis sestrelovat Mi-24 - myslim, ze bys mel trosku vic verit tvurcum misi, ze udelaji zajimave scenare. Osobne stejne jine nez vlastni mise v DCS neletam.
      • Na lidi jako jseš ty simulátory pro PC vymřou, lépe řečeno takový jako ty budou ty poslední a jediný co to budou kupovat. Až přestaneš honit nad propracovaností P51 nad Kavkazem třeba se ti vrátí krev do mozku a dojde ti, proč vlastně hraješ jenom vlastní mise v DCS a pak ti dojde co by mohli tvůrci zlepšovat a co by snad začalo táhnout víc lidí za PC knipl....
        • Osobne mi je sumak kolik lidi je za PC kniplem. Jde mi o realisticke zpracovani daneho stroje (coz myslim DCS serii nelze uprit) coz je pro me prednejsi nez hezky pribeh v kampani.
    • Nemel pitomosti ty cesto do hajzliku. Nevim jestli znas DCS, ale garantuju ti, ze propracovanejsi sim jsi nehral. A to ze tu nahodi par screenshotu z pre-alfa verze, ve ktere pozuji s jejich uz existujici A10kou apodobne nevypovida nic o tom jak bude vypadat finalni produkt.
      • hrál jsem propracovanejší sim, ty finální produkte.
        BMS 4.32
        • BMS je dobry priklad, je to snad jediny produkt (pokud nepocitam PMDG a A2A do FSX) ktery je s DCS srovnatelny. Ovsem ze je propracovanejsi bych urcite netvrdil. Hlavne je to pouze addon do 14 let stareho simu (Falcon).
  • Pokud to však bude začátek nové série směrované do druhé světové války tak doufám že udělají třeba něco jako Spitfire Story, kde by se dalo létat se všemi verzemi Spitfirů od Mk.I až po Mk.21. To by bylo naprosto super, sledovat jak rostl výkonnový potenciál zřejmě nejvýznamnější britské stíhačky z let druhé světové války. Od Merlinů, přes Packardy až po Griffony ! Bitva o Británii, Afrika, Evropa, Tichomoří a třeba i Izrael v roce 1948... Samozřejmě i nějaké ty mise se Seafiry z letadlovek... Třeba to naprogramují, uvidíme... (Pak by mohli vydat Focke-Wulf FW-190 story (Od FW-190 po TA-152), Messerschmit Bf 109 story atd...) prostě vždycky celou vývojovou linku od jednoho typu. A taky něco s nočními stíhačkami a bombarďáky na tohle téma nikdo nikdy pořádný sim nevydal, takový Lancaster, Halifax, Stirling, Wellington, Ju-88, He-177, He-111, Ju-88C, He-219 Uhu, Mosquita, Beaufightery a samo i Black Widow či Gekkó... Snad se dočkáme...
    • Problem je, ze si to predstavujes prilis jednoduse. Naprogramovat realisticky chovani jen jednoho stroje na DCS urovni je full-time job. Uvedom si, ze DCS je skutecna simulace, ne arkadove poletani, kde mas na vyber 25 letadel.
  • Nedávno jsem si při pohledu na obří krabici Mustangu od Tamiye řekl že bych si docela rád s tímhle plnokrevníkem zalétal v pořádném simu. Ovšem ty screeny vypadají divně. Mustang vs. Su-25 ? Co to má být ? Pokud půjde jen o létání aniž by byly v simulátoru jakékoliv bojové mise, tak to nebude ono... Já se chci honit s Fokouši a Messery někde na Německem a ne poletovat v moderním simu a střílet po bitevních a helikoptérách. PS: V Česku je od loňska jeden Mustang přímo bázovaný - jmenuje se Excalibur a je moc pěkný - vyleštěný do zrcadla... Jistě bude k vidění na různých leteckých dnech...
    • http://ns223506.ovh.net/rozne/80cf1f517091c2f86aaefb720acf6bbb/wallpaper-1224696.jpg
  • Budu muset přispět finančním darem, ta kvalita článku tady roste raketově. Už šlapete na paty RPS.
  • Fuha, zacina celkom zaujimava doba pre simulatory. Len skoda, ze nemam teraz cas kvoli automobilovym simulatorom. Uz dlhsie ma znova laka zahrat si nejaky letecky. *9*
  • dostřel...rofl...

aspoň si to po tom google translatoru zkontrolujte, každej přece ví, že největší výhodou Mustangu byl dolet, umožňující létat jako doprovod spojeneckých bombardérů po celou cestu nad cíl a zpět...
    • hh asi tak
  • uzivatel1982
    Muj nejoblibenejší spojenec...kež by v rámci flying legends vysel brzo i fw-190 A6/A8/D9. Super zpráva. DCS jsou lidi který to udělaj pořádně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit